Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
50
3.12.18 21:55
@sonci82 píše:
@Hanullak ahojky, vítej a jsem ráda za každou další s dvojčaty ????????

Děkujuu :kytka: :hug:

• načítám...
malone.v
4.12.18 06:37

@Lemur84 neznamená. já jsem šla na gyndu a gyndařka mě napsala neschopenku a pak ještě nějaký papír, že to bude delší než měsíc (kvůli lístkům na peníze). tu neschopenku budu mít až do nástupu na mateřskou a v práci jsem to tak i řekla, aby s tím počítali.

• Upravit
411
4.12.18 06:43

@sonci82 Asi by mě mrzelo, že by chlap nechtěl jít. Přítel chtěl pomalu jít už na první utz :lol: ale každý chlap to vnímá jinak. Ve 20tt to zase bude nádherně vidět a dožene to.

• načítám...
411
4.12.18 06:50

@mimka678 Já jsem dnes asi 11+0tt, ale přesně to budu vědět příští týden ze scr.

• načítám...
411
4.12.18 06:55

@Dannylinka Přítel ví, že se chci jednou vdát a že chci mít úplnou rodinu a chce to i on, několikrát jsme se o tom bavili a naštěstí máme v těchto věcech jasno, jen jsem asi ze staré školy a nechci ho nějak ,,tlačit" a nechám se překvapit. Buď mě jednou požádá nebo ne. @mimka678 Mě též bral Dr 5 zkumavek, jedna paní se tu udivovala, že jak to, že tolik, ale není nikde daný, že každý musí brát 5 zkumavek… ničeho se nebojte. Já mám tenkou žílu a musím hoooodně pít před odběrem a i tak to uteklo, ničeho se nebojte, nevysaje vám půl litru krve :lol:

• načítám...
411
4.12.18 06:58

@Twixx Mě sestra od Dr řekla, že před scr odběrem jíst nesmím..... raději se optat u svého Dr, každý to dělá trochu jinak. Mohu se prý najíst v den, kdy půjdu na scr, že mi tam vezmou zkumavku krve v poledne, ale předtím se můžu v pohodě nasnídat.

• načítám...
143
4.12.18 07:01
@Twixx píše:
Jeee, ja jdu taky 18.12. na screening :)
:D A kam?Já Plzeň.
  • načítám...
411
4.12.18 07:04

Omlouvám se, že to tady tak zahlcuji po ránu, já jak vypadnu z práce tak už nezapínám počítač doma, tak to doháním v práci :lol: :lol:
Chtěla jsem se zeptat, zda někdo má večer chvilky jako já, kdy nejsem ani třeba po večeři a vrací se mi sliny a je mi na zvracení, ale je to takový jiný pocit, než když mi je špatně třeba ráno a chce se mi zvracet. Nevím, zda je to pálení žáhy, nikdy jsem to neměla tak se ptám, večer už ani nevečeřím nebo bych to asi vyvrátila.

• načítám...
7012
4.12.18 07:08
@Veeerousek píše:
@Twixx Mě sestra od Dr řekla, že před scr odběrem jíst nesmím..... raději se optat u svého Dr, každý to dělá trochu jinak. Mohu se prý najíst v den, kdy půjdu na scr, že mi tam vezmou zkumavku krve v poledne, ale předtím se můžu v pohodě nasnídat.

Hmm, zajimave :think: Je take mozne, ze jsem to spatne pochopila, a nebo to kazdy dela opravdu jinak :)

• načítám...
malone.v

@Veeerousek ahoj, já mám občas ty sliny, ale nechápu to protože se to objeví vždycky z nenadání a pak to zase zmizí. pálení žáhy to není, to zažijeme až ke konci a pořádně, při prvním těhotenství mě pálila žáha poslední dva měsíce vkuse :-D jinak také je mi špatně večer a moc už nejím. kolikátý jsi týden?

• Upravit
7012
@Follynka píše: :D A kam?Já Plzeň.

V Praze :D

• načítám...
7012
4.12.18 07:12

@Veeerousek Sliny mam vecer taky a je mi i na zvraceni. Mam hlad, ale do jidla se musim pomalu nutit, protoze mam vzdycky pocit, ze to pujde ven… A posledni dva dny me taky vecer pali zaha, ale Rennie trochu pomaha, takze aspon muzu usnout :)

• načítám...
12032
4.12.18 07:26
@malone.v píše:
@Lemur84 neznamená. já jsem šla na gyndu a gyndařka mě napsala neschopenku a pak ještě nějaký papír, že to bude delší než měsíc (kvůli lístkům na peníze). tu neschopenku budu mít až do nástupu na mateřskou a v práci jsem to tak i řekla, aby s tím počítali.

Take jsem do prace posilala papir po 14 dnech a uz dvakrat listky na penize a take nejspis budu az do konce. V praci si uz za me nasli nahradu…

• načítám...
12032
4.12.18 07:36

Tak ja vecer uz celkem ok…Ale cely den nevim co jist tak neco jim. Dnes rano na ATB jsem zas nevedela co snist. Dala jsem si cornflaces samotne a to mi neslo, tak banan a para orechy a ted mi je blbe…Atb beru 3× dene. A rano v 5:30 a vecer v 9.30 mam problem cim to zajist…

• načítám...
malone.v
4.12.18 07:55

@Lemur84 tak to asi jo, já nevím, co máš napsané v neschopence, nebo jakou diagnózu psala lékařka do zprávy. já jsem šla rovnou na gyndu, řekla jí jak na tom jsem a řekla mi, že mě pošle na neschopenku na rizikové. máš pravděpodobně to stejné.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100