Termín porodu srpen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
307
28.8.18 10:19

@Lunysek jasný dám vědět děkuji mám tam být v jednu :palec: věřila jsem že už nebudu muset :? Ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
28.8.18 10:21
@Markéta 55 píše:
@Lunysek jasný dám vědět děkuji mám tam být v jednu :palec: věřila jsem že už nebudu muset :? Ach jo

Tak alespon budes vedet na cem ses.uz to urcite nebude dlouho trvat a dockas se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
28.8.18 10:24

@Katus44 Ahoj Kačí, já beru ten ricinus communis , mají je v Dr max. Staly cca 100 Kč , vycucas 5 kuliček 2× denně. Před chvíli jsem vycucla z jednoho prsa skoro 70 ml, beru je od soboty , tak snad to pomáhá. Ale i tak většinou večer musím dokrmit … zatím :nevim:
Držím palce !
Hezky den všem holky. A ať se někomu dnes narodí mimco, mate krásný datum :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
28.8.18 10:48
@rencakk píše:
@amalka-km aha tak s hlavou jsem to nevedela :lol: nevadi napravime

Hlavně že to funguje :palec: , ať je hlava kdekoliv :) . Kdyžtak koukni na net na tu polohu na tygříka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3120
28.8.18 11:08
@amalka-km píše:
Hlavně že to funguje :palec: , ať je hlava kdekoliv :) . Kdyžtak koukni na net na tu polohu na tygříka..

Není to jedno kde je hlava…ma být v loketni jamce,aby byla výš než zadecek ;) Taky tak nosím někdy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3120
28.8.18 11:12

@Bee1811 Děkuju za radu :hug: i ostatním… odpo si je koupím. Už nevím co bych… čaj uz mi leze krkem,piju tolik jako v životě ne… snad to pomůže :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1852
28.8.18 11:14

@Katus44 manzel ji schvalne naklani aby mela hlavu vys. Jen kvuli foto ji dal do roviny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1852
28.8.18 11:14

@Katus44 manzel ji schvalne naklani aby mela hlavu vys. Jen kvuli foto ji dal do roviny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
28.8.18 11:18
@Bee1811 píše:
@Katus44 Ahoj Kačí, já beru ten ricinus communis , mají je v Dr max. Staly cca 100 Kč , vycucas 5 kuliček 2× denně. Před chvíli jsem vycucla z jednoho prsa skoro 70 ml, beru je od soboty , tak snad to pomáhá. Ale i tak většinou večer musím dokrmit … zatím :nevim:
Držím palce !
Hezky den všem holky. A ať se někomu dnes narodí mimco, mate krásný datum :)

Jj na tohle datum jsme čekali 8o ale do půlnoci daleko :nevim: dneska mě dámy pobavila kolegyně…Jak mě furt bombardují SMS a chytrými radami co mám dělat..Což samo o sobě je neskutečné,ale ona mi píše.. ahoj..Tak dnes je ten datum porodu co si říkala tak proč nerodis?(druhý termín máme dnes) omlouvá jí to že nemá děti a nepochopila že to není pevný datum jako když si domluvíš dovolenou :D :D :D normálně mě to už pobavilo :D :D kéž by to takhle fungovalo…Máš datum a jde se rodit :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
28.8.18 11:23

@Lunysek misto vigantolu davam Jamieson Baby D a probiotika si ted nevzpomenu :lol: mrknu doma .

@Katus44 treba mu nesedla um,musis vyzkouset. Zkousela sem od Hippu a malej se mi po tom kroutil a fuj,nechutnalo ani dobre. Mrkni v DMku na pytliky s umkou :lol: stojej treba 14kc abys nemusela celou krabici.

@Ivcaa01 ja davam od Hami 0+ a malej to dlabe na pohodu,neni to ani sladky takze tim lip.

Holky delate nekdo siroke baleni kuli tem kyclim ? Me to vubec nejde a stejne mi prijde ze ty nozky nema dost daleko od sebe :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
28.8.18 11:24

@Lunysek misto vigantolu davam Jamieson Baby D a probiotika si ted nevzpomenu :lol: mrknu doma .

@Katus44 treba mu nesedla um,musis vyzkouset. Zkousela sem od Hippu a malej se mi po tom kroutil a fuj,nechutnalo ani dobre. Mrkni v DMku na pytliky s umkou :lol: stojej treba 14kc abys nemusela celou krabici.

@Ivcaa01 ja davam od Hami 0+ a malej to dlabe na pohodu,neni to ani sladky takze tim lip.

Holky delate nekdo siroke baleni kuli tem kyclim ? Me to vubec nejde a stejne mi prijde ze ty nozky nema dost daleko od sebe :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
28.8.18 11:27

Ja mam Jamieson Baby D a je to lepsi,nekrouti se jako predtim :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
28.8.18 11:41

Ja mam Jamieson Baby D a je to lepsi,nekrouti se jako predtim :palec: