Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5331
3.12.18 16:37
@Veeerousek
@Veeerousek píše:
Dobré ráno ženy, jaký jste měly víkend? Trvalo mi asi půl hodiny, než jsem to tady dočetla :lol:
@Dannylinka závidím svatbu, my s přítelem nejsme svoji a nemáme ani zatím napsané trvalé bydliště spolu a jsem z toho poslední dobou nervozní skrz mimi :?

Plne ti rozumím. Před 2 lety požádal mého taťku, ale mě vlastně nějak do dnes ne :lol: Ale dítě chce jako rodinu, se stejným příjmením… Ale on se vším než se rozhoupe. Sice mě trochu mrzí, že nepřišel s tím prstenem, no ale po 12 letech … dopadlo to tak, že jsem mu řekla, zítra jdeme na matriku a podívat se na prostory, kde se budeme brát. Tam se mu to líbilo, takže to dopadlo tak. Ale stejně jsem mu řekla, že chci ten prstýnek alespoň k Vánocům :cert: No uvidíme, jestli se ho dočkam :nevim: Termín máme, teď stihnout vyrobit oznámení do Vánoc, další dárek pro rodinu a přátele :lol:

Zkuste to probrat, a třeba ho taky trochu nakopnout

• načítám...
21681
3.12.18 17:16
@Twixx píše:
Holky, taky mate kyselou pachut v puse po kazdem jidle? To je neskutecne, cokoliv snim, tak to citim… :zed:

mam pachut neustále ale zase sladkou :roll: taky mi to vadí

• načítám...
5331
3.12.18 17:24
@Zupina píše:
@Dannylinka gratuluji moc k termínu svatby to bude krása a určitě příjmení stihnete mít stejné

@Lemur84
Děkuju holky. Konečně se mi plní sny a snad už mi ten život přestal nakládat, protože posledních pár let mi opravdu dával zabrat :cert:

@malone.v já už narodim 3 týdny - rýma, kašel, rýma, skrabani, rýma, zastydla rýma… :roll: držím palce, ať je lépe

• načítám...
malone.v
3.12.18 17:49

@Dannylinka Děkuji, já jsem ode dneška na rizikovém.

• Upravit
12032
3.12.18 17:53
@malone.v píše:
@Dannylinka Děkuji, já jsem ode dneška na rizikovém.

A to znamena co? Jsi na neschopence?

• načítám...
malone.v
3.12.18 17:57

@Lemur84 jojo, měla jsem poslední dobou nějaké zdravotní problémy, vždycky jsem byla 14 dní v práci a pak jsem padla. A teď to bylo už častěji, takže i s ohledem na lidi v práci jsem šla na rizikové. Doktorka mě chtěla poslat domů už dříve, ale nechtěla jsem a dneska jsem se tam sotva dovlekla :D

• Upravit
5331
3.12.18 18:19
@vice píše:
Holky to oznamování vam nezávidím,je to vůči nastávajícím maminkám pěkně nefér.ja jsem přišla za ridou a z veselá ji oznamuji,že si mateřskou prodlužuji a ona,ze to je nejlepší zpráva za celý den 8) . Jinak máte už některá problém ležet na zádech,včera se mi udělalo vyloženě nevolno,jiné dny mi to prostě vadí,až mi to jde na pálení zahy … To teda brzo :roll:

Já na zádech nelezela nikdy, teď bych si lehla, ale bojím se, že by na něj kocour v noci skočil :roll:

@lol28 určitě vezmi taťku sebou. Bude se rozplývat, až mu prcek zamává

• načítám...
389
3.12.18 18:24
@Dannylinka píše:
Já na zádech nelezela nikdy, teď bych si lehla, ale bojím se, že by na něj kocour v noci skočil :roll:

Já spím v posteli se 3 psy a kocourem :mrgreen: Jeden muj pejsek po me porad skace ale nic extra :)

• načítám...
2368
3.12.18 18:31

@malone.v A uz v pohode? :)

• načítám...
4025
3.12.18 18:31

Holky tak můj doktor je upír a bral mi zkumavek 5. Jinak až do minulého týdne mi nebylo z jídla vůbec špatně a teď teda dost nemám vůbec na nic chuť a po jídle je mi soufl + se přidalo pálení žáhy :( ale alespoň bolest prsou je pryč :palec: ohledně výsledku krve se doktor neozval tak začínám předpokládat ze je vše v pořádku ale na screening se stejně asi ve středu objednam, pro můj klid :andel:

• načítám...
2368
3.12.18 18:33

@dixi10 5 zkumavek?Zacinam se bat na ctvrtek 8o :D Snad tolik nebude chtit ode me..Ja tam asi odkvecnu :D Taky cekam na vysledky cytologie a steru, tak uvidime ;) Drzim pesti, uvidim jak mi rekne dr.kdy bude screening :)

• načítám...
malone.v
3.12.18 18:35

@mimka678 Vždycky, když si na chvíli lehnu, tak se mi udělá lépe, takže teď to celkem jde :-) co ty?

• Upravit
2368
3.12.18 18:38

@sonci82 no vidis, tak ty zacinas 12ty tyden ja koncim ;) Ach jo, tolik krve najednou a jeste rano nejist, asi se tam zosypu :? Nektere holky jsou fakt hodne napred, koukam, ze 13 neco nebo 14 :D

• načítám...
2368
3.12.18 18:39

@malone.v To mam stejne, kdyz to me jede, hned zalehnu aspon na chvilinku a pak piju hodne, no neni mi zrovna nejlip..Musim porad jist, a i kdyz je mi spatne, tak mam hlad..Fakt to nechapu :think:

• načítám...
malone.v
3.12.18 18:42

@mimka678 takhle jsem to měla mezi 6.-8. tydnem, furt jsem musela jist, kolikrat i v noci, pak to prestalo a ted se me to najednou zase vratilo, takze dneska v noci ve tri jsem si mazala chleba s marmeladou :-D :-D. uz jsem se radovala, ze jsou nevolnosti pryc a ony se potvory vratily :-D

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100