Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
130
30.11.18 16:05

Já jsem měla 1:260 při prvním tehu,těch 14 dnů než jsem šla na genetiku bylo nekonečných.malej byl vymodlenej a teď toto.nastesti bylo vše v pořádku.takze se obavam,že teď to bude podobné. Nejsem nejmladší no,35 :nevim:

• načítám...
1204
30.11.18 16:30
@jasna.s píše:
@Zupina No, asi jsem nejdál. Může za to vynechaná MS. Pořád se nevěděl termín, až podle screeningu se ukázalo, že to bude už 20.5., takže sem tak úplně nepatřím…

20.5. je báječný datum. To mám totiž narozeniny já :jazyk:

• načítám...
1204
30.11.18 16:32
@Janča209 píše:
Holky, snad jsem vás všechny přidala, kdybych na někoho zapomněla, tak se prosím ozvěte. ;)

Můžu taky poprosit? :*

• načítám...
2034
30.11.18 16:51

@vice to ještě není zase tolik. Mám ve svém okolí i maminky kolem 40, které mají zdravé děti. S věkem se ta pravděpodobnost samozřejmě zvyšuje, proto se do výpočtu zahrnuje i ten věk, ale nemusí to znamenat vůbec nic. Mám známou, které je 42 a nyní se snaží otěhotnět s novým partnerem. Riziko je samozřejmě vyšší než třeba ve 20, ale do toho s tím jde…u tebe bude určitě vše v pořádku, neboj

• načítám...
757
30.11.18 17:06

Ahoj holky, tak mám divný zprávy..
Byla jsem na kontrole u dr. ten mi řekl, že tam nejsou dvě mimi ale tři 8o . Jedno embryo se rozdvojilo ale prý je podstatně menší a nemá :srdce: , takže mě poslal do nemocnice. Tak si mě přehazovali jako horký brambor a nakonec zjistili, že žije i tohle mimčo ale že asi bude mít vývojové vady. Takže mě odestali až do Prahy do Podolí :(
Teď vůbec nevím co to znamená, kolik dětí mám očekávat o kolik se bát :,( :nevim:

• načítám...
4025
30.11.18 17:24

@Jíťa31 koukám na to jako blázen, je určitě dobře ze te poslali ještě na jiné pracoviště, i když bych čekala ze ti budou věnovat nic času a všechno vysvětli. Snad už brzo budeš vědět, moc držím palce :hug:

• načítám...
757
30.11.18 17:35

@dixi10 prý to ještě neviděli. Ale já jsem z toho opravdu špatná. Manžel mne uklidňuje ale sám je na nervy..

• načítám...
389
30.11.18 17:39
@Ppawlusha píše:
Holky, downa se taky nebojím, i když by to samozřejmě byl šok, pro rodinu, okolí . Zrovna včera jsem to říkala manželovi, že kdyby to tak vyšlo, že bych si ho nechala a on, že to bude řešit, až to bude aktuální :) nerad se o něčem baví moc dopředu. S těmi vadami neslučitelnymi se životem je to samozřejmě daleko horší. Známá měla 2× roštěp páteře. Celkem 4 těhotenství a 2 potraty. A jedna známá dvakrát za sebou potratila v 5 měsíci doma v koupelně. Podrobnosti nevím a ani jestli to s tím může souviset, ale byla nosící matkou a v tu dobu už mělo dítě přes 15 kg… @GoldGirl to je od tebe moc ušlechtilé, že by ses chtěla postarat o takovéto dítě. Znám málo takových lidí :srdce:

Ja bych si to mimco nechala za vsech okolnosti. Jednou je to moje dite … Na druhou stranu neodsuzuju nikoho pokud se rozhodne jinak. Mozna… pred nejakou dobou jsem cetla kolik zen chodi na potrat pokud ma dite rozstep patra, coz je vada ktera se da operovat, to nejak nechapu vzit takovemu dite sanci na zivot.
Casem, za par let bych opravdu rada pribrala nemocne dite nebo neadoptovatelne (pro jine) napr. romske starsi o ktere neni zajem. Ano, slysim od druhych ze nevim co ma to dite za geny ovsem moje spatne geny jen tak nekdo neprekona :mrgreen:

• načítám...
389
30.11.18 17:44

@Jíťa31 a v jakem jsi tydnu?

• načítám...
757
30.11.18 17:52

@GoldGirl v 11tém týdnu :(

• načítám...
389
30.11.18 17:57
@Jíťa31 píše:
@GoldGirl v 11tém týdnu :(

A poskytl ti nejaky lekar lepsi informace? Veta ze “asi” bude mit vyvojove vady by me neuspokojila v dobe 3D ultrazvuku kdy uz ted ma to dite ruce nohy a muze zkontrolovat alespon neco :? Popripade nejake moznosti ktere ted muzou byt a veci ktere mohou nastat abys vedela co cekat.

• načítám...
21681
30.11.18 18:11

@Jíťa31 tak to je opravdu rarita, moc drzim palce, at jsou vsechny v poradku :hug:

• načítám...
5331
30.11.18 18:19

@Janča209 ahojky, pridáš mě prosím taky do te skupinky?

• načítám...
5331
30.11.18 18:20

@Jíťa31 ježíš, to jsou věci. Držím ti palečky, až, vše bylo v pořádku. Že by to byli jednovajecne? :*

• načítám...
12032
30.11.18 18:38

@Jíťa31 Drzim packy aby bylo vse v poradku…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100