Termín říjen/listopad 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4663
3.8.08 10:49

Daško to si vysvětlíme mezi 4 očima, končím nazdar meloune!!!!!!!!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
3.8.08 10:53

:lol: :lol: :lol: to je ta blondýna,jak je na svatební fotce co mi šla za svědka :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
3.8.08 13:14

Ahoj holky,já nás včera večer nemohla najít,tak jsem alespoň vložila fotky pelíšku pro to naše zlatíčko :srdce: Je to zatím bez matrace,jen provizorně složené,ani se mi nebdue chtít to zase složit …
Dasko,hezky odpočívej,zanedlouho už si toho moc neužiješ a budeš vzpomínat na vyhozená kopýtka :lol: I když zase za jakou cenu,viď? 8O
Alespoň,že už není takový vedro …
Jdu se juknout po krmících židličkách …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
3.8.08 14:17

Tak co ženský,kde se couráte?
Já mám doma hotovo,akorát ještě to žehlení ne :evil: .
Jdeme si posedět se známýma do zahradní restaurace,tak se těším na pohár :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
3.8.08 17:16

Ahoj holky, dneska ráno jsem jela sama za našima do kempu k Rokycanům a bylo to super.
Dopoledne se hezky zatáhlo, ale nepršelo a já se krásně prošla s mamkou po lese. Před chvilkou jsem dorazila do Prahy.
A ještě jsem se sžila s novým autem - takové ty věci jako vzít benzín, pustit klimošku, zapnout rádio, ostříknout sklo atd. - nemám ráda, když mi do toho někdo kecá, radši si na všechno příjdu sama. :D
Chlapi si šli teď zaplavat do bazénu, já nešla (nechtělo se mi trhat chlupy :oops: )
Dáško, na postýlku se vrhnu hned příští týden, pojedu do ikey a tam nakoupím všechno od matrace po povlečení.
Olinko, v galerii krásná chladivě zelenkavá postýlka! :)
Teď mě hrozně baví nakukovat do srpnové diskuse - hrozně jim to závidím, jak tam má každá 1-3 týdny do porodu. I ten váš osmý měsíc vám závidím, já se ještě nedohrabala ani k 30tt :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2010
3.8.08 17:46

Helamo, klííd. Vždyť už jsi 29tt:-) ZA chvilku to i my budeme mít za 1-3 týdny. Se pomalu začínám strachovat, kam dám Týnu.. S mým štěstím začnu rodit někdy v noci, když bude Viktor na cvičení:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
3.8.08 19:28

Ahojky holky,také jsem vás chvíli hledala a říkala jsem si jestli nejsem slepá,ale nejsem :lol: .
Já taky nakukuji do jiných diskusí,třeba bylo zajímavé nakukovat do červencové,tam už probýhali porody.Taky nás to za chvilku čeká.
Jaru já mám sem tam také oteklé nohy,ale dr se mě pokaždé ptá jestli neotékám moc,je to také nebezpečné,tak bych to řekla na kontrole.
Veveruško,tak koukám,že máte internet,to je fajn,alespoň snáma můžeš pořád kecat,a jak se ti líbí nový byteček?
Jani a co zub?
Eví podobné myšlenky už se mi také začínají honit hlavou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
3.8.08 20:32

:-( :-( :-( zub katastrofa ani mi nemluv dneska jsem si zašla na pohotovost podruhé a nepomohlo.Je mi špatně nemůžu jíst mám i horečku no hrůza děs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
3.8.08 20:55

Jani tak to je děs,vůbec ti to nezávidím.Drž se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
3.8.08 21:13

No to není možný holky vy jste toho napsaly :lol: ale to je jenom dobře!
oli postýlka je opravdu nádherná,taky mám zelenkavé povlečení a už se nemužu dočkat,až si to tady nastraboším svatebním darem jsem dostala od švagrové krásný kolotoč na dálkové ovládání a ještě v noci dělá světýlka na strop :lol: jsem zvědavá,jak to bude vypadat!Jaroušku jaký byl pohár?nám jako děláš chutě,jo?taky bych si dala a ještě mám strašnou chut na langoš mnam!
helamo,tak ty si takhle výletuješ já taky ráda koukám do těch starších diskuzí,jak se tam rodí miminka je to krásný a strašně se těším,až takhle budeme čekat ještě pár týdnu a miminka jsou tu :lol: podívej se na evu ta už přemýšlí kam dá malou,až to na ni přijde:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
3.8.08 21:26

Seznam těhulek
Přezdívka,rok narození budoucí maminky i tatínka,TP(jméno),místo bydliště,případní sourozenci, příští KO, holčička, chlapeček, nechci vědět,stydlíni

Veveruska 78+79 ..... TP-21.9.08 ..............................Praha Peťula 84+77 ........... TP-29.9.08 .............................. Trutnov … Martin 3.4.06 Vera 83+81 ............. TP-2.10.08 (Radek/Rozálie) ..... Tábor ...... Ondřej 26.9.05 Pavlínka05 76+81 … TP-3.10.08 (David)..................... Praha ........ Pavlínka 1.7.05 Daska 81+83 ........... TP-4.10.08 (Tobiáš/Sofie) … Chvatěruby … Denis 5.2.99,Lukáš 2.7.01 Jíra 77+81 ............... TP-5.10.08 (Jiří/Anetka) .......... Kladno … Daniel Denis 1998 Packa 81+79 ........... TP-5.10.08 .......................... Náchod ......... Honzík 1.1.2005 Jaruna 79+77 .......... TP-9.10.08 (Marek) ................. Kladno … Bára 14.01.98, Adéla 07.04.01 Katka1110 80+80 ..... TP-12.10.08 ............................ Praha 5 … Maťej 12.12.O6 Eviska22 84+79 ....... TP-13.10.08 (Richard/Stella) ....... Tábor ....... Týnka 27.9.05 Slunicko_aliki 78+78 … TP-13.10.08 (Matyáš) … Teplice Edik 77+79 .............. TP-16.10.08 ........................ za Prahou … Rozárka 2000 Helama 70+67 .......... TP-23.10.08(Filip/Lucie) ............. Praha 5 ...... Honza 20.9.92 Saxana22 84+79 ...... TP-28.10.08 (Alexandr/Nina) ....... Liberecko Jitulínek 78+66 ......... TP-29.10.08 ............................. Semilsko Jana.kol 75+82 .......... TP-29.10.08 (Michal/Michaela) … Liberecko Olinka01 81+78 ..........TP-4.11.08 (Pavel/Kristýnka) .......... Litoměřice Broskvička 76+77 ........ TP-6.11.08 (Matouš/Luisa) .......... Praha západ PetraV 77+71.............. TP-11.11.08 (Jergouš/Linda) ........... Brno(Praha) Denisa_O 81+77 ......... TP-19.11.08 (?/Aneta) ................ Praha západ Teruška 79+77 .......... TP-27.11.08 (Matěj/Eliška) ................... Praha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.8.08 06:56

ahoj holky. hlásím návrat
tak jsem všechno přečetla činily jste se :)
daško hned bych se vdavala, když jsem to viděla.
helamo kámoška na dovče mi řekla, že prej když máme doma kočárek a nemáme ho kam dát, tak prý do něj máme dát kostku cukru :-) já tu pověru slyšela prvně ale sichr je sichr :) prej jí tam měla u prvního dítětě taky :-) Jinak kočárek máš prďáckej :)
veverusko můžu ti říct, že dnešní noc byl horor .. vůbec jsem se nevyspala … jak jsem byla zvyklá na klídek a chládek, tak jsem tady v paneláku málem zdechla :(( už se těším na čtvrtek nebo pátek až zase vyrazíme na jih.

jinak se opět odmlčuju za chvíli musím odpojit net protože nám budou dělat ty okna .. supeer tak jsem zvědavá … Jirka tu přes týden všechno připravil šukulka, tak uvidíme jak dopadneme.

jo a oli.. taky bych chtěla mít takovej „pupek“ jako ty… to já jsem jak velryba … by mě zajímalo kde toho mrňouska máš asi na zádech :)) hihi
jdu něco zďobnout jinak padnu hlady. Zatím papa holčiny.

jo a koupím ten fusak od emitexu ten maxi .. jen škoda že ho nemají hnědo oranžovej ale jen černo oranžovej… pak tedy přemýšlím, jestli kupovat i ty zavinovačky od emitexu a nebo jestli ten fusak do kočáru stačí. Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2010
4.8.08 07:03

Dáško, tak langoše ti můžu leda vyfotit a poslat:-) jsme je měli včera k obědu a ještě zbyly.

Dneska jsme s Týnkou osiřely, Viktor je ve službě.

Jani, jé, to je děs. prosím tě, co s tím máš? Však ti něco říct museli, ne?

Sluní, vítám tě doma!

Helamo, jsme zkoukla tvůj kočárek. Krásnej. I ta barva je úžasná!

Oli, v tý postýlce bude určitě chrupkat klidné a spokojené mimi:-) Zelená uklidňuje. Jsem nevěřila, že to může být tak hezký!

Veru, a kam dáš Ondráška? Už to máte vymyšlený?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
4.8.08 08:24

nazdárek holky,tak ted vstávám a nějak se mi motá hlava :cry: sluní ty okna vám teda nazávidím já jsem tak strašně nadřela,když nám je dělali a tenhle víkend nám snad přijede pán udělat vnitřní parapety,nemužu se dočkat,až to bude hotový a dám si tam ty krásné slaměné kvetináče s kytičkama.Evi já si ted posledně koupila langoše v makru jenom je osmažím :lol: ale to by se mi muselo chtít,ted si jdu udělat snídani vařená vajíčka a chleba s malsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
4.8.08 08:34

Dobré ránko,
Evísku,Ondráška plánujem dát k našim,ale ty bydlý padesát km od nás,takže když mě to chytne v noci,tak nevím,přez den by jsme ho šoupli ke kámošce,ale v noci se mi to zdá blbí.
Dáško dobrou chuť.
Dneska má volno,chlapy odjeli,tak jsem tu sama.
Jdu se mrknout do galerky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital