Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7012
2.12.18 17:11

@sasaberike Ja jsem 10+4 podle utz ;)

• načítám...
1204
2.12.18 17:23
@sasaberike píše:
Ahoj holky,
jdu se k vám přidat. Otěhotněla jsem po sedmi letech. Je to mé první těhotenství.Dnes začínám 13týden. Tak snad vše bude vpořádku. :) :srdce:
:mavam:
  • načítám...
2368
2.12.18 17:41

@Ppawlusha No prave, ze ted moc nemuzu nic experimentovat..Obcas vypiju medunku a obca ani ta nepomaha, tezko rict, zrejme kombinace vicero faktoru :zed: Zeptat se muzu no..Uvidime, jestli se to zlepsi samo, nebo ne :srdce:

• načítám...
2368
2.12.18 17:43

@Dita0001 Tak je nas vic.. :think: Nejak ten vnitrni nepokoj, zrejme po porodu to lepsi nebude..No proste dnes taky.. :) Vstanu na wc pred patou a uz pak neslo zaspat, jeste se musim napit, jak me susi, neni to sranda no :think: Snad se to zlepsi ;)

• načítám...
1204
2.12.18 17:45
@mimka678 píše:
@Dita0001 Tak je nas vic.. :think: Nejak ten vnitrni nepokoj, zrejme po porodu to lepsi nebude..No proste dnes taky.. :) Vstanu na wc pred patou a uz pak neslo zaspat, jeste se musim napit, jak me susi, neni to sranda no :think: Snad se to zlepsi ;)

Už to je na bednu. Přes den si lehnout nejdu, ikdyž někdy padám na pusu. Ale říkám si, že jak usnu odpoledne ( a to vím, že bych usnula ), tak nebudu spát v noci vůbec :nevim:

• načítám...
2368
2.12.18 18:00

@Dita0001 Presne ja to same.. :roll: Zeptam se dr.na kontrole, no obvodni rikal, ze smola, zadne prasky.. :think: Takze jen aromaterapie, nejake relaxacni metody :)

• načítám...
2034
2.12.18 18:06

@mimka678 těžko říct, možná později bude tělo víc unavené a budeš lépe spát nebo také ne. Začnou pohyby, které tě budou budit nebo bude pálit žáha, myšlenky na porod apod…mě doktorka v minulém těhotenství doporučila guajacuran, ten se dává i na trému při vystoupení. Zkus se na to zeptat. Nebo si choď lehnout dřív, aby pak ten budicek v 5 tolik nevadil. Mě se to hodně rozhodilo po porodu, poslouchala jsem, jestli mimi dýchá, pak jsem čekala až se probudí, atd. Prvních 6 týdnů jsem spala denně max. 3-4 hodiny. Ani přes den nešlo dospat, spal jen po půl hodině, navíc hodně trpěl na bolení bříška, takže dost plakal…jestli ti můžu radit, tak to zkus řešit co nejdřív, nenechávej to až po porodu

• načítám...
2034
2.12.18 18:18
@malone.v píše:
Ahoj holky, jsem v 15. tydnu a nekdy pred 14 dny uz me bylo uplne dobre, i unava presla a chodila jsem normalne do prace. Ve ctrvtek vecer jsem mela silene bolesti hlavy az do rana, bolelo me za ocima a nahore na hlave. V nemocnici mi dali kapacku, ale nemohli mi udelat CT kvuli tehotenstvi. Na ocnim a orl nic nenasli. Druhy den se mi udelalo lepe po lecich co mi dali ale ted mam teploty a obcas se mi stane, ze z niceho nic zacnu hrozne slinit, najednou mam plnou pusu slin a za par vterin to zase prejde. Zitra jdu k lekarce, ale chtela jsem se zeptat, zda jste nektera mela stejne bolesti hlavy nebo neco podobneho. Porad jen lezim, jsem silene unavena, vice nez na zacatku a do zaludku toho taky moc nedostanu. Sem tam ovoce nebo piskoty, mam uplnou nechut k jidlu.

Já jsem na bolesti hlavy trpěla v minulém těhotenství celý první trimestr. Z týdne třeba 5×, ale že bych kvůli tomu nemohla jíst, to ne…hlavně, že ti nic nenašli. Třeba to skončí, jak to začalo…jako u mě…Ještě mě napadá, piješ dost tekutin, nemáš stres? Já na bolesti hlavy také dost trpím a když přes den málo piju, tak se večer hlava ozve. Ale to slinění neznám. A ty teploty máš z nějaké virózy nebo od té hlavy? Manželova babička má bolesti hlavy každý den uz od mladí, že nemůže často ani chodit, když jí to chytí, má to částečně od krční páteře a částečně z nervů. To CT by zase tolik vadit nemělo, když budou dělat jenom hlavu a zbytek zakryjí, hlavně břicho…

• načítám...
14
2.12.18 21:39

@Dannylinka Ano po sedmi letech, tolik jsem to neřešila protože jsme se rozhodli kdyz mi bylo 19. ted je mi už 26 a teprv ted se to povedlo. Když jsem to vzdala. Nemam vajecnik ani vejcovod na jedne strane a nedostávám ani menstruaci. Nikdy neví co semnou. DO toho ještě mám prý polycystycké vaječníky. Tak jsem to vzdala. Doktorka řekla že mám zkusit umělé oplodnění ale já si řekla že na to prdim a najednou jsem byla v tom. O to víc se bojím že se něco pokazí, další příležitost už asi nedostanu. :*

• načítám...
5331
2.12.18 23:53

@sasaberike Tak to jsi celkem mladá. Ale i tak ti držím palce, aby vše bylo v pořádku. Podle jedněch doktorů mám taky PCOS, podle druhých zas ne. Taky jsem to asi vzdala, protože se povedlo z 2.IUI měsíc před IVF. Protože nám řekli, že už to asi jinak nepůjde

• načítám...
12032
3.12.18 06:52

Ahojky, cely vikend jsem tu nebyla. Tak jsem vas docetla a nevim na ci vsechno jsem chtela reagovat.

• načítám...
5447
3.12.18 06:59

Teda holky, o těch dvojčatech tady číst,to je něco :think: Stejně mi pořád hlodá,zda je vše ok,zda rostou,čekání mezi kontrolami je šílený :( To jsem byla 22.11. a jdu 13.12. ,to jsem si myslela,že když si priplatim za „balíček“ půjdu třeba ještě mezi tím,tak nic no…Zatím prospívali oba,tak snad to bude good. Stejně se uklidnuju i tím,že jedno dítko jsem zvládla v pořádku,bez žádných komplikací,porod 39+5 ,tak proč i tyhle dvě bych nezvladla,i když jsou z umělého. Ufuf…
Dnes mám 11+0

Vítám i nově příchozí :mavam:

• načítám...
7012
3.12.18 07:19

Dobre rano! :) Tak ja za chvili jdu na krev do Gennetu a pak na endokrinologii

• načítám...
411
3.12.18 07:27

Dobré ráno ženy, jaký jste měly víkend? Trvalo mi asi půl hodiny, než jsem to tady dočetla :lol:
@Dannylinka závidím svatbu, my s přítelem nejsme svoji a nemáme ani zatím napsané trvalé bydliště spolu a jsem z toho poslední dobou nervozní skrz mimi :?

• načítám...
411
3.12.18 07:28

@Jíťa31 Mrzí mě, že musíte řešit takové neradosti, ale třeba vše dopadne dobře. Budu držet palečky.
@sasaberike Krásná fotka, příští týden snad taky takovou budeme mít :srdce:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí