Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@iwinek píše:
@mimka678 neboj všechno určitě v pořádku budečlověk má takhle aspoň na co se těšit
zda se, že nechutenství malinko ustupuje… Ale za to mě teď trápí hlava a delší stání není pro mě hned mám žaludek vzhůru nohama… A co ty trošičku lepší?
Dekuji moc za povzbudeni, jsi mila
Ano, tesim se, uz ted jsem videla miminko mavat rucickama a nozickama, tak clovek hned zapomene na nevolnosti
Je to proste zazrak
Na bolest hlavy mi predpsal dr.Magnosolv a piju ho jen po pulke
To je fajn, ze uz ustupuji nevolnosti, moje se me drzi dost
Ale co nevydrzime pro miminka,ze?Hlavne at jsou zdrava a v poradku
![]()
@mimka678 jeee tak to ti teda závidím já ho vlastně zatím viděla jen takhle na obrázku. Musim si holt počkat do prosince
zázrak to teda opravdu je
přesně tak co by pro ně člověk nepřetrpěl
a hlavně jednou musí být líp ![]()
@iwinek píše:
@mimka678 jeee tak to ti teda závidím já ho vlastně zatím viděla jen takhle na obrázku. Musim si holt počkat do prosincezázrak to teda opravdu je
přesně tak co by pro ně člověk nepřetrpěl
a hlavně jednou musí být líp
Neboj, dockas se budes urcite stastna, kdyz uvidis sveho drobecka
Zleti to, uvidis
Vydrzime vse, jen at je vse v poradku
a bude i lip, to verim
![]()
Ahoj taky se přídávám
teď v pátek jdu poprvé do gennetu na krev, budu 10tt. Pak jdu 6.12 na krev na středisko a tam rovnou i ke své doktorce na kontrolu. Docela se bojím, vůbec si nepřipadám těhotně
není mi špatně, nic mě nebolí.. akorát teda spím více
to je tak jediné.
Na mimčo jsme čekali 2,5 roku, tak bych ráda, kdyby vše proběhlo v pořádku ![]()
@Michaela198 píše:
Holky co uz mate prcky, taky mate ted rychleji viditelnejsi brisko? Ja jsem v 10tt a s malou jsme byla porad plocha, i kdyz jsme vazila vic nez ted, ale ted uz mam pupik, ze to brzy neschovam.
Na me to lidi poznali uz v 9. Tydnu…
@MelissaMuray ahojky vítej do klubu
chápu tvé obavy, ale neboj všechno bude určitě v pořádku
to vůbec není na škodu, že ti nic není naopak je to jen dobře. Užívej si to
každopádně dej pak vědět jak vše dopadlo a hlavně pozitivní myšlení
(jo já vím snadno se to říká hůř udělá
)
@mimka678 děkuji za povzbuzení si zlato
člověku je hned líp, když to takhle může s někým řešit a sdílet… Si piš, že vydržíme nejsme žádný padavky
doufám, že si brzo přečtu, že máš po nevolnost
![]()
@Lemur84 to otáčení jsem takhle měla až na konci prvního těhotenství, ale vůbec bych se nedivila, že tě to bolí už teď jak se všechno zvětšuje a připravuje. I pro tělo to začíná být větší zátěž. V tomhle stavu je holt všechno možné ![]()
@iwinek Děkuji moc
pak dám určitě hned vědět, snad bude vše ok
ale hodně ženských mi už řikalo, že jim u prvního taky vůbec nic nebylo a mají zdravé děti ![]()
@jasna.s no jo priznitz dnes dame vidíš a o kalobe jsem slyšela tak dnes koupím stejně tam musím neb mě také začalo škrábat v krku ![]()
@Michaela198 no já měla sice 7 let pauzu,ale stejně si myslím, že roste rychleji, večer už mám tedy mega břich a zatáhnout nejde. Ráno to ještě jde, do kalhot elastických se ještě vlezu, ale rifle už nenosim v tech se už necítím dobře ![]()
Jinak mě je špatně tak od 6tydne, ale teď je to o to horší, že se právě přidali ty vůně a to je to šílenější
@Káťa19 děkuji všem holky, holt to asi nemělo být, a zůstanem s manželem u jednoho, znovu se mi tím procházet nechce.
Já jsem podle MS 13 + 4, ale doktor na předešlé kontrole podle ultrazvuku odhadoval, že je o týden mladší. Tak taky nevím v kterém vlastně jsem
. Do průkazky mi napsali termín porodu vypočítaný dle MS na 31.5… ale myslím tedy, že to bude začátkem června. Ted mě čeká 1. screening, tak se třeba dozvím něco víc.
Gábina
@iwinek píše:
@mimka678 děkuji za povzbuzení si zlato![]()
člověku je hned líp, když to takhle může s někým řešit a sdílet… Si piš, že vydržíme nejsme žádný padavky
doufám, že si brzo přečtu, že máš po nevolnost
![]()
Je to vzajemny a fakt je cloveku lip, ze na vse neni sam a ze se muze s nekym vypovidat i povzbudit, dekuji take
Nemam totiz s kym, jeste to nikdo nevi
Chtela jsem to oznamit na svatky a koukam, ze mam bricho jako na konci 5 mesice
A ted 7.12.na neterka oslavu, takze se budu muset vymlouvat, ze ani pripitek si nedam, no to bude mazec, kdyz ja uz ani kafe nepiju
Budu ti moc drzet palecky, at mas vse v poradku a budu se tesit na hezke zpravy
Vzajemna podpora je neco uzasnyho, to clovek hned lip vse snasi
A kdy to presne mas?
Kolikaty tyden jsi?
![]()
@iwinek děkuju moc, ono těch 14 dnů na screening uteče. Všem také přeji jen dobré zprávy
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat