Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lunysek jasný dám vědět děkuji mám tam být v jednu
věřila jsem že už nebudu muset
Ach jo
@Markéta 55 píše:
@Lunysek jasný dám vědět děkuji mám tam být v jednuvěřila jsem že už nebudu muset
Ach jo
Tak alespon budes vedet na cem ses.uz to urcite nebude dlouho trvat a dockas se ![]()
@Katus44 Ahoj Kačí, já beru ten ricinus communis , mají je v Dr max. Staly cca 100 Kč , vycucas 5 kuliček 2× denně. Před chvíli jsem vycucla z jednoho prsa skoro 70 ml, beru je od soboty , tak snad to pomáhá. Ale i tak většinou večer musím dokrmit … zatím ![]()
Držím palce !
Hezky den všem holky. A ať se někomu dnes narodí mimco, mate krásný datum ![]()
@rencakk píše:
@amalka-km aha tak s hlavou jsem to nevedelanevadi napravime
Hlavně že to funguje
, ať je hlava kdekoliv
. Kdyžtak koukni na net na tu polohu na tygříka..
@amalka-km píše:
Hlavně že to funguje, ať je hlava kdekoliv
. Kdyžtak koukni na net na tu polohu na tygříka..
Není to jedno kde je hlava…ma být v loketni jamce,aby byla výš než zadecek
Taky tak nosím někdy ![]()
@Bee1811 Děkuju za radu
i ostatním… odpo si je koupím. Už nevím co bych… čaj uz mi leze krkem,piju tolik jako v životě ne… snad to pomůže ![]()
@Katus44 manzel ji schvalne naklani aby mela hlavu vys. Jen kvuli foto ji dal do roviny…
@Katus44 manzel ji schvalne naklani aby mela hlavu vys. Jen kvuli foto ji dal do roviny…
@Bee1811 píše:
@Katus44 Ahoj Kačí, já beru ten ricinus communis , mají je v Dr max. Staly cca 100 Kč , vycucas 5 kuliček 2× denně. Před chvíli jsem vycucla z jednoho prsa skoro 70 ml, beru je od soboty , tak snad to pomáhá. Ale i tak většinou večer musím dokrmit … zatím
Držím palce !
Hezky den všem holky. A ať se někomu dnes narodí mimco, mate krásný datum
Jj na tohle datum jsme čekali
ale do půlnoci daleko
dneska mě dámy pobavila kolegyně…Jak mě furt bombardují SMS a chytrými radami co mám dělat..Což samo o sobě je neskutečné,ale ona mi píše.. ahoj..Tak dnes je ten datum porodu co si říkala tak proč nerodis?(druhý termín máme dnes) omlouvá jí to že nemá děti a nepochopila že to není pevný datum jako když si domluvíš dovolenou
normálně mě to už pobavilo
kéž by to takhle fungovalo…Máš datum a jde se rodit
![]()
@Lunysek misto vigantolu davam Jamieson Baby D a probiotika si ted nevzpomenu
mrknu doma .
@Katus44 treba mu nesedla um,musis vyzkouset. Zkousela sem od Hippu a malej se mi po tom kroutil a fuj,nechutnalo ani dobre. Mrkni v DMku na pytliky s umkou
stojej treba 14kc abys nemusela celou krabici.
@Ivcaa01 ja davam od Hami 0+ a malej to dlabe na pohodu,neni to ani sladky takze tim lip.
Holky delate nekdo siroke baleni kuli tem kyclim ? Me to vubec nejde a stejne mi prijde ze ty nozky nema dost daleko od sebe ![]()
mrknu doma .
@Katus44 treba mu nesedla um,musis vyzkouset. Zkousela sem od Hippu a malej se mi po tom kroutil a fuj,nechutnalo ani dobre. Mrkni v DMku na pytliky s umkou
@Ivcaa01 ja davam od Hami 0+ a malej to dlabe na pohodu,neni to ani sladky takze tim lip.
Holky delate nekdo siroke baleni kuli tem kyclim ? Me to vubec nejde a stejne mi prijde ze ty nozky nema dost daleko od sebe ![]()
mrknu doma .
mrknu doma .
Ja mam Jamieson Baby D a je to lepsi,nekrouti se jako predtim ![]()
Ja mam Jamieson Baby D a je to lepsi,nekrouti se jako predtim ![]()