Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1152
27.11.18 15:08

@CarmenHa @Slunicko.R děkuji za odpovědi ;) máte pravdu za zavolání nic nedám aspoň nic neprošvihnu :palec:

• načítám...
malone.v
27.11.18 16:36

@iwinek ahojky, já jsem byla včera odpo na screeningu, nejdřív jsem šla na krev a tak za 15 minut na utz :-)

• Upravit
339
27.11.18 17:42

@GoldGirl take jsem byla dneska na kontrole a jsme stejne,pidle ms 9+6 a podle utz 9+3…tqky se tam prcek krasne hybal ????

• načítám...
2034
27.11.18 19:16
@iwinek píše:
Holky chci se zeptat včera mi doktor dal žádanku na krev kvůli vývojový vadám. Měla jste ji některá? Úplně jsem se v té euforii zapomněla zeptat, jestli se na ni objednává nebo ji vzít jen sebou na screening a tam mi řeknou. Nemáte některá zkušenost nebo lepší info? :oops:

Já mám krev příští středu a toho 12.12. Screening. Měla jsem to tak i u syna

• načítám...
91
27.11.18 19:18

Zdravím vás dámy, tak i já se oficiálně přidávám. Jsem podle MS taky 9+6, podle utz před 2týdny 9+2. :mrgreen:

• načítám...
2034
27.11.18 19:24
@Slunicko.l
@Slunicko.R píše:
Tak já jedu holky 3. Den na paralenech a kapkách proti kašli, cpu do sebe všechno možné, ale nic moc extra nezabírá . Lehly jsme s dcerou stejně… Tak mi nezbývá než doufat, že to bude i přes to vše v pořádku.. v prvním těhotenství jsem také lehla, a vše bylo v pořádku, tak snad… :roll:

Jak já ti rozumím. Já u prvního těhotenství měla snad jen týden rýmu, jinak nic a teď hned skoro od početí dutiny a 4 antibiotika. Strach mám taky, ale nic s tím neudělám. Jen věřit, že bude vše v pořádku. U tebe bych se nebála. Je to klasická chřipka, kterou má každý rok každá druhá těhule. Jen vypotit, vitamíny, odpočívá a zkus si udělat cibuli s cukrem. Ať jsi brzo fit. Mě teď dítko taky marodí. Ať už je jaro :)

• načítám...
1152
27.11.18 19:49

@malone.v ahojky děkuji za odpověď :hug: Podle toho jak si teď matně vzpomínám tak mi asi ani neříkali ať někam volám takže to asi budu mít podobně akorát první bude utz a pak až krev…

• načítám...
1152
27.11.18 19:51

@Ppawlusha já si to právě už vůbec nepamatuji, ale jak si to tak probírám v hlavě tak to bylo asi všechno při jednom… No uvidím hůř než držkovou nedostanu :D ale pořád ještě tam můžu zavolat ;)

• načítám...
2368
27.11.18 19:53
@iwinek píše:
@mimka678 pořád je tu šance, že ti to oznámení na svátky vyjde. Zimní bundy a mikiny toho hodně schovají :palec: takový krásný Vánoční dárek :srdce: u nás to ví už snad všichni, budoucí babička mě vždycky předběhla :D zatím pořád mám termín 20.6. je to podle ms takže čekám, že podle screeningu se to bude trošičku lišit…Podle kontroly je to dneska 10+4 což je 11tt ne?

No na nevim, ale uz ted jsem jak balon a rostu do vsech stran :lol: Takze to poznali driv?Ja to maskuju jak to jde, no ty nevolnosti jsou des, musim se tvarit, ze jsem ok a pritom trpim jak pes :P Tak muze se lisit podle screeningu, to uvidis ;) Dnes mam 10tt+6, cili taky 11tyden koncim a TP mam 19.6.zatim no dle UTZ jsem tri dni napred :lol: Asi mi hrablo, ja dnes pekla uz zazvorky, pracny, medovnicky a kokosky :mrgreen: A uz mi pulku sezrali s navstevou :lol:

• načítám...
1384
27.11.18 19:58

@iwinek prvně by měla být krev…

• načítám...
130
27.11.18 20:26

@Lemur84 mne kyčle chytly už třikrát,nejdřív jedna pak druhá a nakonec obě nohy, nejen večer,ale i ráno,nevěděla jsem,jak si sednout lehnout,stát…nejhorší bylo,kdyz jsem se musela prikleknout k dětem na obuti. Jak stará baba :zed:

• načítám...
1152
27.11.18 20:44

@Slunicko.R teď v pondělí mi brali 3 zkumavky krve tak to bude asi ono… Tady je přímo napsáno na diagnostiku vývojových vad… No radši tam zavolám za optání člověk fakt nic nedá :palec:

• načítám...
1152
27.11.18 20:51

@mimka678 taky si přijdu jako balón, hlavně teda večer… Ale když se tak na sebe dívám začíná to být trošičku vidět hlavně podbřišek se pěkně vyboulil :D my to plánovali a všichni to věděli takže ono když pak člověk odmítne třeba pivo je všem okolo jasno :lol: tak hlavně ať se utajení podaří :kytka: jeee teda tak to se teda teď stydím :oops: já ještě s přípravami ani nezačala :lol:

• načítám...
389
27.11.18 21:06
@endy86 píše:
@GoldGirl take jsem byla dneska na kontrole a jsme stejne,pidle ms 9+6 a podle utz 9+3…tqky se tam prcek krasne hybal ????

Ano :lol: Hybal rukama a nohama porad. Celej hyperaktiv po me :mrgreen:

• načítám...
2368
27.11.18 21:37
@iwinek píše:
@mimka678 taky si přijdu jako balón, hlavně teda večer… Ale když se tak na sebe dívám začíná to být trošičku vidět hlavně podbřišek se pěkně vyboulil :D my to plánovali a všichni to věděli takže ono když pak člověk odmítne třeba pivo je všem okolo jasno :lol: tak hlavně ať se utajení podaří :kytka: jeee teda tak to se teda teď stydím :oops: já ještě s přípravami ani nezačala :lol:

Pry prvni mimco moc nevyleze hned s briskem, ale to ja nevim, jen jsem slysela ;) Tak ono predse uz mame treti mesic a to uz pujde s briskem moc rychle :) Ach tak, bo to je jasny, ze hned poznali, ze se vam to povedlo ;) :srdce: Tak uvidim, co reknu na oslave o tyden neco :D Jj, ja uz zacla s temi, ktere musi dyl odlezet, ale zrejme neodlezi, kdyz mi to uz preridili :lol: Vubec to neres, nic ti neuteklo, mas casu na peceni, neboj :hug:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100