Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1071
28.11.18 18:13

Ahojky všem maminkám. Doufám, že mě mezi sebe vezmete.
Máme termín podle včerejšího screeningu 7.6.
Jelikož je mi už víc let tak mi vyšlo riziko na downův syndrom a tak jsme byli odeslání na odběry krve na genetiku. Teď budeme čekat dva týdny na výsledek. Tak snad bude vše v pořádku. Čekáme s partnerem 2hé. Mé 3tí .
Všechny moc pozdravujeme a spoustu zdravíčka přejeme. Fajn večer.

• načítám...
2368
28.11.18 18:20
@iwinek píše:
@mimka678 taky mě pečení baví a tahle na Vánoce je to ještě lepší miluju tu vůní všude :srdce: ale i ty na sebe musíš dávat pozor… V pořádku musíte být oba ;) :hug: no to snad já už se fakt budu před tebou stydět :oops: :D to je prostě nádhera :srdce: si šikulka :potlesk: koukám, že u tebe řeči o odpočinku moc nezabírají :D :D dnes je trochu lip, ale stejně se pořád necítím nejlíp… Moje funkčnost je teď tak na 60% :think: pořád ještě je naštěstí čas, aby se to do svátků srovnalo u obou ;) o hlavě mi ani nemluv :zed: :D

Dekuji moc :hug: Je fajn to peceni je to proste jako hobby,jinak se to neda delat :) :srdce: Dnes jsem se hodne premahala, to vis,ze radeji bych spocivala,ale pak se citim jak nemocna, aspon na to nemyslim tolik, i kdyz hlava boli a vidim,ze i tebe :? Chce to hodne pit a magnezko ;) Taky jsem nespokojna,kdyz nemuzu ficet na 100%, jenze uz to nebude lepsi ani po porodu dlouho ;) :srdce: Jeste jsem se premohla a mam i druhy venec s cervenymi svickami, to daruji nekomu z rodiny jeden :oops: :srdce:

• načítám...
2368
28.11.18 18:23
@Chris12 píše: čauky holky,tak jsem dneska byla poprvé v poradně a obdržela průkazku :D Prcka jsem viděla na UTZ a vrtěl se teda dostatečně.
Manželovi jsem ukázala fotečku a hned konstatoval, že tam je prostě čert :D Zahnutý frňák a rohy :D No samozřejmě to tam už vidím i já a jinak už si to miminko ani představit neumím, takže mám po rozněžnění, jelikož mě spíše děsí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Gratuluji moc krasny „certik“, nadherna foto, hlavne at hezky rostete dal ;) :palec:

• načítám...
2368
28.11.18 18:29
@Lemur84 píše:
Koukam ze uz pecete…Uz bych taky mala zacit, ale nevim jak to dopadne, mam denou tehudemenci. :lol: Pekla jsem v po babovku a zapomnela jsem tam dat prdopec, doslo mi az kdyz jsem svetle testo nalula do formy. :oops: :lol:

S pecenim mas cas, to jen ja plasim,mam toho pak hodne,protoze taky rozdavam po rodine :oops: :D A neboj demenci mam i ja,sto krat jsem vse vazila, kontrolovala, jinak by to dopadlo.. :mrgreen: A co pak s tou babovkou?Doplnila si prdopec? ;)

• načítám...
2034
28.11.18 19:03

@iwinek já jsem na tom dost podobně a vždycky se radši 2× zeptám, respektive zopakuju, co se po mě chce a kde mám být :mrgreen:

• načítám...
2034
28.11.18 19:06

@Zzuzzana ahoj Zuzko, vítej mezi námi. Můžu se jen zeptat, z čeho ti vyšel ten výsledek? Počítám, že z triple testu, tam je jednou z hodnot věk nebo i screening? Nic to ale nemusí znamenat. Moc držím palce, ať je vše v pořádku

• načítám...
2034
28.11.18 19:11
@Martina091 píše:
Dobry den holky chtela jsem se zeptat jake mate zkusenosti s leky Duomox 750mg v tehotenstvi? jsem v 9+5 tt a mam obavy dekuji za odpovedi

Brala jsem týden Duomox 1500 a týden Duomox 1000. Je to bezpečný lék v těhotenství. Nevím, na co to máš, ale i mě říkala gynekoložka, že je lepší brát léky než mít v těle zánět

• načítám...
12032
28.11.18 19:14
@mimka678 píše:
S pecenim mas cas, to jen ja plasim,mam toho pak hodne,protoze taky rozdavam po rodine :oops: :D A neboj demenci mam i ja,sto krat jsem vse vazila, kontrolovala, jinak by to dopadlo.. :mrgreen: A co pak s tou babovkou?Doplnila si prdopec? ;)

Dala jsem do hnedeho az, docela se to dalo jist, ale skazila jsem si ji…Vypadala strasne…

• načítám...
5447
28.11.18 19:24

@mimka678 takové krásné perníkové věnce :potlesk: :srdce: My už tu máme asi třetí rok peenikovou chalupu od mé bývalé tchýně,kluci ji chtěli tenkrát sníst,ale já jim to zakázala a vždy ji tu na Vánoce vystavují.

Jinak holky,já bych už tak zdobila být,ale říkám se,že ještě počkám. Koukla jsem,co mám v krabicích za dekorace a na věnce a tak,tak ještě na větvičky a můžu spáchat venec,ať v neděli můžeme zapálit. Miluju Vanoce a ještě,kdyby tak byl sníh.

Všechny chodíte k dr a já jen čekám a čekám,jdu až 13.12. :(

• načítám...
5447
28.11.18 19:25

A cukroví taky ráda peču,pak to tu ale zbývá…no něco pak vezu k našim,když se tam všichni scházíme. Ale na perníky bych už mohla zadělat,pak na linecké…a dal uvidím..minulý rok jsem pekla čoko sušenky,ale nevím podle jakého receptu :lol:

• načítám...
2368
28.11.18 19:33
@Lemur84 píše:
Dala jsem do hnedeho az, docela se to dalo jist, ale skazila jsem si ji…Vypadala strasne…

Nevadi, stavaji se i horsi veci ;)

• načítám...
2368
28.11.18 19:38
@sonci82 píše:
@mimka678 takové krásné perníkové věnce :potlesk: :srdce: My už tu máme asi třetí rok peenikovou chalupu od mé bývalé tchýně,kluci ji chtěli tenkrát sníst,ale já jim to zakázala a vždy ji tu na Vánoce vystavují.

Jinak holky,já bych už tak zdobila být,ale říkám se,že ještě počkám. Koukla jsem,co mám v krabicích za dekorace a na věnce a tak,tak ještě na větvičky a můžu spáchat venec,ať v neděli můžeme zapálit. Miluju Vanoce a ještě,kdyby tak byl sníh.

Všechny chodíte k dr a já jen čekám a čekám,jdu až 13.12. :(

Dekuji moc, jsi mila :oops: :hug: No to chapu, chaloupka musela byt krasna, tak se rika, ze je to skoda snist :) Taky miluju Vanoce, peceni, pohodu a vse co s tim souvisi, je to tak krasne a dojemne obdobi a ted me vse rozciti, uz vidim, jak budu bulit pres svatky :lol: A neboj, peceni ti neutece, je jeste hodne casu :hug: A ten snih, to souhlasim..at nam nasnezi hezky ;)

• načítám...
2368
28.11.18 19:42
@sonci82 píše:

Všechny chodíte k dr a já jen čekám a čekám,jdu až 13.12. :(

Dekuji moc, jsi mila :oops: :hug: No to chapu, chaloupka musela byt krasna, tak se rika, ze je to skoda snist :) Taky miluju Vanoce, peceni, pohodu a vse co s tim souvisi, je to tak krasne a dojemne obdobi a ted me vse rozciti, uz vidim, jak budu bulit pres svatky :lol: A neboj, peceni ti neutece, je jeste hodne casu :hug: A ten snih, to souhlasim..at nam nasnezi hezky ;)

• načítám...
5447
28.11.18 19:43

@mimka678 já byla dneska na náměstí na trhach,neteř tam zpívala se sborem a měla jsem co dělat,abych tam nebulela a přitom nebylo co k brečela,njn hormony :lol: :roll:

• načítám...
5447
28.11.18 19:45

A hrozně vzpomínám na minulý rok začátek prosince a my jsme šli takhle v neděli odpoledne do kina ( na Paddington :dance: ),poprchavalo,a když jsme pak vylezli ven,tak bylo nasněžíno a pořád úžasné sněžilo,že jsme museli na trhy,protože to byla teprv ta pravá vánoční atmosféra :srdce:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100