Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
389
4.12.18 21:39
@Luciee97 píše:
@ii-ivuska tatinek by to vedet chtel i me kolikrat premlouval ted uz teda ne :) ale i pres to vzdycky rikal ze tohle rozhodnuti jd prece jen na me ze to nosim, rodim ja :hug: je strasne chapavy a v takovych vecech me nechava rozhodovat se sama ceho si vazim ale no :lol:

Kamaradky pritel nechtel vedet co to je a ona ano takze vsichni vedeli ze to bude kluk a jen pred nim se to tajilo :P

• načítám...
548
4.12.18 21:41

@GoldGirl Tvoje vyjadřování svědčí o tvoji inteligenci, takze opravdu nemá smysl rozebírat něco, co je bohužel nad tve chápání. Veganska strava může být plnohodnotna pro dospělého, ale ne pro kojence a batole.

• načítám...
170
4.12.18 21:53

@Slavěnka no ono je to asi vždycky více jisté u kluka :mrgreen: ale nakonec je to jedno, pozděj se to stejně dozvíme a hlavně ať je zdravé :)

• načítám...
141
4.12.18 23:57

@ruth90 moc dekuju za podporu :srdce: a detskeho doktora uz fakt ted jo? Prijde mi to strasne brzy :think: a co k tomu potrebuju?

• načítám...
5447
5.12.18 04:34

@Luciee97 zavolej a uvidíš :) Já tenkrát snad jen hlásila adresu a termín porodu. A když jsme přišli z porodnice domů,volala jsem tam a druhý den doktorka se sestřičkou přijely k nám.

• načítám...
5331
5.12.18 06:18

@sonci82 ta osobní návštěva lékaře doma není povinná ne? Můžeme se dostavit my…

• načítám...
5447
5.12.18 07:01

@Dannylinka nevím,jak se to teď dělá,ale možná každý dr. to má jinak…ale přijde mi fajn,když dr.prijde domu,courat s mimcem druhý den do ordinace mi přijde blbý

• načítám...
411
5.12.18 07:12

@GoldGirl To není nutný ne? Já vím, že jsme každá podrážděná a každá má to svoje, ale nemusíte se do sebe tak pouštět..... Musíte chápat ty, které nechápou vegany tak jako vy nechápete lidi, co pojídají zdechliny…

• načítám...
1204
5.12.18 07:26
@Dannylinka píše:
@sonci82 ta osobní návštěva lékaře doma není povinná ne? Můžeme se dostavit my…

Třeba naše dr. domů nejezdí. Při prvním jsme se tam museli stavovat hned jak jsme jeli z porodnice a s druhým do dvou dnů.

• načítám...
12032
5.12.18 07:28

Ahojky,
Tak jsem znechucena diskuzi vegan…ze mi uplne vypadlo na co jsem chtela reagovat…

• načítám...
malone.v
5.12.18 07:43

@ii-ivuska mě se zdá ještě šílenější, že nechce dítě očkovat, Ohrožuje nejen to své, ale i ty ostatní. Samozřejmě souhlasím s tebou i v tom, že veganská strava je pro malé dítě naprosto nevhodná.

• Upravit
malone.v
5.12.18 07:48

@mimka678 Tak dej pak určitě vědět :-). Já mám potom další kontrolu mezi svátky, 28.12. :-) Tak jsem zvědavá, zda mě tu holčičku už potvrdí i paní doktorka. To už budu na konci 18. týdne :-). Pěkně to utíká. Jinak dnes po dlouhé době noc, kdy jsem nevyžírala ledničku :-).

• Upravit
12032
5.12.18 07:50

Holky nechcete se k tomu tematu prestat vyjadrovat?Ja take nechapu matky ze nechtej ockovat, ale je to kazdeho vec…Jidlo take, treba casem zmeni nazor, v prubehu. Kazdy mame nejake plany a pak je realita jina…
Kazda matka chce pro dite to nejlepsi…I kdyz kazda to vidi jinak…

• načítám...
226
5.12.18 07:51

Tak u nás je to s pohlavím tak, že já to vědět nechci a manžel chce :) neboť nyní je mi úplně jedno jestli to bude kluk nebo holka. Malá od října, kdy jsme počali chodí s tím, že bude mít bráchu a to ani nemohla vědět, že jsme zadělali na dítě č. 2.
Ale asi nakonec podlehnu manželovi a říct si to necháme, protože je to praktičtější. Ale pokud jsi přesvědčena, že to vědět nechceš, upozorni na to doktora, někteří se můžou prokecnout.

• načítám...
7012
5.12.18 07:52

@Lemur84 souhlas :palec:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky