Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Lemur84 neznamená. já jsem šla na gyndu a gyndařka mě napsala neschopenku a pak ještě nějaký papír, že to bude delší než měsíc (kvůli lístkům na peníze). tu neschopenku budu mít až do nástupu na mateřskou a v práci jsem to tak i řekla, aby s tím počítali.
@sonci82 Asi by mě mrzelo, že by chlap nechtěl jít. Přítel chtěl pomalu jít už na první utz
ale každý chlap to vnímá jinak. Ve 20tt to zase bude nádherně vidět a dožene to.
@mimka678 Já jsem dnes asi 11+0tt, ale přesně to budu vědět příští týden ze scr.
@Dannylinka Přítel ví, že se chci jednou vdát a že chci mít úplnou rodinu a chce to i on, několikrát jsme se o tom bavili a naštěstí máme v těchto věcech jasno, jen jsem asi ze staré školy a nechci ho nějak ,,tlačit" a nechám se překvapit. Buď mě jednou požádá nebo ne. @mimka678 Mě též bral Dr 5 zkumavek, jedna paní se tu udivovala, že jak to, že tolik, ale není nikde daný, že každý musí brát 5 zkumavek… ničeho se nebojte. Já mám tenkou žílu a musím hoooodně pít před odběrem a i tak to uteklo, ničeho se nebojte, nevysaje vám půl litru krve ![]()
@Twixx Mě sestra od Dr řekla, že před scr odběrem jíst nesmím..... raději se optat u svého Dr, každý to dělá trochu jinak. Mohu se prý najíst v den, kdy půjdu na scr, že mi tam vezmou zkumavku krve v poledne, ale předtím se můžu v pohodě nasnídat.
@Twixx píše:
Jeee, ja jdu taky 18.12. na screening
Omlouvám se, že to tady tak zahlcuji po ránu, já jak vypadnu z práce tak už nezapínám počítač doma, tak to doháním v práci
![]()
Chtěla jsem se zeptat, zda někdo má večer chvilky jako já, kdy nejsem ani třeba po večeři a vrací se mi sliny a je mi na zvracení, ale je to takový jiný pocit, než když mi je špatně třeba ráno a chce se mi zvracet. Nevím, zda je to pálení žáhy, nikdy jsem to neměla tak se ptám, večer už ani nevečeřím nebo bych to asi vyvrátila.
@Veeerousek píše:
@Twixx Mě sestra od Dr řekla, že před scr odběrem jíst nesmím..... raději se optat u svého Dr, každý to dělá trochu jinak. Mohu se prý najíst v den, kdy půjdu na scr, že mi tam vezmou zkumavku krve v poledne, ale předtím se můžu v pohodě nasnídat.
Hmm, zajimave
Je take mozne, ze jsem to spatne pochopila, a nebo to kazdy dela opravdu jinak ![]()
@Veeerousek ahoj, já mám občas ty sliny, ale nechápu to protože se to objeví vždycky z nenadání a pak to zase zmizí. pálení žáhy to není, to zažijeme až ke konci a pořádně, při prvním těhotenství mě pálila žáha poslední dva měsíce vkuse
jinak také je mi špatně večer a moc už nejím. kolikátý jsi týden?
@Veeerousek Sliny mam vecer taky a je mi i na zvraceni. Mam hlad, ale do jidla se musim pomalu nutit, protoze mam vzdycky pocit, ze to pujde ven… A posledni dva dny me taky vecer pali zaha, ale Rennie trochu pomaha, takze aspon muzu usnout ![]()
@malone.v píše:
@Lemur84 neznamená. já jsem šla na gyndu a gyndařka mě napsala neschopenku a pak ještě nějaký papír, že to bude delší než měsíc (kvůli lístkům na peníze). tu neschopenku budu mít až do nástupu na mateřskou a v práci jsem to tak i řekla, aby s tím počítali.
Take jsem do prace posilala papir po 14 dnech a uz dvakrat listky na penize a take nejspis budu az do konce. V praci si uz za me nasli nahradu…
Tak ja vecer uz celkem ok…Ale cely den nevim co jist tak neco jim. Dnes rano na ATB jsem zas nevedela co snist. Dala jsem si cornflaces samotne a to mi neslo, tak banan a para orechy a ted mi je blbe…Atb beru 3× dene. A rano v 5:30 a vecer v 9.30 mam problem cim to zajist…
@Lemur84 tak to asi jo, já nevím, co máš napsané v neschopence, nebo jakou diagnózu psala lékařka do zprávy. já jsem šla rovnou na gyndu, řekla jí jak na tom jsem a řekla mi, že mě pošle na neschopenku na rizikové. máš pravděpodobně to stejné.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat