Termín srpen/září 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
303
18.6.08 18:21

Ahoj holky

Tak jsem se konečně zase tady, zítra du na kontrolu tak snad bude vše ok.Jinak se cítim docela dobře a prcek kope ostošest.Dneska jsem si koupila deset bavl. plín no jedna 22,–kč tak to je bomba když to vezmu na spátek tak když jsem čekala první tak jsem jích kupovala 70 kusů to jěště pořádně jednor. nebili a dcera měla široké balení.Ještě že už jsou ty jednorázové.V pátek si du pro podlošku na přebal. pult nechala jsem si jí objednat no pomali si vše chystám a dokupuju co budu potřebovat at toho není potom noc naráz.

JANAH-to chozaní na wc a ostatní mam podobný jako ty i když některý den se stane že je to lepší ale je fakt že na opak bych se tam na ten záchod nejradši odstěhovala,vyčurám se a než se obléknu můžu sednout znovu jak kdyby jsem tam ještě nebyla.Je to někdy fakt hrozný 8O 8O

Jinak se holky držte a dávejte na sebe a mrnousky pozor papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
18.6.08 20:54

Roxy: díky za odkaz.Je to opravdu originální nápad to někomu koupit k narození miminka.Já o tomto dukátu tedy slyším prvně,ale nápad se mi zamlouvá.jen je otázka jak ho nosit,nechat si ho provrtat a nosit na řetízku?Není to těžké?Vždyť je škoda mít ho schovaný někde ve škatulce doma ve skříni ne?Je moc hezký nato ,aby byl schovaný.Ale díky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
19.6.08 05:48

ROXY…a proč bys k nám nechodila?? budem rádi, navíc sem patříš, ne? kdy máš TP (v září?)…jinak díky za odkaz- ale jestli jsem to dobře pochopila tak zlatý dukát je pro miminko, ne pro maminku..a mě se právě líbí nápad odměnit i maminku nějakou pozorností, za porození mrňouska.. ikdyby to bylo bižu- tak by to bylo milý..nebo něco úplně jinýho..kytka apod…ale rozhodně by se na maminku nemělo zapomínat;o)
Jinak dukát má prý přítel někde schovaný, tak když bude chtít- mohl by ho poslat dál- a dát ho svýmu potomkovi..byl by pak „putovní“;o)

HAKO- to jsi měla nakonec štěstí viď ?…ale řvát na Tebe teda neměli.. :roll: ..teď už je to mám dojem tak, že když je to pod měsíc (nějaká přechodná doba mezi dvěma zaměstnáními), tak se nemusí platit nic, ale nevím to jistě, takže pro jistotu si to vždy nechat potvrdit(že nemám u nich žádný dluh)- nejlépe písemně- aby měl pak člověk klid;o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.6.08 14:43

Ahoj holky,
nemám te´d čas dočítat, takže jen v rychlosti.

Dnes jsem byla v poradně. Doktor mi dělal už ten poslední utz. Takže opravdu je to prý na 100% ta holčička.
Váží teď 1430g a měří 40cm. Napsal mi tam, že dle PM jsem dneska 29+2 a dle utz je miminko 30+1. Takže termín spíš prý kolem toho 2.září. No takže to mám jako s klukama. O nich mi taky doktoři říkali, že jsou trošku „starší“.

Jinak než jsem se dostala do ordinace byla to dneska hrůza. Když jsem zvonila na sestru, aby pro mě přijela výtahem, že mám kočárek, tak mi odvětila, že je tam sama a že si mám zazvonit na někoho jiného. A pak domů jsem tedy čekala přes půl hodiny u výtahu, než mě svezl nějaký lékař z rehabilitace. Prostě dneska byla sestra neochotná. Jinak vždycky normálně přijela a odvezla mě nahoru. My totiž máme na gynekologii výtah na klíč, který mají jen zaměstnanci polikliniky a to je teda hrůza.
No stejně se po porodu přehlásím na jinou polikliniku, kde mají normální výtahy, které si člověk přivolá sám a nemusí se nikoho doprošovat a také tam mají větší ty výtahy, kam se pak vlezu i s tím dlouhým tandemem.

Ještě jsem nevyspalá z noci. Petřík šíleně kašle a má teploty. V noci mu bylo na zvracení a mezi tím se nám i Míša v noci 3× poblinkal. A to měl za ten den jen ráno rohlík, pak nějaký piškoty, na oběd polévku a zase nějaký piškoty a banán a večer už snědl jen půl rohlíku a v noci mi stejně vyblinkal polívku z oběda. Takže i když měl takovou šetrnou stravu (dietu) kvůli tomu průjmu co měl v neděli a pondělí, tak mu to stejně nesedlo a dnes je zase na dietě jen o rohlíku a čaji- chudáček. Asi musí být hladový. Ale co se dá dělat. Léčba je holt léčba. Pokud se mi děti do zítřka nezlepší, tak s nimi ještě znovu zajdu k dr- dnes jsem jí volala, tak jsme se tak domluvili.

Jo a Míša měl minulé pondělí váhu 10300g- vážili ho kvůli množství těch antibiotik a toto pondělí (po týdnu) měl už jen 9900g. Takže zhubl 400g za týden. To je hrůza ty nemoci. To je všechno kvůli těm dietám. A to nám přitom začal po novém roce tak krásně konečně přibírat. A teď zas tohle.

Jinak asi jsem ten průjem také chytla od toho Míši, ale od včerejška se zas nemůžu .........Takže jsem si dnes už koupila na doporučení v lékárně glycerinové čípky. Údajně se má během 10-20minut dostavit účinek. No už čekám od 13.hodiny a nic. Tak buď jsem tak zabetonovaná nebo nevím. K večeru si zkusím dát ještě jeden a uvidíme. Každopádně mě to pěkně tlačí- kdo rodil jistě ví jaké to je těsně před vytlačením miminka- že se chce na velkou- a to mám právě takové pocity a ono nic.

No tak já teda budu končit.

Jak budu mít čas- dočtu a písnu. Však mě znáte. Tak se mějte všechny moc krásně a opatrujte svá miminka v bříškách i ta větší dítka co kdo máte.

Dneska je venku zase vedro.

Tak papáááá Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
19.6.08 18:36

Hako,

tu minci na krku nosit nejde, je poměrně těžká a nejmenší také není. Dávají to v takové krbičce s průsvitným víčkem, abys to mohla dát třeba mimču nad postýlku. :P Takže bych si být Vámi začal vybírat i něco pro sebe:-)))

Jinak termín mám v září, ale stále jej posunují dozadu, mímo je malý a hodně nízko, takže víceméně ležím. Cpu se navíc Magne B6 a Dologramem??, protože mi berou křeče a často je mám i několik hodin bez přestání. Takže nic moc neřeším a neprobírám, klepu se, ajk to dopadne… :roll:

Mějte se a ať se rychle oklepete z ATB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
19.6.08 19:44

Ahoj holky

Tak kontrola dopadla dobře miminko se drží , taky jsem se ptala doktorky že mám strach že se mě skracuje čípak no uklidnila mě že čípek se neskracuje a že kdyby tak už by se skracoval dřív a kolem 30 týdne může.Jinak jsem dostala na zavád. tabletky protože mám trochu výtok a tak že to přeléčíme,tak snad to zabere.Kontrola 3.7.
Jo asi týden mám podloženou postel takže spím trochu hlavou dolů ale dá se to, doktorka mě to poradila,aby se to miminko netlačilo dřív ven než má.

Holky chtěla jsem se zeptat nevádí vám to že tu svámi jsem když mám termím až 18.10. :?: :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
20.6.08 09:47

Ahoj Holky, tak dneska uz se vrati manza, tak uz nebudu slamena vdova. Aspon teda tyden, protoze pak jede zase 2× na tyden do Nemecka, ale co se da delat, snad uz to pak bude klidnejsi.

Plaminku, to je jasne, ze nam to neva, vzdyt to je fuk, ze rodis v rijnu, ale treba si to mimisek rozmysli a pridas se k zariovemu terminu :-) Ale hlavne to neres, jestli Ti je tady s nama dobre, tak neni co resit, ne? :-)

Preju Vam pekny vikend, v pondeli jdu na kontrolu, tak snad vse bude OK. Jen me uz dva dny docela boli stydka kost, dela Vam to taky? Asi mi mrnousek tlaci dolu a pak jsem otlacena. Vcera jsem nemohla ani usnout, jak se tam mlel, uz to vypadalo, ze mi vyskoci z briska, ale nakonec jsem mu domluvila a pak se zklidnil. A rano to same, to jsem mu rekla, ze jeste spime a byl klid :-)

Tak pa a opatrujte se vsechny!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.6.08 10:37

Ahoj holčinky
mos se omlouvám že se ozývám až teď a dočítala jsem jen tak nahonem.
Pěkně jste to tu rozjely :-)
Tak kontrola dopadla parádně. To tvrdnutí nemá vůbec vliv na porodní cesty čípek pořád dlouhý u pevně drží. Tvrdnutí ustoupilo takže mi snížil hořčík na 6tablet. Filípek už je hlavou dolů a váží 1600g. Za 6 dní přibral 200g. Doktor říkal že je to pořádnej macík. Prý odpovídá konci 31tt a né začátku 30tt tak jak jsem . Ten termín 29.8 je si pravdivý a možná i dřív.
Placenta je uložená správně , průtok pupečníkem v pořádku, ¨poloha Filípka prý nejběžnější jaká je takže taky v pořádku.
Manža ve středu dělal státnice a má A A A takže byl přijat na magisterský studium bez přijímaček a mě teď nejvíc trápí co si oblíknu na promoci je to už 2.7 a já nic nemám společenskýho. No ono taky na velryby se špatně shání :-(, tak mám na příští týden programa jasenej. Budu šmejdit po obchodech.
Holčinky moc se všechny opatrujte. Maufíku tobě držím pěsti a lež, lež lež.
Euphorbie ty jsi se myslím ptala na sex, no tak my prve po ET nesměly pak jsme se báli , pak hematomy a krvácení až do 18tt takže opět nic. Ve 22 jsme to párkrát zkusily ale strach byl tak velký že to fakt za moc nestálo. NO pak ještě párkárt opatrně, Pak mě začlo tvrdnou břicho tak jsme zase měly strach. Raděl už nesexujem vůbec, ani mazlení ne, jak se vzruším tak mě okamžitě začne břicho tvrdnout a to moc. Nechcem ohrozit miminko , ale myslím že pokud jsi naprosto v pohodě tak není důvod se sexu v těhotenství vzdávat.
Jak tu řešíte to zlato tak u nás ten zvyk je . No já už varovala jak sovu matku, tak tchýni ať to ani nezkouší. Nesnáším tyhle věci. Nosím jen snubák a ten jsme si nechaly udělat z bílího zlata, tak to jde. Mám plnou krabičku zbytečností, má matka je totiž megastraka a tak trpí pocitem že já musím být taky. Možná právě pro to nejsem. Doufám že moje varování bylo dost důrazný a pokud něco chtějí dát, tak ať donesou obálku a já si koupím novej digitální foťák. My máme digitál , ale profi zrdcadlovku, a je veliká a obsluha je náročná a tak bych chtěla jen malej foťáček do kapsy, abych ho mohla vzít na kolo a hodit do kočárku a tak a né chodit po výletech jak Japonsekej turista :-)
Ztím pá , padám poklízet, když už zase nemám ten klidovej režeim .
užijete si víkend
Renča, Pusík , zapoměla jsem se přihlásit

• Citovat
  • Upravit
878
20.6.08 10:53

Ahoj Pusiku, to je skvele, ze jste v poradku, takove zpravy se ctou nejlepe.

Jak ses rozepsala o sexu, tak my jsme na tom podobne, teda co se tyce primo styku, ale jinak se normalne tulime a tak, to snad nemusim popisovat:-), obcas me sice pak boli bricho, ale kdyz se skrcim, tak za chvili to ustoupi, ale to je normalni, protoze orgasmus vyvola stahy :-)
Ale predtim jak jsem byla porad nahromade - unor, brezen, plus ten hematom a zanet, tak jsem mela taky utrum, ale manzu jsem nesidila, stejne byl neoblobny - proste chlap :-) Takze tak asi u nas. Ale rikam si, ze potom ke konci to uz normalne zkusime, at si pekne procvicim svalstvo k porodu :-) Jsem zvedava..

Tak pa, ja si jdu umyt vlasy, at se me manza nelekne, uz je akorat v CR, zrovna prisla sms..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
20.6.08 11:20

Janiah, je to tak jak píšeš :-)
Ke konci je to prý moc dobrý na pánevní svalstvo a navíc tím měkne čípek a snižuje se ryziko porodních poranění , takže pak si ho naordiujem v hojnosti :-)
Jdu žehlit to bude , to bude jiná :( je horko jako prase, tak se do toho vrhu dřív než začne do obýváku svítit sluníčko.
Přeju všedm krásnej víkend. Hezky si užijete , oparujte bříška a vy maminky si hezky užijte těch vašich prťátek, ať už je pustí angíny a můžete jít někam k bazénku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
20.6.08 11:41

Ahoj holky,tak jsem ráda Pusíku že jste s Filípkem v pořádku a že je to čipera a má se krásně k světu.Já jsem tedy ale slepoun slepý,nechápala jsem o jakém sexu tu vlastně píšete a musela jsem si to pročíst znovu. :oops: :)

Janniah tak to se moc těšíš viď na manžela.Jsem ráda ,že ten můj nikam nejezdí a každý den se vrátí domů a pomůže mi s Toníkem.Jde s ním vždycky ještě na hřiště se sklouznout nebo doma se honí a hrajou si s autíčky a kostičkami.Já mezi tím můžu v klidu udělat večeři.

Plamínku- mě taky nevadí kdo sem chodí,je prima si pokecat,získat informace nebo jen se pobavit.Vítej a pokud se ti tu bude líbit , jen dobře.

Opět zdravím Maufku,opatruj se a odpočívej

Euphorbie- k tomu sexu.Nemám co tajit a a ani nechci.U nás je to na bodě mrazu,i když si říkám nebo spíš mě napadají myšlenky .Než manžel dorazí a než se vykoupe,nají,uspíme Toníka atd.nějak k tomu nedojde.Padám někdy do postele jak zmlácená , šíleně utahaná a manžel někdy taky,jelikož má docela záhul na střechách. Ze začátku to nešlo,zvedal se mi žaludeka potom mi nebylo dobře celkově.Pak jsem chytila tu ohromnou rýmu a píchali mi to ucho,tak zase nic.Pár virózek manžel,když už zase já byla fit a teď si připadám taková tlustá,nepohyblivá,neforemná antisexuální.Snad se to povede a něco i bude,ale s tím břichounem nevím nevím. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
20.6.08 21:24

HOlky, je fakt, ze clovek s tim brichem uz neni tak pohyblivy a pruzny, takze musim davat docela pozor, kdykoliv se chystam pretocit nebo kdyz me manza necekane nejak zvedne a tak, tak to musim casto komentovat, protoze to neni nej..ale uz jsem mu rikala, ze na konci po tom 36tt uz bychom mohli trenovat posevni svalstvo a pak na konci pokud to bude prijemne si snad i privolam sexikem porod:-) Navic spermie jsou na to dobre, aktivizuji jeste vice stahy, tak jsem zvedava. Moje kamoska se tak rozrodila, aby neprenasela, poradil ji to doktor.

Taky se ale chystam delat masaze hraze, jeste nevim, jestli pujdu do Weledy nebo do Mesickoveho ojele. Kamoska ma ten mesickovy a pry je super a slozeni vlastne obdobne a je asi o 100kc levnejsi a da se pouzit i jinak. Vy uz mate neco vyzkouseneho?

Odpol jak prijel manza, tak jsme si pekne nadlabli, mela jsem nalozene steaky z krkovicky a k tomu brambory a hoodne zeleninoveho salatu s olive oil a pak jsem malem padla, jak jsem byla nacpana, a to jsme se museli jeste hned tulit, tak jsem mela co delat. :-) A to to brisko jeste ni tak velke..uvidime, jak to bude pozdeji s temi akrobatickymi kousky :-)

Ted jel jeste manza kropit beton na stropech na stavbe, at je to nachystane na zitrejsi parak a vecer tam musi zase a takhle kropit 2× denne asi tyden. Ale uz jsem radi, ze je to konecne hotove a uz muzeme zacit strechu.
Ja jsem si ted nachystala jahody a na to trochu kysane smetany, tak trochu mlsam, ale zdrave, tak co, ze? A miminkovi to taky urcite chutna.. :lol:

Zatim ahojte a uzijte si pekny vikend!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
21.6.08 00:55
Roxy píše:
Hako,

Jinak termín mám v září, ale stále jej posunují dozadu, mímo je malý a hodně nízko, takže víceméně ležím. Cpu se navíc Magne B6 a Dologramem??, protože mi berou křeče a často je mám i několik hodin bez přestání. Takže nic moc neřeším a neprobírám, klepu se, ajk to dopadne… :roll:

Mějte se a ať se rychle oklepete z ATB.

ROXY..jestli se můžu zeptat- na co je ten Dologram?…

Janniah..to víš že to mimískovi chutná, jen se pěkně cpi jahůdkama;o)…taky je „užívám“;o)..a navíc jsem závislá na melounu- toho sním min. kilo/dvě denně, pak cherry rajčátka, hrozny (když seženu dobré), juice z pomerančů..to je moje závislost- naštěstí zdravá (a ten meloun v létě krásně zavlaží;o)..je to sice pěkná pálka- každý den nechám v krámu tak stovku, ne-li víc…ale co- stojí to za to ;o)

jinak co se sexu týče, tak je to u nás v pohodě, skoro stejný jako dřív, nejvíc sexy jsem si připadala v 2 trimestru, to se člověk zbavil nevolností, a měl malý kulatý bříško, a žádný příbytek na váze ;o)).. teď už je to horší- téměř 10kg navíc, nateklý nohy, tvrdnutí bříška..cítím se rozhodně míň sexy(někdy vůbec- ale všeobecně jsme těhulky krásný a sexy!!!;o), a dost nemotorně.ale chuť je pořád velká- a to proto, že můj přítel mi neumí dát najevo svou náklonnost jakkoliv slovně, když už tak jedině činy- mezi něž patří i milování- takže je to pro mě velký emocionální zážitek, a potřebuju tenhle druh komunikace mezi námi..nevím jestli mi někdo rozumí..
Každopádně mi to zatím žádný potíže nezpůsobuje..( na tvrdnutí to nemá žádný vliv, naopak často bývá měkké-kupodivu ;o).. naopak je mi pak velmi dobře, mám spoustu energie..fakt v pohodě..dřív jsem měla asi půl hodiny po- takovou tupou bolest mezi zadkem a stydkou kostí (bylo mi řečeno že je to kvůli rozmělňování pánve atd.)..tak od tý doby se milujeme hodně opatrně, ale zkusila jsem použít kondom, a bolest je pryč (zaklepu;o), tak to mohla být nějaká alergie na sperma..nevím..nechápu..ale hlavně že to funguje;o) ..a má to i druhý efekt, že se sperma do mě nedostane- je teď dobře-když může způsobit stahy.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
21.6.08 21:24

janah09,

Je to Dologran, v podstatě se jedná o směs horčíku a vápníku a dalšími stopovými prvky. V kombinaci s Magne B6 mi to má pomáhat proti křečím svalů, trvdnutí břicha a snad se pak mimís umoudří a trochu se posune výš:-)
Koupíš to normáně v lékárně bez předpisu asi za 80,–, ale sama bych si to nenaordinovala. Chutná to jako rozemletá, lehce přislazená křída (vápenec). :roll: Beru to týden a lepší se to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
23.6.08 09:14

Krsáné ráno koťata,
doufám že jste si užily víkend.
Vidím že jsem od sexu lehce a plynule přešly k jídlu :-) To je opravdu bezva téma. Jano já jsem taky melounožravka, a hrozny a rajčátka miluju. No abych se přiznala tak vlastně asi není nic co bych nejedla. Musíme si to ovoce pořádně užít, pak budem muset být opatrnější aby mimčo z těch našich radovánek němělo kopřivku.
Jo k masáži hráze, v mé knize píšou že se doporučuje 6-8týdnů před porodem, prý nejlépe olivovým olejem z lékárny. Už ho mám koupenej a určitě to zkusím. Od 28 tt doporučují pít čaj z maliníku , tak se jím statečně napájím 3× denně, já bylinky ráda, ale bohužel se prý má pít teplý takže v tomhle počasí je to trošku náročný , ale cokdyby měl pomoct tak proč ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí