Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1152
28.11.18 07:52

@mimka678 necháme se překvapit jaká velikost bříška bude konečná :D to je fakt teď už to vidět bude, ale neva ať si však to k tomu patří ;) taky pravda zatím času dost ;) jeee to je jak i nás úplně vidím něco upéct teď tak si můžu taky dát ještě jedno kolo :mrgreen:

• načítám...
2368
28.11.18 09:23
@iwinek píše:
@mimka678 necháme se překvapit jaká velikost bříška bude konečná :D to je fakt teď už to vidět bude, ale neva ať si však to k tomu patří ;) taky pravda zatím času dost ;) jeee to je jak i nás úplně vidím něco upéct teď tak si můžu taky dát ještě jedno kolo :mrgreen:

Iwi ono to poroste :D Kamoska nic nic a najednou pred porodem malem potrebovala jerab, nemohla se zvedat ne to jeste chodit a o schodech ani nemluvne :lol: Tim, ze jsem to jeste nerekla, tak musim schovavat, uz vidim, jak se mi ulevi, kdyz to reknu i kdyz nekteri moc nebudou nadseni, no neresim, jsem predse dospela ;) Peceni cukrovi zboznuju, ted si k nemu uvarim nealko punc, at je i atmoska :) :hug: Njn, upeceme a brzo to mizne, ale aspon vime, ze chutna, ze? ;) A co neradeji peces? :hug: Uz vymizeli nevolnosti? ;) :srdce:

• načítám...
2034
28.11.18 09:25

@iwinek jen zavolej a zeptej se, hlavu ti neutrhnou. Jistě mají spoustu podobných dotazů ;)

• načítám...
21681
28.11.18 09:40

SOUKROMÁ SKUPINA

Ahoj holky, kdo jste chtěl do té soukromé skupinky, napište SZ @Janča209, ona vás přidá :mavam:

• načítám...
13012
28.11.18 09:43

Ahoj tak jsem dnes sla na odběry na skrinink a odešla jsem bez odběru i bez průkazky :think: ale vše je v pořádku jen dřív než sestřička do mě vzal Dr a podle utz je bublinka o týden mladší takže místo 9+6 jsem 8+5 :roll: takže Dr řekl,že by ty testy nebyli úplně průkazné takže to nebude riskovat. Mám tety přijít až příští pátek a na utz az za 3 týdny na to, takže až po vánocích předpokládam, to nevydržím. Posunul se mi tím i TP na začátek července (sranda 20.7. jedeme na dovču). Ale co,důležité je, že bublinka je v pořádku, roste, srdíčko ji busí, a jizva po SC je v pohodě. Datum narození vem čert

• načítám...
21681
28.11.18 10:05

@Zupina to je jasné, hlavně že je v pořádku. Hlavně tu s náma zůstaň o TP vůbec nejde :hug:

• načítám...
1152
28.11.18 10:07

@mimka678 však tomu věřím :D to je takový hezký když začne růst a pak bude ještě hezčí až už nebude :srdce: přesně si dospělá a hlavní je, že radost máš ty a manžel(partner) o nikoho jiného nejde :palec: minulý rok bych ani péct nemusela manžel mi ujídal těsto na linecké z lednice takže jsem pořád dodělávala :D přesně hlavně když jim chutná to je to největší ocenění ;) nejradši perníčky a linecké, protože i to sama miluju :srdce: ale každý rok mám stejných 5 druhů a u těch vím, že nezbude takže netřeba jiných :palec: co ty si velká pekařka? Nevolnosti si krapet lepší, ale pořád se mi hodně motá hlava…doufám, že to přejde a na Vánoce budu funkční :think:

• načítám...
1152
28.11.18 10:10

@Zupina ahoj… přesně tak hlavní je, že je vše v pořádku o nic jiného nejde ;) datum je stejně jen orientační ony si ty dětičky to nakonec udělají po svém :palec:

• načítám...
1152
28.11.18 10:12

@Ppawlusha si myslím, že nebudu jediná kdo se takhle ptá ;) jen si říkám jak mizernou mám paměť, když si po pár minutách nic nepamatuju :lol:

• načítám...
226
28.11.18 10:15
@iwinek píše:
@Zupina ahoj… přesně tak hlavní je, že je vše v pořádku o nic jiného nejde ;) datum je stejně jen orientační ony si ty dětičky to nakonec udělají po svém :palec:
Žádný takový, ven přesně na den. Jinak držím nohy u sebe a nerodím :lol:
  • načítám...
1152
28.11.18 10:33

@MartaKosta tak to je úplně ze všeho nejlepší varianta, když to vyjde na den ;) můj první se narodil den po termínu a úplně ideální :palec: hlavně, když to není dřív jinak jak říkáš nohy k sobě a nic neprojde ven ani dovnitř :D :D :D

• načítám...
2368
28.11.18 10:50
@iwinek píše:
@mimka678 však tomu věřím :D to je takový hezký když začne růst a pak bude ještě hezčí až už nebude :srdce: přesně si dospělá a hlavní je, že radost máš ty a manžel(partner) o nikoho jiného nejde :palec: minulý rok bych ani péct nemusela manžel mi ujídal těsto na linecké z lednice takže jsem pořád dodělávala :D přesně hlavně když jim chutná to je to největší ocenění ;) nejradši perníčky a linecké, protože i to sama miluju :srdce: ale každý rok mám stejných 5 druhů a u těch vím, že nezbude takže netřeba jiných :palec: co ty si velká pekařka? Nevolnosti si krapet lepší, ale pořád se mi hodně motá hlava…doufám, že to přejde a na Vánoce budu funkční :think:

Ano, kdyz roste vime,,ze je to dobre znameni ;) :srdce: Tak to ti manzel pridaval praci :lol: Taky mam rada medovnicky a linecke, a hodne dalsich dobrot jako uliky, suhajdy, pracny, marokanky :lol: Pak tak i po svatcich vypadam :mrgreen: Pecu hodne, jelikoz hodne i rozdam, tak mam 13 druhu cukrovi a pak nejaky zakusek, kynuty zavin :oops: To znam ty zavrate, minule jsem letela ze schodu, tak nastesti jen noha to odnesla a kotnik :roll: Musime byt opatrne a davat pozor, ted i sebe a mimco jeste vic ;) :hug: Moje nevolnosti se me drzi, uz jen cekam, jestli se stane zazrak a pominou :lol: Ted me hodne boliva hlava, musim se vratit k magnezku ;) :srdce:

• načítám...
411
28.11.18 10:52

Ahoj holky, já byla dnes na odběru krve (5 ampulek), vystavil mi Dr těhotenskou průkazku a 12.12. jdu na screening. Myslela jsem, že jsem 9 + 3tt, ale do průkazky mi napsal 10 +1tt, prý je mimčo větší :lol: hýbal ručičkou a podle sestry nám mával, tak jsem byla dojatá.
@Zupina Nevadí, že jsi o týden mladší, i tak tě třeba můžou vzít ještě před Vánocemi na scr :)
Jinak se tady bude řešit pečení? Nealko punč mě ani nenapadl, ale dostala jsem na něho chuť, tento týden už začnu perníčky a možná linecké. Další týdny pouze rohlíčky, vosí hnízda a možná nějaké kuličky a to nám stačí… Přítel toho moc nepojí a já si pro sebe nemůžu udělat toho tolik :lol: :lol:

• načítám...
13012
28.11.18 11:32

Holky a jak si mám vypocitat termín? Prukajdu dostanu až ten příští pátek chjo. Ale měl ji na stole avzahlidla jsem tam 27.6. takže to bude cca o týden dýl? 6.7. se mi vdává neteř moc se na tu svatbu těším tak zkoumám zda to stihnu. Dr jsem se ptala v kolikátém týdnů mě čeká císař a řekl, že on by to viděl na 39+0 ale že to nechá na porodnici.

• načítám...
226
28.11.18 11:44
@Zupina píše:
Holky a jak si mám vypocitat termín? Prukajdu dostanu až ten příští pátek chjo. Ale měl ji na stole avzahlidla jsem tam 27.6. takže to bude cca o týden dýl? 6.7. se mi vdává neteř moc se na tu svatbu těším tak zkoumám zda to stihnu. Dr jsem se ptala v kolikátém týdnů mě čeká císař a řekl, že on by to viděl na 39+0 ale že to nechá na porodnici.

Uvidíš po screeningu, jak ti bude vycházet datum. Teď to mají podle ms, a může se to lišit. Včera mě doktorka říkala, že vše odpovídá a minule mi doktor říkal, že je menší a dle netu je prcek menší, mladší. A jestli půjdeš na císaře, tak si myslím, že by to mohlo jít domluvit.
S tím těšením, 7.12 jsme měli naplánovaný ples a já jsem na nemocenské, takže nemůžeme s mužem jít a další týden jsme měli jet na Fantoma opery a taky musíme udat lístky, a to jsem se na to strašně těšila. Lístky jsme měli zarezervované 4 měsíce, domluvené hlídání a večerní procházku Prahy, nu což, asi prcek bude kulturní barbar :) , když mi to takto překazil.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100