Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky
Daško co si to ten tvuj malý zas vymýšlí? Nebo se už na vás tak těší? Ale konec vtipu hlavně bud v klidku a držte se ještě chvilku 2v 1. Ale pro tvé uklidnění kamarádka porodila ve 32 tt a holčička měla 2200g a nebyla ani ¨v inkubátoru protože měla píchlé ty kortikoidy na plíce za měsíc byli doma a v roce měla verunka 11 kg.
Jinak máte krásné fotečky fakt užasné.
Otékání nohou ani nemluvím protože je to běs jediné boty které obuju jsou rozšmajdané tenisky ach jo.
Tak Dan už je v pohodě a byl na slivenci u známejch a celou dobu ležel v bazénu potvora jedna. A zítra je mu už 10 let holky přece to nemohlo takhle utéct přeci si pamatuju každou kontrakci a to jak byl malinkej a barvičku jak broskvička. Jo Jo už ot tak bude už je to muj velký kluk.
Jaruško doufám že si užíváš návštěvy.
JOOOOOO přivezli jsme kočárek a je krásnej jen nevim jak vložit fotky s fotáku . Už musím dořešit jen pár maličkostí
Jani závidím ti že už se ti rísuje pokojíček mě to teprve čeká až se opět přestěhujem. Už mě mámin nový koníček ( stěhování) začíná zmáhat tak doufám že je to naposledy.
Tak zatím papa a pohladte pupíky
Ahoj holky tak jsem byla na kontrole. Měla jsem strach abych nemusela zase do nemocnice, ale čípek se zastavil a už měsíc má CS2 tak se nic nezhořšilo tak musím jen doma ležet a dále užívat magnezium do 36týdne.Doktor říkal, že když bude za 14 dní stejný nález na čípku tak máme vyhráno. Tak mě aspon potěšil. Akorát od minulého týdne se malý v bříšku otočil a je zadečkem dolů
, ale prý to zatím řešit nebude až snad příště. Daško neměj strach jsme na tom skoro stejně. Naspali ti do průkazky jaké máš CS body? Já mám CS 2 od 26 týdne a proto jsem byla 14dní v nemocnici a ted se to naštěstí drží.
Helamo gratuluji k novému autíčku.
Peťulo je fajn,že že se čípek neprodlužuje.Já jsem s Ondrou měla to samé,v 26tt mě poslali do nemocnice a tam mě cpali kapačkama,po týdnu jsem šla domů a až skoro do konce jsem musela dodržovat klidoví režim.Tenkrát jsem se modlila ať už se to překulí do toho sedmého měsíce.Holky a teď už začíná osmý,takže už je to lepší,kdyby náhodou chtěli mimísci ven(ale oni tam určitě zůstanou).
Jíro tak to už máš opravdu velkého chlapa
.
Holky o otékání nohou ani nemluvim,já pro jistotu nosím jen pantofle.
Zítra mi přijede skoro švagrová a bude tu měsíc tak mi pomůže s úklidem po zedníkovy
kdyby věděla co jí čeká tak ani nepřijede
.
Oteklé nohy ani nemluvím obuju jenom pantofle nebo hodně rozšmajdané botasky.
Jak zvádáte to šílené vedro
Já snad nevylezu z vany ![]()
Hemalo
fordik je moc hezké auto taky bych ho brala,nás čeká koupě auta příští rok
![]()
Holky tak jsem zase na chvilku tady měla jsem tu kámošku,tak se mnou jela na poštu došel mi balík s riflama a bundičkou pro malého hned naproti je lékarna,tak tam jsem si koupila ty jednorázové kalhotky a vložky do porodnice a hned vedle prodávají prádlo a tam jsem si koupila kojící podprsenku za 380 a košili na knoflíky do porodnice,kdyby náhodiu,takže to zítra přaperu a všechno dám do tašky.Jano já myslela,že jsi vdaná a ty nejsi?bud ráda že ti přijede pomoct,jinak oteklé nohy nemám naštěstí,teda mám ale opravdu jen malinko.Vero,ani mi nemluv je super,že nám to takhle utíka já budu začínat osmý měsíc zítra a strašně se těším,ted už vlastně mužeme říkat,že příští měsíc rodíme
Petule takže ty pořád ležíš mě včera doktorka řekla,že na krátkou procházku mužu,petule co je přesně CS mě píše do prukazky délka hrdla 2,5cm je to ono?Tak hezky odpočívej a já taky budu.
Jíro ve 32tt to je strašný nedokážu si představit,že bych měla ted porodit je dobře,že si to daník užil hlavně vyfot kočárek a pochlub se jsme všechny zvědavky.
Daško já si to taky neumím představit je to šílené ale naštěstí vše dobře dopadlo tak to nylo super.
Petule je super že se to zastavilo hlavně opatrně. Už aby byla alespon polovina září .
Dneska mi přivezli Daníka a je hodně opálený a dost mu to sluší jojo už je to velky kluk zítra má oslavu už druhou protože segra to sem nezvládne a od uterka tu budu mít Gábinku dceru tech známejch ze slivence tak jsem na to zvědavá jak to zmáknu.
Připadám si jak maso ve vlastní štávě v konzervě a už jsem s toho šílená. Snad se zítra ochladí.
Zatím papapapapa
Koukám že daška se nepochlubila jak rajcovní ty bombarďáky do porodnice jsou, síťovaný fakt výborný
![]()
Hned jsem si je vyzkoušela!!!!!!!!!! ![]()
Nasmáli jsme se!!! ![]()
Daši tak zítra na grilovačce! Pa a dobrou
Ne vdaná nejsem,nějak se mi do toho nechce,ale časem třeba jo.Nikdy neříkej nikdy.Chytil mě zub ach jo,no co snad to vydržím do pondělí.
Dobré ránko. Jíro, Daník měl měl narozeniny, viď? Tak mu za nás popřečj všechno nejlepší!!!
My už 3 dny máme budíček v 5.45hod. nevím, co to naše dítě blbne. Ale ještě že se jde tak na hoďku uklidit k tv, péstí si pohádky a nechá rodiče ještě chvilku spát:-)
Jani, tak co zub? Ještě bolí?
Peťul, neboj, on se určitě ještě přetočí tak, jak má. Hlavně, aby se mu u tebe líbilo a nechtěl ven moc brzy..
Ahojky holky,tak se chlubím kalhotky jsou fakt rajcovní
škoda že mi doktorka zakázala sex,hned bych se v ni ukázala mému drahému
aten by mi nejspíš utekl.Holky nevíte jak je to na bulovce s plenkama pro miminko a vložkama,prý plen dostanu na první den pět a vložky tam jsou pořád ty si mužu brát kolik potřebuji,ale nevím jestli se to nezměnilo.Jano ono je to nakonec jedno,jestli jsi nebi nejsi vdaná my to uspěhali hlavně kvuli otcoství,jinak bysme asi vydrželi,až po porodu.Evi ta vaše malá je teda divoch takhle brzy vstávat,to máte aspon veselo§holky co dneska vaříte?já upeču koláče s tvarohem povidlama a posypkou a večer budeme grilovat,tak možná jenom polívku sýrovou,jinak jsem zase celý den sama kája přijede,až kolem sedme z prace a holky na griloáno kolem páte,už mě to nebaví ![]()
ahojky holky,
Dasko: drzim pesti, at mimisek jeste nejakou dobu vydrzi v brisku.
Helamo: krasnej kocarek. Super, ze se vam podarilo sehnat tak rychle nove auticko
Vero: gratuluji k uspesne kontrole. Me prosim pripis kontrolu 12.8. a misto bydliste uz jen Praha
Jani: to je super, ze tapety jsou uz dole a prijede Ti na pomoc skoro svagrova. Drzim pesti, at to mate, co nejdriv hotove. Jakou barvicku jste nakonec pro pokoj mimiska vybrali?
Mam vas moc pozdravovat od Slunicka, prave si uziva vikendu ja jihu Cech
Jinak ja uklizim, uklizim a jen uklizim. No vcera v tom vedru uklid probihal sneci rychlosti. Uz se nemuzu dockat az ve ctvrtek vyrazime take na chatu, trosku si odpocnout. Jinak v utery jsem byla na kontrole. Obavy se naplnily a ten doktor je fakt takovej mladej sympatak:-) Sice na me koukal, jak na hazardera, ze bych se koupala ve verejnem koupalisti, ale jinak dobry. Ma predchozi doktorka rikala, jak je plavani dobry a ze se urcite nemam omezovat a mam chodit plavat dal. Co doktor to uplne protichudnej nazor. CS mam 2,5 a konecne uz nemusim ty kvanta vitaminu. Uz jen rano a vecer zelezo a pri krecich v lytkach magnesko.
Mejte se holky, co nejlip to pujde a pohladte briska
Zub katastrofa,byla jsem na pohotovosti a nepomohlo.Už nevím co dál.Nevíte náhodou jestli můžu nějaký prášek na bolest?Já na dnešek spala v celku dvě hodiny.
Jani, můžeš paralen. Brufen už asi ne, ten se ve třetím trimestru asi nesmí