Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
malone.v
5.12.18 12:53

@Zupina Já jsem se právě dívala nedávno na jeden pořad a neočkované dítě nesmí ani do školy a musí se vzdělávat doma, nebo nevím, zda už jsou soukromé školy pro neočkované děti. Jinak když šla malá na kroužek tak to chtěli vědět. Jinak známá měla dítě, které cpala jenom nějakým obilím a děcko pak v nestřeženém okamžiku někde na oslavě vyluxovalo všechno co bylo kolem :-D. Děti mají prostě na všechno chuť a hlavně by měly jíst od všeho trochu. Samy se můžou později rozhodnout jak chtějí žít.

• Upravit
3077
5.12.18 13:00

@Smoulinka21 Já tam byla, a určitě ne nalačno :)

• načítám...
5447
5.12.18 13:06

Těm,co máte kontroly za sebou,tak gratuluji ke zdravým miminkům…

Já třeba nechápu,proč by moje dítě nemělo být očkované? Je to tak daný a respektuju to.
Jíme taky skoro vše…ale nemáme rádi moderní kuchyni, středomořskou - mořský potvory nás neberou,my jsme typický Češi ????????

• načítám...
5447
5.12.18 13:08

@Zupina hele,to bys měla vidět diskuzi na jiném webu ohledně čertů :lol: Me omejva,když to čtu :lol: Malej jak už nevěří,jsme už ve městě,tak už domu nechodí,ale když jsme byli na vesnici,byl menší,tak chodili k nám domů každý rok :lol: a já si pamatuju sebe,jak jsem čekala za oknem,vystrašená a poslouchalq,kdy uslyším to cinkání řetězu :dance:

• načítám...
12032
5.12.18 13:33
@Zupina píše:
Dnes k nám přijdou čerti, jsem škodolibá, ale tak se těším jak ty děti budou zase pár hodin hodný, synator je teď na přes hubu a to je mu píše: Více

K nam certi nechodi, mam to tak nastaveny jako ze doma je bezpeci…Nikdy jsem certy nestrasila. Chodi jim ve skole predtim ve skolce. Jednou jsme byly v kukturaku. Dnes jdeme na namesti je tam nejaka akce s certy a mikulasem…

• načítám...
12032
5.12.18 13:40
@sonci82 píše:
Těm,co máte kontroly za sebou,tak gratuluji ke zdravým miminkům…Já třeba nechápu,proč by moje dítě nemělo být očkované? Je to tak daný a respektuju to.
Jíme taky skoro vše…ale nemáme rádi moderní kuchyni, středomořskou - mořský potvory nás neberou,my jsme typický Češi ????????

Ja muzu od vseho trochu i veganska strava mi chutna, RAW, ale bez masa, mleka a mlecnych produktu si to nedokazu predstavit…

• načítám...
12032
5.12.18 13:41
@sonci82 píše:
@Zupina hele,to bys měla vidět diskuzi na jiném webu ohledně čertů :lol: Me omejva,když to čtu :lol: Malej jak už nevěří,jsme už ve městě,tak už domu nechodí,ale když jsme byli na vesnici,byl menší,tak chodili k nám domů každý rok :lol: a já si pamatuju sebe,jak jsem čekala za oknem,vystrašená a poslouchalq,kdy uslyším to cinkání řetězu :dance:

Jo tak uplne citim tu atmosferu…Ja se jednou strachy pocurala. Cert omylem rozbil sklo na chodbe…

Příspěvek upraven 05.12.18 v 13:42

• načítám...
2034
5.12.18 13:41
@malone.v píše:
@Zupina Já jsem se právě dívala nedávno na jeden pořad a neočkované dítě nesmí ani do školy a musí se vzdělávat doma, nebo nevím, zda už jsou soukromé školy pro neočkované děti. Jinak když šla malá na kroužek tak to chtěli vědět. Jinak známá měla dítě, které cpala jenom nějakým obilím a děcko pak v nestřeženém okamžiku někde na oslavě vyluxovalo všechno co bylo kolem :-D. Děti mají prostě na všechno chuť a hlavně by měly jíst od všeho trochu. Samy se můžou později rozhodnout jak chtějí žít.

Naprostý souhlas!!! U nás jsou některé matky úplné fanatičky

Příspěvek upraven 05.12.18 v 13:57

• načítám...
2034
5.12.18 13:48
@Káťa19 píše:
S tím očkováním bude vždycky boj, na to je lepší se ale přesunout do témat k tomu určených, nebudem to tu plevelit.
Jen jsem chtěla říct, že není všechno tak černobílé, pravda je často někde uprostřed a první mimčo mělo velké kožní problémy po očkování, tak já jsem poté zvolila cestu očkování odkladnou, očkuji jen povinné a to hexu v šetrnější verzi 2+1 v roce dítěte a ve dvou letech nejdříve MMR. Až se dovyvine nervová soustava. Dvouměsíční miminko už bych nikdy nenaočkovala. Není kam spěchat.
Hlavně holky nedávejte dvě různá očkování v jeden den.nestranné stránky, abyste si udělaly názor svůj: www.rozalio.cz

Já jsem také pro očkování, ale s rozumem. Syn dostal první hexu ve třech měsících, po měsíci Prevenar, ten jsme se rozhodli kvůli mému taťkovi, který trpěl jako dítě na záněty ucha, jinak bych nedala a MMR až po druhém roce. Kvůli očkování jsem změnila dětskou lékařku, kde sestra měla problém, že nejedeme podle tabulek a že s rymou prostě očkovat nenechám

• načítám...
malone.v
5.12.18 13:53

@Ppawlusha moje bývalá tchýně se najednou z ničeho nic zbláznila a začala jíst jak šílená jen ovoce a zeleninu, vysadila pečivo a maso. Vždycky se mi smála, že mi maso moc nechutná a že si ho dávám jen občas, že jsem pitomá. Teď mi zase říká, že mě nechápe, když si dám na grilovačce krkovici nebo kus párku :-D. Úplne zešílela, začala číst různé knížky, i takové ty duchovní a je hotová, když dám dceři kousek čokolády. Dřív to byla pohodová ženská a teď se s ní nedá vůbec mluvit, úplně jsem si na ní vzpomněla, když jsi zmínila slovo fanatička. Znám teď plno takových lidí. Když mě vidí, jak si dávám k obědu něco s masem, tak by mi to nejraději vzali a vyhodili a nebo mi dávají u stolu dlouhou přednášku o tom, co bych měla a neměla jíst a jak šíleně maso škodí. Tchýně šla nedávno na krevní testy a vyšly jí tam hrozné výsledky právě kvůli tomu, že vysadila maso. Před tím měla vše v pořádku.

• Upravit
12032
5.12.18 13:57
@malone.v píše:
@Ppawlusha moje bývalá tchýně se najednou z ničeho nic zbláznila a začala jíst jak šílená jen ovoce a zeleninu, vysadila pečivo a maso. Vždycky se mi smála, že mi maso moc nechutná a že si ho dávám jen občas, že jsem pitomá. Teď mi zase říká, že mě nechápe, když si dám na grilovačce krkovici nebo kus párku :-D. Úplne zešílela, začala číst různé knížky, i takové ty duchovní a je hotová, když dám dceři kousek čokolády. Dřív to byla pohodová ženská a teď se s ní nedá vůbec mluvit, úplně jsem si na ní vzpomněla, když jsi zmínila slovo fanatička. Znám teď plno takových lidí. Když mě vidí, jak si dávám k obědu něco s masem, tak by mi to nejraději vzali a vyhodili a nebo mi dávají u stolu dlouhou přednášku o tom, co bych měla a neměla jíst a jak šíleně maso škodí. Tchýně šla nedávno na krevní testy a vyšly jí tam hrozné výsledky právě kvůli tomu, že vysadila maso. Před tím měla vše v pořádku.

Jsi mi pripomela na Fb jeden cas kolovalo video v aj, prave si tam chlapek delal srandu z veganu a Raw stravy, drzel v ruce flakotu siroveho mase a vsem cpal ty reci jako ti fanatici, jen naopak… :lol:

• načítám...
2034
5.12.18 14:06

@Lemur84 jo vidíš, to mi také připomíná, jak lítala po facebooku ta vtipná fotka, jak je kluk s holkou na večeři v restauraci a číšník se ptá, co si dají k jídlu a oba že stejk. Číšník na to, že si to budou muset ale sníst venku spolu s kuřáky :lol: @ malone.v tak to teda potěš koště takovou tchýni, ale někdy člověk tak zblbne nebo se nechá zblbnout i jak píšeš s tím duchovnem, jestli se nepřidala k nějaké sektě? Já naštěstí v okolí moc lidí, co jídlo řeší nemám, jen jedna známá po porodu taky malinko zblbla do hodně zdravé stravy a maso skoro vůbec…nikomu to ale necpe…

• načítám...
12032
5.12.18 14:12

@Ppawlusha jo to jsem taky videla :lol:

• načítám...
2034
5.12.18 14:15

@Lemur84 občas ten facebook umí být i vtipnej :lol:

• načítám...
12032
5.12.18 14:15

Holky zas se mi vratila unava, nic se mi nechce, jsem strasne leniva…A od vcera mam kdyz vstavam z postele tak me desne boli prsa…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100