Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@mimka678 necháme se překvapit jaká velikost bříška bude konečná
to je fakt teď už to vidět bude, ale neva ať si však to k tomu patří
taky pravda zatím času dost
jeee to je jak i nás úplně vidím něco upéct teď tak si můžu taky dát ještě jedno kolo ![]()
@iwinek píše:
@mimka678 necháme se překvapit jaká velikost bříška bude konečnáto je fakt teď už to vidět bude, ale neva ať si však to k tomu patří
taky pravda zatím času dost
jeee to je jak i nás úplně vidím něco upéct teď tak si můžu taky dát ještě jedno kolo
Iwi ono to poroste
Kamoska nic nic a najednou pred porodem malem potrebovala jerab, nemohla se zvedat ne to jeste chodit a o schodech ani nemluvne
Tim, ze jsem to jeste nerekla, tak musim schovavat, uz vidim, jak se mi ulevi, kdyz to reknu i kdyz nekteri moc nebudou nadseni, no neresim, jsem predse dospela
Peceni cukrovi zboznuju, ted si k nemu uvarim nealko punc, at je i atmoska
Njn, upeceme a brzo to mizne, ale aspon vime, ze chutna, ze?
A co neradeji peces?
Uz vymizeli nevolnosti?
![]()
@iwinek jen zavolej a zeptej se, hlavu ti neutrhnou. Jistě mají spoustu podobných dotazů ![]()
Ahoj holky, kdo jste chtěl do té soukromé skupinky, napište SZ @Janča209, ona vás přidá ![]()
Ahoj tak jsem dnes sla na odběry na skrinink a odešla jsem bez odběru i bez průkazky
ale vše je v pořádku jen dřív než sestřička do mě vzal Dr a podle utz je bublinka o týden mladší takže místo 9+6 jsem 8+5
takže Dr řekl,že by ty testy nebyli úplně průkazné takže to nebude riskovat. Mám tety přijít až příští pátek a na utz az za 3 týdny na to, takže až po vánocích předpokládam, to nevydržím. Posunul se mi tím i TP na začátek července (sranda 20.7. jedeme na dovču). Ale co,důležité je, že bublinka je v pořádku, roste, srdíčko ji busí, a jizva po SC je v pohodě. Datum narození vem čert
@Zupina to je jasné, hlavně že je v pořádku. Hlavně tu s náma zůstaň o TP vůbec nejde ![]()
@mimka678 však tomu věřím
to je takový hezký když začne růst a pak bude ještě hezčí až už nebude
přesně si dospělá a hlavní je, že radost máš ty a manžel(partner) o nikoho jiného nejde
minulý rok bych ani péct nemusela manžel mi ujídal těsto na linecké z lednice takže jsem pořád dodělávala
přesně hlavně když jim chutná to je to největší ocenění
nejradši perníčky a linecké, protože i to sama miluju
ale každý rok mám stejných 5 druhů a u těch vím, že nezbude takže netřeba jiných
co ty si velká pekařka? Nevolnosti si krapet lepší, ale pořád se mi hodně motá hlava…doufám, že to přejde a na Vánoce budu funkční ![]()
@Zupina ahoj… přesně tak hlavní je, že je vše v pořádku o nic jiného nejde
datum je stejně jen orientační ony si ty dětičky to nakonec udělají po svém ![]()
@Ppawlusha si myslím, že nebudu jediná kdo se takhle ptá
jen si říkám jak mizernou mám paměť, když si po pár minutách nic nepamatuju ![]()
@MartaKosta tak to je úplně ze všeho nejlepší varianta, když to vyjde na den
můj první se narodil den po termínu a úplně ideální
hlavně, když to není dřív jinak jak říkáš nohy k sobě a nic neprojde ven ani dovnitř
![]()
@iwinek píše:
@mimka678 však tomu věřímto je takový hezký když začne růst a pak bude ještě hezčí až už nebude
přesně si dospělá a hlavní je, že radost máš ty a manžel(partner) o nikoho jiného nejde
minulý rok bych ani péct nemusela manžel mi ujídal těsto na linecké z lednice takže jsem pořád dodělávala
přesně hlavně když jim chutná to je to největší ocenění
nejradši perníčky a linecké, protože i to sama miluju
ale každý rok mám stejných 5 druhů a u těch vím, že nezbude takže netřeba jiných
co ty si velká pekařka? Nevolnosti si krapet lepší, ale pořád se mi hodně motá hlava…doufám, že to přejde a na Vánoce budu funkční
Ano, kdyz roste vime,,ze je to dobre znameni
Tak to ti manzel pridaval praci
Taky mam rada medovnicky a linecke, a hodne dalsich dobrot jako uliky, suhajdy, pracny, marokanky
Pak tak i po svatcich vypadam
Pecu hodne, jelikoz hodne i rozdam, tak mam 13 druhu cukrovi a pak nejaky zakusek, kynuty zavin
To znam ty zavrate, minule jsem letela ze schodu, tak nastesti jen noha to odnesla a kotnik
Musime byt opatrne a davat pozor, ted i sebe a mimco jeste vic
Moje nevolnosti se me drzi, uz jen cekam, jestli se stane zazrak a pominou
Ted me hodne boliva hlava, musim se vratit k magnezku
![]()
Ahoj holky, já byla dnes na odběru krve (5 ampulek), vystavil mi Dr těhotenskou průkazku a 12.12. jdu na screening. Myslela jsem, že jsem 9 + 3tt, ale do průkazky mi napsal 10 +1tt, prý je mimčo větší
hýbal ručičkou a podle sestry nám mával, tak jsem byla dojatá.
@Zupina Nevadí, že jsi o týden mladší, i tak tě třeba můžou vzít ještě před Vánocemi na scr ![]()
Jinak se tady bude řešit pečení? Nealko punč mě ani nenapadl, ale dostala jsem na něho chuť, tento týden už začnu perníčky a možná linecké. Další týdny pouze rohlíčky, vosí hnízda a možná nějaké kuličky a to nám stačí… Přítel toho moc nepojí a já si pro sebe nemůžu udělat toho tolik
![]()
Holky a jak si mám vypocitat termín? Prukajdu dostanu až ten příští pátek chjo. Ale měl ji na stole avzahlidla jsem tam 27.6. takže to bude cca o týden dýl? 6.7. se mi vdává neteř moc se na tu svatbu těším tak zkoumám zda to stihnu. Dr jsem se ptala v kolikátém týdnů mě čeká císař a řekl, že on by to viděl na 39+0 ale že to nechá na porodnici.
@Zupina píše:
Holky a jak si mám vypocitat termín? Prukajdu dostanu až ten příští pátek chjo. Ale měl ji na stole avzahlidla jsem tam 27.6. takže to bude cca o týden dýl? 6.7. se mi vdává neteř moc se na tu svatbu těším tak zkoumám zda to stihnu. Dr jsem se ptala v kolikátém týdnů mě čeká císař a řekl, že on by to viděl na 39+0 ale že to nechá na porodnici.
Uvidíš po screeningu, jak ti bude vycházet datum. Teď to mají podle ms, a může se to lišit. Včera mě doktorka říkala, že vše odpovídá a minule mi doktor říkal, že je menší a dle netu je prcek menší, mladší. A jestli půjdeš na císaře, tak si myslím, že by to mohlo jít domluvit.
S tím těšením, 7.12 jsme měli naplánovaný ples a já jsem na nemocenské, takže nemůžeme s mužem jít a další týden jsme měli jet na Fantoma opery a taky musíme udat lístky, a to jsem se na to strašně těšila. Lístky jsme měli zarezervované 4 měsíce, domluvené hlídání a večerní procházku Prahy, nu což, asi prcek bude kulturní barbar
, když mi to takto překazil.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat