Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Lemur84 kup si v lekarne laktobacily, moc pomahaji na zaludek pri ATB.. obnovuji ty kultury v brisku, ktery ATB zabiji ![]()
@Sam4077 píše:
@Lemur84 ja jdu po trech tydnech, naposledy jsem byla 9+3 a mimco 31mm, dneska 12+3, tak jsem zvedava. Navic tento tyden mam double, v patek me ceka screeningovy utzono to hezky uteklo, i tobe to utece
![]()
Je ty se mas! Screening si uzij, je delsi, a nevim jak u vas, ale ja mam na flashce foto i zaznam…Pekne se tam mrska ![]()
@Sam4077 Diky koupim, mam doma od leta od Biopronu, ale nevim zda je muzu. Jsou to primo pri uzivani ATB…
@Lemur84 ja beru prasky pred spanim na prokrveni placenty a pred tim se taky musi jist a kolikrat uz jsem silene unavena ale musim do sebe neco nacpat
ja jsem vzdycky milovala pecivo, krupavy rohliky a ted uz mesic se na nej nemuzu ani podivat
tak furt suchary a mandarinky a posledni dobou ujizdim na jogurtech ve sklenicce
ale jinak nejaky zvlastni chute nemivam. zatim ![]()
@malone.v prave jsimi udelala chut na jogurt…dam si bily selsky s medem…mnam
@Luciee97 píše:
Ahojte holky, mam takovy problem u nas v rodine je uz po x generaci tradice ze se pohlavi nerika, me to ani tak moc nevadi jsem trosku flegmatik ale vsichni tvrdi ze jsem snad jedinnej „blazen“ kterej to nechce vedetje tu nekdo kdo to taky nechce vedet? A jeste jestli mi to nekdo nahodou nemuze rict omylem dprotoze u nas se tradice porusovat nesmi
dekuji
musíš to dr. připomínat, aby se neprokecl. Já to vědět nechci, ale už mám doma obě pohlaví ![]()
Holky a já se teď cpu tvarohackem nebo olmikama jak malý děcko
normální jogurt mi vůbec nejede. A moc dobře mi dělá horká polívka jakákoliv nejlépe vývar. Nemusím tolik sladké a úplně nesnesu uzeninu tu nemůžu ani cítit. A už přes měsíc nepiju kafe, jsem zvědavá zda mi ještě bude někdy chutnat, trpím na nižší tlak tak jsem ho měla jako života budič a teď Smolík.
S tím očkováním bude vždycky boj, na to je lepší se ale přesunout do témat k tomu určených, nebudem to tu plevelit.
Jen jsem chtěla říct, že není všechno tak černobílé, pravda je často někde uprostřed a první mimčo mělo velké kožní problémy po očkování, tak já jsem poté zvolila cestu očkování odkladnou, očkuji jen povinné a to hexu v šetrnější verzi 2+1 v roce dítěte a ve dvou letech nejdříve MMR. Až se dovyvine nervová soustava. Dvouměsíční miminko už bych nikdy nenaočkovala. Není kam spěchat.
Hlavně holky nedávejte dvě různá očkování v jeden den.
nestranné stránky, abyste si udělaly názor svůj: www.rozalio.cz
Add pohlaví u prvního jsme nevěděli, u druhého jsem chtela moc a když taťka věděl že to vím chtěl to pak už taky vědět
teď bych to asi ráda vefela, máme sice obě pohlaví takže je to jedno, ale jsem zvědavá a už kvůli jménu neb to bude u nás oříšek a taky kvůli vybavicce, protože nemám vůbec nic ani hadřík a asi nebudu kupovat nové věci ale nějakou větší sadu z bazaru, tak i proto.
@Zupina píše:
Holky a já se teď cpu tvarohackem nebo olmikama jak malý děckonormální jogurt mi vůbec nejede. A moc dobře mi dělá horká polívka jakákoliv nejlépe vývar. Nemusím tolik sladké a úplně nesnesu uzeninu tu nemůžu ani cítit. A už přes měsíc nepiju kafe, jsem zvědavá zda mi ještě bude někdy chutnat, trpím na nižší tlak tak jsem ho měla jako života budič a teď Smolík.
Jeste pred 14 dnama jsem bily jogurt nemohla ani videt…Jedla jsem Lipanky…
@Lemur84 no já ho nedám ještě ani teď a ovocný už vůbec ne a to jsem bílý dříve jedla denně s mussli, je to s námi sranda
@Zupina Já ovocný jak kdy, měla jsem dva týdny každý den jogurt, teď straší v lednici. Bílý jogurt doslova nesnáším od doby, co jsem těhotná
a uzeninu jsem dřív nejedla a teď mám často chuť na tlačenku s cibulí, párek v rohlíku, jelito a tak
ale nechodím raději pro uzeninu nebo bych toho nakoupila hafo
jinak vlastně chutě nemám jak tu někdo psal
![]()
@malone.v Napisu, jak bylo
Jen jsem ted ve stresu mam syndrom bileho plaste, jak firt na ty kontroly chodim , tak se klepu jako osika
To mas fajn, ze uz nebyly nabehy na lednici
Ja konecne aspon trosku v noci spala, jinak se strasne budim a prohozuju
Snad se nam polepsi ![]()
Hlasim se po kontrole ![]()
12+3, 7cm. Zlobivy miminko se nechtelo nechat vyfotit, porad sebou strasne mlelo ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat