Termín srpen/září 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
188
3.4.08 12:46

Ahoj holky, dlouho jsem se nepřihlásila, ale zatím nemám nic nového :-) Pořád chodím do práce a ještě dlouho budu. Původně jsem myslela, že to potáhnu až do konce července, ale vzhledem k tomu, že mám nízký tlak a budou vedra, rozhodla, jsem že tu vydržím tak do konce června, vyberusi nějakou dovolenou a nazdar. JJ, bříško taky začíná pěkně růst a už jsem začala i přibírat na váze :-) Takže evidentně mimčo roste :-) Na pohyby si ještě počkám - jsme něco kolem 16. týdne - podle UTZ jsme větší než podle PM. No, na UTZ jdu až tak za měsíc - na ten velikej, taky už se nemůžu dočkat až toho mrňouse zase uvidím. Co se týká nákupů, tak teprve začneme, pořád si říkáme, že je brzo a že to nechceme zakřiknout :-) Ale tatínek už nám přinesl první hračku - takové to hrací sluníčko na pověšení do postýlky - je plyšové a hraje takovou hezkou melodii (jako hrací strojek), tak ho večer dáváme na bříško, aby si mrňous zvykal.
Tak se mějte a já se zase někdy ozvu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
3.4.08 16:10

Ahojky, Pusíku jo je to nádhera nakupovat. Dneska jsem koupila dupačky s kapsičkama - jsou slááádkýýý.

Marti, mrňousek se hýbe vážně pořádně až mě udivuje jaký dělá pokroky skoro ze dne na den.

Jo a včera jsme vypozorovali, že reaguje na tatínka. Lehla jsem si a mrňousek nic pak si k bříšku lehl tatínek a promluvil a malej sebou začal mrskat a kopal tak až mě to u dvou kopanců trošku zabolelo. Začínám ho cítit i přes den. Třeba teď trošku kopal.

Janiah, taky gratuluju k pohybům.

Hako, vážně neblázni. Já se bojím zvednout i koš s prádlem. Ono je to těžký viď. Ale určitě to s Toníkem brzy zvládnete a budete běhat vedle sebe.

Opatrujte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
3.4.08 16:35

Ahoj Devcice-)

byla jsem kratce ve meste a znova jsem se ptala na ten kocarek ABC design 4-tech a ta prodavacka rikala, ze jsou fakt dobre a hlavne lehoucke. Vyrabi to stejny vyrobce jako Peg Perego, jsou to Nemci. Cely kocar vyjde i s autosedackou do 13tis. Jane uz maji jen posledni kousky 2007, tu novou kolekci zatim neobjednava, protoze maji jen tmave barvy.
Ptala jsem si i na ten MURA Maxi Cosi, rikala, ze celkove luxusni kocarek, ale ten sportak pry je hrozne maly, ze ma strach ze v roce a pul tam dite bude mit nohy uplne ven. A i cenove je zbytecne drahy.. toz tak..

Pokud mi do leta jeste neco nepadne do ok, i barevne, tak pujdu do toho ABC . Krome te sede, jsou vsechny tmave varianty moc pekne.

Zatim pa…jsem zvedava, jestli vecer bude mimi zase v akci. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
4.4.08 08:53

Krásné páteční ráno holčiny,
Mishule teda ty jsi úderník. Ale nedivím se ti. Já původně mněla v plánu taky chodit do práce . No bohužel bylo rozhodnuto jinak. Při Jirkovi jsem chodila do práce až do konce, doma jsem zůstala až 6t před porodem. Ono to v práci rychle utíká, je to lepší než to čekání na den D.
Janiah, já myslím že to ABC je dobrý, určitě chybu neuděláš.
Maufíku tak s kapasičkama, jo . Je to bezva pořizovat ty úžasný věcičky :lol: Včera jsem neodolala a koupila Filípkovi v Kauflandu deku. Sice ještě nevím nač ji použijem , ale myslím že deček není nikdy dost, bude si na ní moct třeba hrát, nebo do kočáru. Je z jedné strany žlutá a z druhé zelená. Je na ní našitá krásná žabka. Je termo a nepouští vlas, vypadá fakt bezva , no a byla slevněná na 149 Kč no tak nekup to že :-)
Mám vyhlídnutý to tmavo šedý Jané a to má právě uvnitř boudičku žlutou, úplně jako tak deka, takže využití pro ni určtě najdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
4.4.08 09:13

Ahoj holky,tady je taky pěkně ošklivo,přeháňky a zataženo.
Vím , že jsem udělala chybu,že jsem tahala nákup a Toníka do schodů,ještě teď mi není moc fajn. Manžel mi taky dost vynadal,až mi vyhrkly slzy.Já měla jen pocit,že jsem teď k ničemu a že všechno musí tahat sám,tak jsem mu chtěla alespoň pomoc že dojdu na nákup.Byt chudák musel taky sám vymalovat,předělat,nastěhovat nábytek (na to si pozval kolegy z práce),natahat krabice.

Jinak k miminkům:já měla těhotenství s Toníkem super.Už v bříšku byl strašně hodný a pak jak se chodí před porodem na monitory tam mi museli hýbat s břichem (což moc nepomohlo,protože pořád chrupal).Měli tam připravený velký zvon a když ho nevzbudili pohybem břicha,tak zvonili na ten zvon nad břichem.Bylo to komické,protože všem maminkám se miminka vzbudili,ale Toník chrupal dál.Tak to bylo i po porodu a všichni mě varovali ,že se to po 6-nedělí změní a ono zase nic.Tak mu to vydrželo až do 1.narozenin a teď je to pěkné číslo.Nikde nepostojí,vše musí prozkoumávat,montovat,rozebírat atd.Nějaké noční vstávání u miminka opravdu neznám.Od malinka spí celou noc.Tak jsem zvědavá jaké bude toto miminko. Opatrujte se a neblbněte jako já ,opravdu to za ty bolesti nestojí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
4.4.08 10:03

Hako no hlavně že se tolepší. Ten pocit neužitečnosti znám. Manža chudák až do minulýho týdne taky musel všechno za mně. Ráno chodil do práce na 6 aby byl odpoledne brzo doma a navařil mně jídlo na další den, poklízel , pral žehlil, a to ještě navíc dělá vejšku takže pak se učil a samozřejmně nedokáže nikomu nic odříct, takže ještě po večerech chodil spravovat počítače a dělat kbeláže. No připadla jsem si fakt úplně nemožná. Teď už je to konečně lepší a tak se snažím teď všechno zvládat sama, ale nákupy ne. Na ty jezdíme spolu. Předělávají nám výtah, takže taky běháme do 4 patra pěšky . Snad už to příští týden dodělají. Po těch 3 mněsících ležení jsou pro mně ty 4 patra jako výstup na osmitisícovku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
6.4.08 14:33

Ahojky holčiny,
koukám, že o víkendu je tu pusto. Asi si užívate! U nás je pěkně hnusně a od rána prší.
Dneska jsem se koukala co všechno už máme pro mrňouska. A trošku to rovnala podle barev a velikosti.
V úterý jedeme na ten UZ a už se nemůžeme dočkat. Taky si pojedem asi koupit už tu přebalovací komodu.
A co vy jak nakupujete? Já se pořád bojím, že je brzy. Ale kvůli financím musíme začít už teď. Hlavně těch 3,5 měsíce strašně rychle uteče!
Zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
7.4.08 08:47

Krásný pondělní ráno,
u nás byl víkend krásný a slunečný, i když sem tam mráček ale na procházky to bylo fain. Maufíku já už taky nakupuju. Je to jak píšeš, uteče to jako voda. Na jednu stranu se člověk bojí že je to brzo, ale když se na to podíváš z hlediska finanací,( už jen 3 výplaty :-((() tak to není vůbec žádná doba. Já už taky nakupuju, dneska manžel doveze postýlku. Obědnanala jsem ji z mimibazaru, starší. Vzhledem k tomu , že dám takovej ranec za kočár, tak to musím jinde uškudlit :) . Přebalovací komodu kupovat nebudu jen takovou tu podložku. Můj syn má před loni nový nábytek v pokojíčku a naštěstí se dál vyrábí, takže doobědnám další díly , komoda by byla jen na chvilku co bude malej s náma v ložnici a pak by se nikam nehodila, takže jsem ji zamítla. Ten nábytek dokoupím až po porodu, z porodnýho, něco doplatím a budou mít kluci místa habaděj. Ztím jsem na ty Filípkovy hadříky uděla místo ve skříni v ložnici.Synův pokojík je 5×6metrů takže alespoň nebude tak prázdnej. Už se moc těším, jak tu postýlku dneska obhlídnu, tak si obědnám jednu kompletní :,-(u . http://www.ebutik.cz/index.php ještě jsem se nerozhodla kterou, ale asi od tud. No uvidím, postýlka je ze svtlýho dřeva, pokud bude nějak odřená tak ji pomalu obrousím a znovu natřu , nějakým voskem . Aspoň budu mít zábavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
7.4.08 10:16

Ahoj Holky, taky preju krasne pondeli. Tady byl vikend taky tak napul - slunicko i mraky, ale ven se normalne dalo, takze pohodicka. Dokonce jsme u tchanovcu zahajili opekaci sezonu v pergole, tak jsem si dala i par kolecek klobasky :lol:

Pusiku, jak vidim, z Tebe je domaci kutil :D Ale proc ne, aspon se clovek zabavi, ze? My mame ted maly byt, 2+1, ale uz plny, tak moc vymyslet nemuzu. Jedine, co snad koupim, bude kocarek a prebalovaci podlozka, mozna i takovy ten pultik a pak ho vyuziju na kvitka do domecku, az se prestehujeme :-) Jo a kterou barvicku sis nakonec vybrala pro kocarek? Budes uz brat z kolekce Jane 2008? Nebo 2007?

Vcera me zas prcek kopal v brisku, nebo tam asi delal nejake opicky, protoze chvilema to bylo az moc. A to je jeste takovy malinky, to chci videt pozdeji. se nejak rozjel, skritek jede:-)

Zatim pa, uzijte se vsechny pondeli a pozdravujte mimisky v briskach :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.4.08 10:47

ahoj maminky
dlouho jsem tu nebyla jen tak lechce jsem se podívala co je u vás nového.
jestli se nepletu tak maminka martina psala že už má pohyby tak moc gratuluju. Jinak já du ve čtvrtek na kontrolu budou už výsledky krve a taky asi bude ultrazvuk doufám že bude vše v pořádku.

• Citovat
  • Upravit
550
7.4.08 13:11

Janiah, no domácí kutil, já bych byla raděj kdyby ta postýlka žádnou velkou péči nepotřebovala :-) Uvidím, když tak holt budu brousit a natírat.
Kupovat budem z té nové kolekce a asi ten šedo žlutej, tuším urban se ten model jmenuje. Do starýho bych šla jen v případě že by na něj dali nějakou hodně zajímavu cenu, tak pak by šla barva stranu :-)
Anonimní, ahoj. Podle toho co píšeš tak koukám ses rozhodla mimiška si nechat. Budu držet pěsti ,aby bylo všechno v pořádku a tys z něj mněla jen a jen radost. To rozhodování muselo být určitě těždký. V dnešní době je víc dětí docela náročná záležitost. Tak hodně štěstí na UTZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
7.4.08 14:22

Pusíku děkuju snad to bude vše ok.Bylo to moc velké rozhodování to máš pravdu hlavně aby bylo miminko v pořádku.Už jsme to řekli dceři Lucince 11.let z prvu byla trochu v šoku ale ted říká že to bude Verunka.Tak snad to výde.
Tak už dáváš do kupi postýlku , no já jaksi ještě jsem se ani po žádných oblečkách nedívala no mám spíš strach abych to nějak neuspěchala.Ale mám skovaný pěkný oblečení po děckách ale horší je žě se narodili na jaro a ten prcek bude na zimu a taky jsem plno věcí dala už pryč.
No budu muset se trochu uskromnit ale jsem bez práce tak to bude oto horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
7.4.08 14:37

Ahojky holčiny,
Janiah, to je dobře, že tak kope. Mě ten náš prďolka taky kolikrát nakopne, tak že si říkám co tam vyvádí.

Pusíku, máš pravdu taky jsem na to koukala takhle. My zítra koupíme tu komodu, hlavně je dělaná tak, že až nebudeme potřebovat přebalovací pultík dá se odendat a zbyde z toho je komoda. Kupujeme to v barvě v jaký máme nábytek v ložnici. A pro postýlku půjdeme příští týden (máme ji objednanou) a k tomu nebesa ve žlutý barvě se zajíčkama. Jen nemáme vůbec přestavu o kočárku.

Zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
7.4.08 16:22

Plamínku , hlavně se nestresuj. Určitě bude všechno v pořádku. Je sice pravda že to mimi je dost finančně náročný , ale spousta věcí se dá pořídit na mimibazaru za pár kaček . A jsou tam fakt rozkošný věci :-)
Já na něm trošku ujíždím, už musím začít mírnit, protže jinak to ani všechno neunosíme.
Maufíku Filípek zatím kope jen tak lehce, cítím ho většinu jenom když ležím. I když někdy tam doslova udělá kotrmelec :-) Ty přebalovací komody jsou moc krásný a já nemít už zařízenej pokojík z jednoho tipu nábytku tak bych do ní šla, ale takhle je to zbytečný. Koupím komodu od toho nábytku a podložku na ni položím. No ale stejně ji nejvíc budu asi mít na pračce v koupelně. Jestli bude Filípek takovej citlínek jako byl Jiřík tak bude muset při každým přebalení umývat zadeček vodou. Jiřík jak nebyl po každým přebalení umytej tak bylo okamžitě zle. Čištění ubrouskama pro nás bylo absolutně nedostačující. Takže možná že bude na té pračce podložka ležet pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
8.4.08 17:42

ahojky,
tak dnešní UZ dopadl víc než skvělě. Všechny orgány jsou v pořádku, prďolka měří 24 cm a váží přes 600 g taky mi podle pohybů a UZ upravili termín porodu na 19.8.
A teď ten největší šok bylo, že je to holčička. Takže budeme mít Nikolku.

Zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital