Termín srpen/září 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23.6.08 14:33

Ahoj holky,
teď jen na rychlo.
Pusíku- proč doporučují to pití čaje z maliníku? Už jsem to taky slyšela v předchozím těhu, ale nikdy mě nenapadlo ho pít. Tak možná že to tentokrát taky změním.
Zatím pa holky- jdu léčit sebe i děti, protože jsme opět nemocní. Dneska jsem dala jen za lékaře 120kč. A ve čtvrtek a v pátek mě to čeká znovu.

No hrůza ty poplatky.

Tak papááááá Martina a spol :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
24.6.08 09:32

Ahoj holky :wink:

Tak tu dnes konečně zapršelo, včera a předevčírem tu byl pěkný pařák.
Holky já se ted jenom cpu jahodama a třešněmi ,byli jsme o víkendu u rodiču a jsem se tak nadlábla že jsem myslela že prasknu no prcek něl vitamínů až až.A melounu taky neodolám. :lol:

Taky jsem ráda že tu svámi můžu být a psát si svámi.

Marti ten čaj z malinového listí udajně usnadnuje porod ale o pití bylinkovích čajů je se lepší poradit s lékařem.
Jinak se brzy uzdrav a co se týče těch poplatků tak to je lepší nekomentovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
24.6.08 10:17

Krsáné ráno tak já dnes byla no posední krvi, a domluvila si předporodní kurzy, jdem s manžem oba na všechny 4 lekce už se moc těšíme :-)
budem tam chodit od 34tt.
Malíník se může pít celý těhu je velice dobrý jako prevence potratů, ale to jsem nevěděla. No a na konci těhu se pije právě proto že usnadňuje porod. Stejný učinek má i odvar ze Lněnéhé semínka, to je ovšem jen pro statečné 8O , dost slizkej hus . Posiluje svalostvo pánevního dna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.6.08 10:19

Ahoj holky,
tak tady dneska taky zapršelo. Pršelo od noci až do rána asi do 9 hodin. Pak přestalo a už jsou i chodníky skoro suché, jak zas svítí sluníčko.
Ale snad nebude zase takový pařák jako byl teď ty poslední dny.

Plamínku, díky za info, ale ještě bych si o tom ráda něco přečetla, tak kdyby snad někdo o nějaké adrese věděl, tak napište. Díky. :wink:

Míšovi konečně klesla horečka, tak jsem ráda. A dnešní noc konečně oba kluci prospali. I když Míša zas asi o půl čtvrté ráno už zas nechtěl spát- vyhazoval si z postýlky polštářky, plyšáky, podložky a deku. :roll: :lol: :lol: Nakonec tedy zase usnul- pořád jsem říkala hají a on vždycky lehnul a pak zase sednul a pořád dokola, ale tak do hodinky zase spal jako miminko (to vlastně pořád je :lol: )
No, ale aspoň že už mu nebylo špatně a ani Petříkovi a nikdo neplakal, nezvracel ani neměl průjem, že by zas zadělal zeď. :lol: :lol:
Samozřejmě že já už to taky chytla od kluků- což jsem tedy předpokládala. Teď ještě zbývá manža. Ale on to taky dožene, protože bude mít středa, čtvrtek a pátek volno, takže to jistě chytne. Jinak víkend má zase pracovní :( :cry:

Tak já už budu zase končit, protože dneska přijede moje máti- ale jen na přespání. Bydlí 400km daleko a sem jezdí k doktorovi na kontrolu po operaci a tak tu musí přespat, zítra jede na kontrolu do Olomouce a pak od tam zpět domů.

Tak se mějte krásně a pohlaďte svá bříška.

Papááááá martina a spol :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.6.08 10:20

Koukám, že jsem byla pomalá a pusik napsala dřív než já :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
24.6.08 10:20

Ahoj holky, jen v rychlosti, protoze jdu zase lezet. Vcera mi Mudr sdelila, ze se mi cipek zkratil na 1cm, takze jsem na tom stejne jako Maufik ale navic jsem teprv 29tt, coz me desi. Na:,–(ila mi Magnesium 3×2 tablety plus nejaky Guajacuran na zklidneni svalu, aby mi to nezpusobovalo stahy.. A to mi je celou dobu tak dobre, ach jo, snad si to miminek nechce rozmyslet moc brzy..

Opatrujte se, ja letim do postele. Na dalsi kontrolu jdu za 3 tydny - 14.7., tak uvidime..snad se to bude drzet aspon stejne..

Pa,pa :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.6.08 10:27

No tedy Janniah, tak to je hrozné. Celou dobu nic a teď tohle. Já myslela, že budu mít zkrácený taky tak nějak čípek a já jsem v pohodě. Čípek je takový jaký má v tuhle dobu být. To ti tedy nezávidím. Ten strach a vše kolem. I když tu postel jo :lol: :lol:
To s tou postelí je ale mimo. Snad jsem neurazila. Je to hrozné muset takhle v těch vedrech jen ležet. Hlavně aby si vydržela co nejdýl a mimi bylo zdravé a i ty. Teď jsem četla že někdo z diskuze srpen porodil už teď- předčasně. Tak snad se ti to vyhne a nám všem.

Přeju nejen tobě hodně síly a aby se čípky nezkracovali víc jak by měli.

Hodně zdravíčka všem Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
24.6.08 13:18

Ahoj holky,co to zase vyvádíte?
Zdravím Janiah a Maufku,pořádně ležte a odpočívejte.Miminko má ještě čas podívat se ven.Maufíku doufám ,že je vše v pořádku,dlouho se nehlásíš.

Martinko-uzdravte se,ať máš pohodové těhotenství a nestraš s předčasným porodem. (taky jsem to četla).

Volala mi švagrová,(ta co je těhotná),že ji vrtali už 4 zuby a na pátý se chystá.Prý se ji takhle zkazili v těhotenství.No nevím co je na tom pravdy,ale možný to je.Jinak oni to mají v rodině nadměrná kazivost zubů,tak se ani nedivím.Je to smůla .
Mě je celkem dobře pokud není těsně před bouřkou a mění se tlak. V sobotu se na mě přijela podívat kamarádka,tak jsme si hezky pokecaly.Potom šli na malou procházku a zmrzlinu.V neděli jsem jela vyzkoušet bazén s Toníkem k bráchovi.Je to super,Toník řádil jak splašený,nechtěl vůbec z vody a to nebyla ještě tak úplně teplá.Jinak nic nového,snad jen to ,že konečně ve čtvrtek budeme mít postel a nebudeme muset spát na matracích.Už se moc těším .
Tak papa holčičky,opatrujte se a dávejte na sebe velký pozor. :wink: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
24.6.08 17:31

ahoj Janniah
Je mě líto že máš takové trápení a musíš ležet. Vím co to je byla jsem zašitá ale musela jsem stejně ležet asi od 17 týdne když jsem čekala davídka ,bylo to hrozný :!
A ted se toho bojím zase ale doktorka mě říkala že měkteré maminy jsou otevřené v 30 týdnu na 2 cm a je to normální ale chce to klidový režim.Já mam podloženou postel abych měla nohy víš sice je to hrůza ale myslím že to trochu zabranuje tomu aby se ten čípek zkracoval.Zkus se na to doktorky zeptat co ti na to řekne.
Jinak se drž a pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
24.6.08 23:18

Ahoj holky,
jak snášíte vedra? U nás v bytě bylo včera 31 stupňů, dnes „jen“ 28 :? V kombinaci s tou angínou je to fakt lahůdka, to vám povim 8O Asi jsem úchyl, ale celkem se těším, až se uzdravím a budu moct zase do práce.

Konečně jsem vybrali jméno pro chlapečka, bude to Dino :) Manžel je Bulhar, ale jméno je italské; mně osobně se moc líbí :wink: Kamarádka sice říkala, že jí to zní jako jméno pro psa, ale ona si zvykne :D

Melounem a ostatním ovocem jsem úplně posedlá, konzumovala bych ho na kila!!! Před chvílí jsem pojedla meloun, teď baštím třešně a chystám se ještě na banán. Nemluvě o broskvích, které jsem měla dopoledne :D

Jestli některá víte o obchodě v Praze, kde by nabízeli poněkud širší sortiment látkových plen, byla bych moc vděčná…zatím jsem si koupila testovací :,-(u Bambino mio a čtvercovky Kikko, ale ty nebělěné s větší gramáží, aby nebyly hned průsvitné.

Mějte se pěkně a vy, co máte nějaké problémy, pěkně odpočívejte, všechno bude učitě O.K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.08 17:01

Ahoj holky,
ty vedra jsou fakt hrozný.
Dneska jsem se už jen doplazila domů. Břicho mě táhlo dolů a na dvou místech píchalo, ale teď když už jsme doma, tak to přešlo.
Včera jsem se shodou okolností taky zrovna dívala na teploměr v bytě a taky jsme tu měli 29 stupňů celsia.
Dnes je tu mezi 28-29 stupni. Asi to bude taky tím, že jsme koupili stropní ventilátor a jak jsme došli z venku, tak jsme ho hned zapli. Tak to tu trošku ochlazuje.
S tím ovocem jsem na tom úplně stejně. :lol:

Dneska jsem konečně koupila aspoň jedny růžové dupačky.
Takže zatím mám 6 růžových bodyček a teď k nim přibili i jedny růžové dupačky. Jinak mám totiž všechno v modrým :lol:

Holčinky, tak se mějte krásně a pohlaďte svá rostoucí bříška a buďte na sebe opatrné a nepřepínejte se.

Ahoj vaše někdy až moc ukecaná Martina :lol: :oops: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.08 17:33

Ahojky,
tady ještě posílám fotku těch růžových dupaček.
 http://emimino.cz/…DSC00581.JPG

a mě a Petříka s Míšou. To bylo focené asi před měsícem či dvěma- nevím přesně.

http://emimino.cz/…52008058.jpg

jinak omluvte kvalitu fotek- je to focené mobilem.

Tak ahojky všem a zdravíčko přeje Martina a spol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
26.6.08 10:19

Ahoj holky, porad lezim, je to otrava, ale snad se to stabilizuje.

Marti, na fotce Vam to slusi. Ale trochu jsem se zdesila, ze uz pred mesicem mas takove brisko. To ja nemam jeste ani ted:-) Jde videt, jak je kazda jina.. :lol:

Taky jsem si objednala plenky Kikko, ted resim vsechno pres net, radeji uz ted, kdyby neco, at doma neco mam. objednavala jsem si to na www.nunynek.cz je to pani z mmb, ma tam toho vic.. taky jsem vzala 2 s obrazky a plenkove osusky. Zitra nebo v pondeli by to melo prijit, tak muzu pak rict, jak to vypada.

Zatim pa, opatrujte se!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
26.6.08 11:19

Ahoj holčinky,
dneska je zataženo a vypadá to na déšť, to se mě moc nelíbí. Já mám raděj když je jako včera přes den vedro a pak na večer pořádná bouřka co vyčistí vzduch a dobře se spí. Doufám že to šedý počasí nezůstane moc dlouho, je sice příjemně chladno, ale je to deprasivní to nemám ráda.
Janiah , Maufíku , moc a moc odpočívejte . Holky držte se , ať u vás mimišci zůstanou co nejdýl.
Martinko moc vám to sluší ste krásná rodinka :-)
Euphorbie, ty jsi teda vorkoholik, ale ani se ti nedivím, ono to doma fakt vůbec neutíká. Holky co mají malý dětičky tak se mají čím zabavit, ale co my. Já to tady akorát pořád jako magor olizuju a vlastně čekám až se manža a syn odpoledne vrátí domů. Pak na ně začnu hned dotírat co novýho, tak mě každej sdělí co bylo k obědu, a pár blbostí. No asi začínám mít dotazy jako moje potroublá tchýně. Telku nesleduju, takže jen čtu a čtu, teď už naprosto všechno historycký romány , detektivky, dokonce i romány pro ženy, tak hluboko jsem klesla. No v podstatě už bych snad byla ochotná číst i červenou knihovnu.
Dneska jdu k zubaři a pak jestli se umoudří počasí tak na koupák, teda jen pokecat s kámoškama sednou do stínu občas sprcha, plavání bych neriskovala.
Všechny vás moc zdravím, hezky se opatrujte.
Pozdravujte dětičky jak ty v bříšku tak ty co vám už lumpačí doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
26.6.08 11:22

Janniah: Taky nemám takové bříško jako Martina…skoro se mi zdá, že poslední 3 týdny téměř neroste (zato zadek a stehna ano 8O ), ale asi to bude jen můj dojem :D

Ty Kikko s větší gramáží vypadají docela fajn, uvidíme, jak se osvědčí v praxi. Moje máma se pokusí najít ještě nějaké staré pleny po mně, prý jsou nejlepší :wink:

Jinak já chci používat hlavně látkovky, jednorázovky hodlám dávat jenom na ven, tak uvidíme, jestli mi moje nadšení vydrží :)

Dneska jdu na UTZ a bude se mnou i manžel, tak už se oba těšíme. Jenom mě štve ta angína, přidružil se mi k tomu kašel :( Snažím se ho potlačovat a pít hodně čaje, Dinovi se to totiž zjevně nelíbí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí