Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
170
29.11.18 16:31

ahoj, tak jsem ráda, že jsem se tady dočetla, že nejsem jediná, komu se už i v 10.týdnu lehce zvětšilo břicho :mrgreen: můžu se zeptat, kde jste si koupili nějaké slušné nejlepe černé kalhoty? Já zatim přemýšlela nad něčím s gumou, styl teplejších legín nebo něco takového. Kromě toho břicha mi totiž zatim nic jiného netloustne a nohy mám jak párátka :mrgreen:
Jinak ještě jeden dotaz - je vám někomu zima? Mně pořád skoro :D ale na netu jsem se dočetla, že kvuli většímu objemu a proudění krve by nám mělo být horko :nevim:

• načítám...
7012
29.11.18 16:38

@Smoulinka21
Mne se taky trochu zvetsilo brisko, jsem dneska 10+1 a jsem porad jak balon, hlavne vecer :zed: :lol: Ale jeste jsem si nic tehotenskeho nekoupila, ale asi uz brzy budu muset :D A zima mi je taky porad, v praci sedim nabalena v tricku, svetru a pres sebe jeste deku, ale i tak klepu kosu :nevim:

• načítám...
180
29.11.18 16:38

@Veeerousek Ještě nemáme žádné vymyšlené. Andrejka je hezký, nám se líbí Adélka, Anička, Terezka…, ale nemáme žádné, které bychom upřednostňovali :D
Ještě radši počkáme do dalšího ultrazvuku ve 20tt, aby nám holčičku potvrdili :lol: :lol:

• načítám...
malone.v
29.11.18 16:39

@Veeerousek já jsem se první dva měsíce ládovala rajčatama, klidně v noci, prostě furt :-) chť jsem měla hodně na zeleninu a sladké mě přestalo chutnat. na cvičení pro těhotné jsem chtěla chodit a teď když je mi líp tak bych i mohla, ale u nás jsou jen dopoledne. No a to jsem v práci. jinak na screeningu mě řekli, že to bude holka :-) tak jsem ráda, už mám doma jednu :-) jinak v prvním těhotenství jsem přibrala 24 kilo a šlo to dolů celkem dobře, dostala jsem se za tři roky na nejnižší váhu v životě :-) tak uvidíme, jak to půjde teď :-)

• Upravit
malone.v
29.11.18 16:58

@Smoulinka21 mě byla zima asi dva měsíce, nenáviděla jsem večer, kdy jsem musela jít do sprchy :-D vždycky se svlíct, letět do koupelny a vůbec se mi nechtělo vypínat vodu :-D. je to tím nízkým tlakem co máme.

• Upravit
5447
29.11.18 17:58

Jsem měla napsaný příspěvek a smazala jsem si to… Před chvílí jsem vysypala pixslu s moučkovým cukrem,zabava to uklízet :P :lol: :lol: A už jen peču bábovku a sedím,ať nic neprovedu…

Já dneska byla u praktické,na převedení neschopenky ke gyndari…rovnou jsem papíry odnesla na gyndu a nechala si napsat Utrogestan,na který jsem minulý týden zapomněla. A odpol jsem s malým jela k nám do práce zas odvezt papíry.
A to malej chtěl k večeři palačinky a nevím,jestli se mi chtějí dělat.

Jinak dneska jsem 10+3 a zatím jsem nic nepribrala. S malým jsem nabrala 20 kg, 11 nechala v porodce a a zbytek šel snad do 4 měsíců dolů.
A za deset let jsem teď nabrala ale 15 kg a moje počáteční váha je hrůzná…no ale coz,s dvojčaty to vybeham :lol:

A jinak já mrznu doma každý večer :lol:

• načítám...
389
29.11.18 18:30
@Smoulinka21 píše:
ahoj, tak jsem ráda, že jsem se tady dočetla, že nejsem jediná, komu se už i v 10.týdnu lehce zvětšilo břicho :mrgreen: můžu se zeptat, kde jste si koupili nějaké slušné nejlepe černé kalhoty? Já zatim přemýšlela nad něčím s gumou, styl teplejších legín nebo něco takového. Kromě toho břicha mi totiž zatim nic jiného netloustne a nohy mám jak párátka :mrgreen:
Jinak ještě jeden dotaz - je vám někomu zima? Mně pořád skoro :D ale na netu jsem se dočetla, že kvuli většímu objemu a proudění krve by nám mělo být horko :nevim:

Mě je take porad zima. Kalhoty jsem si kupovala v h&m tehotenske a maji hodne ruznych druhu:)

• načítám...
7012
29.11.18 18:38

A jinak ja se uz taky chystam o vikendu zacit pect, tak snad mi bude dobre a bude se mi chtit :D

• načítám...
1071
29.11.18 18:40

@Twixx Ahojky ja jsem registrována dyl ale až včera jsem se tu opět vrátila . Tak Je fajn ze nás bude vic tech nových.

• načítám...
1071
29.11.18 18:41

@Twixx tak to ja ani nevím kdy začnu. Je mi furt všelijak.

• načítám...
2034
29.11.18 18:56

@mimka678 neboj, na všechno příjdeš. Ono se říká, že právě u druhého dítěte to člověk potom tolik neprožívá, protože už na to není tolik čas. Asi na tom něco je. A s tou demencí..já jsem si třeba 2 měsíce po porodu udělala tzaziky ze sladké activie, apod. :P já jsem hlavně měla v okolí samé supermatky, které zvládly kojit na první dobrou, mateřství se stalo smyslem jejich života…já to na začátku tak vůbec neměla a byla jsem z toho špatná. Pak ale když jsem začala pátrat, tak jsem zjistila, že nejsem sama…zpětně si říkám, že bych spousta věcí udělala jinak, ale to už tak je…ne nadarmo se říká, že první dítě testovací :lol: bráno s nadsázkou samozřejmě :)

• načítám...
2368
29.11.18 18:58
@Dannylinka píše:
@mimka678 asi budu muset, ale nejak nevím jak. Do práce musím, jako úča se nepredru, pak jdu na hodku za taťkou do nemocnice a doma pak už jen ležím… :nevim:

Tak se aspon doma setri a ja uz taky min uklizim, taky musim zvolnit :lol: Jako uca se nesmis nechat vytacet, taky narocne povolani ;) Tatkovi drzim palce, at se brzo z toho dostane a je fit :palec: Svatbu si musi uzit.. ;)

• načítám...
2368
29.11.18 19:04
@Ppawlusha píše:
@mimka678 neboj, na všechno příjdeš. Ono se říká, že právě u druhého dítěte to člověk potom tolik neprožívá, protože už na to není tolik čas. Asi na tom něco je. A s tou demencí..já jsem si třeba 2 měsíce po porodu udělala tzaziky ze sladké activie, apod. :P já jsem hlavně měla v okolí samé supermatky, které zvládly kojit na první dobrou, mateřství se stalo smyslem jejich života…já to na začátku tak vůbec neměla a byla jsem z toho špatná. Pak ale když jsem začala pátrat, tak jsem zjistila, že nejsem sama…zpětně si říkám, že bych spousta věcí udělala jinak, ale to už tak je…ne nadarmo se říká, že první dítě testovací :lol: bráno s nadsázkou samozřejmě :)

Toho se prave obavam, ze na to budu muset prijit sama a kdo vi, co vsechno jeste napacham, kdyz budu takhle „maturovat“ :lol: S co je nejhorsi, ze jsem perfekcionistka, tak jsem na sebe hodne prisna :dance: To je roztomile, activie v zazikach ;) Super matky, to je jina kapitola, znam ze sveho okoli :lol: A to prvni ditko je fakt joby testovaci..v uvozovkach :srdce:

• načítám...
180
29.11.18 19:14

Holky co už máte za sebou screening. Já jdu zítra. Prosím dělal vám doktor ultrazvuk už jen před břicho nebo někomu i vaginálně? Díky za info :)

• načítám...
1071
29.11.18 19:17

@Katuska26 U me jen přes břicho. A stejne mi říkala že je viditelnost horší a že mrňátko nespolupracuje. Držím palečky.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100