Termín srpen/září 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29.6.08 21:58

Teda holky, mě dneska bolej šíleně záda. Já snad ani kvůli tomu nepůjdu spát. A to jsem nic tak těžkýho netahala nebo něco podobnýho. Teda pokud se do toho nepočítá Míša. Ale snad je to jen zas takový jeden den. Je to fakt divný. Ani na těch zádech nemůžu ležet. Ale to už dávno. A to máme přitom zdravotní matrace. Tak já nevím. Možná mám už tak zhuntovaný ty záda, že když jsme měli ty pružinový matrace, tak mě skoro nic nebolelo- teda aspoň o hodně míň a teď co máme tyhle zdravotní, tak je to hrůza. A to je máme vlastně skoro od té doby co se Míša narodil- nějakých asi 14 měsíců.

No snad bude někdy líp, nebo si prostě pořídím zase tu pružinovou matraci a bude to.

Má tady taky někdo takový problémy se zádama? Já prostě můžu ležet jenom na boku a to na pravým, protože na levým mě zase chytá křeč do zad a do kyčlí. Ale to je až od těhotenství ty křeče na levým boku a jsou už skoro od začátku- asi jak se mi rozšiřuje pánev, protože u kluků jsem měla spíš hodně velké břicho a nyní bych řekla, že jdu do boků. Takže na zádech neležím ani nespím vůbec. Když si na chvilku lehnu, že se třeba chci jen otočit, tak nemůžu vůbec zvednout od podložky zadek. Vím, že mám skoliozu i lordozu páteře- ostatně to prý má tak 85% obyvatel. Než jsem otěhotněla s Míšou- chodila jsem na cvičení a masáže a bylo to celkem fajn. Aspoň po těch masážích.

Tak se mějte krásně a přeju všem dobrou noc a krásné sny.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
30.6.08 08:20

Krásné ráno ,
dofám že jste si všechny užily krásnej víkend. Dneska se jaksi mračí, tak se alespoň bude dobře poklízet a žehlit. O víkendu jsme lenošily byly na koupáku na tenise a po návštěvách tak dneska musím povytírat a poklidit hlavní tahy :wink:
Jano , Euphorbie, teda vy jste kočky, Máte krásný malý bříška. Klidně by jste mohli jít dělat reklamu na těhu přípravky :-)
Martinko s těma zádama je to potíž, mě teď naštěstí moc nezlobí, ale někdy se ozvou, takže vím o čem mluvíš. Musíme doufát že se to upraví s koncem těhotenství.
Muafíku a jakpak jsi na tom ty ? Zítra máš tuším kontrolu, tak držím pěsti a děj vědět jak jste na tom.
Janiah a co u Vás snad se to už lepší, to ležení je šílený.
Holky opatrujte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
30.6.08 09:55

Ahoj HOlky, preju pekne pondeli. Tady je trochu pod mrakem, ale jinak fajn. Manzel pred hodinou odjel opet do Nemecka, tak jsem zase na tyden slamenka. NO snad nezacnu predcasne rodit.

Na fotkach Vam to vsem moc slusi. Euphorbio, moc pekne fotecky na te zahradce. Takove mam nejradsi. Svatebni mame taky focene v parku u zamku, je to vzdycky hezci kdyz je kolem zelen. Ja moc foek s briskem nemam, jen ve spodnim pradle, tak to sem davat nebudu. Snad jeste neco nafotim, nez ze me kvuli tomu lezeni bude uplny hroch…

Tak pa, letim zase lezet. Neba me to, ale musim to vydrzet. Miminek se zase vcera pekne vrtel a motal, az to bolelo a to Mudr rikala, ze ty prasky by ho mely zklidnit..tak to nevim, co mam potom za certika :-)

Mejte se krasne i s brisky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
1.7.08 06:22
Euphorbia píše:Janah: Opravdu má tvoje bříško podobný tvar a ani nevypadáš jako sto hrošíků, narozdíl ode mně :D Moc se mi líbí ta fotka, kde máš zavinovací šaty :wink:

jj..ty šatičky jsou super-cherokee-a zrovna stáli asi jenom stovku ve výprodeji v TScu;o)…ano..máš pravdu- to jsem ještě nevypadala jak hrošík (a ty tak určo nevypadáš- vypadáš jako hezká těhulka!), ale teď už je to horší - 10kg navrch- nohy celý nateklý..- takže si připadám jak tučňák;o)) (ani nevím jestli se mám ještě fotit..předtím jsem dokonce i přemýšlela o nějakém přívýdělku- casting, focení- ale nic pro těhulky jsem na netu nenašla- a teď už opravdu neeee.. hrošíka by už asi nechtěli ;o)))

Marti..záda mě bolí celý den, i v noci- ráno se nemůžu zvednout (taky hodně ponocuju- spaní je pro mě hrozně nepohodlný:o(..objednala jsem si kojící polštář- že prý se s ním líp spí- ale zatím mi pořád ještě nedorazil:o((… …a taky jsem si pořídila podpůrný těhu pás (Cariwell 340,–), prý má pomoci od bolestí zad- akorát je nepříjemný ho v těhle vedrech nosit..tak uvidim jestli pomůže- přinejhorším ho zase prodám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.7.08 10:43

Ahoj holky,
přeju krásný den.
Dneska je tady zase krásně, i když ráno to tak ani nevypadalo. A nemuselo by být takový vedro- v 6 ráno jsme měli „jen“ 15 stupňů. Takže pohodička.

Janah09 - ten kojící polštář jsem si pořídila u Míši- je výborný. Dají se tam i dosypávat ty kuličky nebo zase naopak vyndavat. Tenkrát jsem ho koupila v bazárku asi za 250kč. A ještě mi k tomu dali ty kuličky navíc. Takže je na zip, aby se to dalo dosypat a ještě má povlak na vyprání- nebo si můžeš ušít svůj. Je to lepší, protože se může stát, že se třeba zašpiní od blinkání.....a prát ho celý- ve vaně kartáčkem by se mi tedy nechtělo :oops: Jinak používám ho teď tak, že jak ležím na boku, tak si přes něj přehodím tu vrchní nohu. Taky jsem si zkoušela dávat přes něj obě nohy (mít ho těsně pod zadkem, když bych ležela, nebo aspoň odpočívala trošku opřená jako na zádech, ale to mi moc nepomohlo). A u kojení byl fakt velkým přínosem. Můžu to posoudit, jelikož když jsem kojila Petříka, tak jsem žádný kojící polštář neměla a u Míši už jo. Takže můžu tedy vřele doporučit. Není tedy samozřejmě nutný- je to spíš jen nedstandard, ale výborná pomoc. Nemusíš držet několika kilový mimčo v náručí, ale položíš ho pěkně na polštář a spokojeně kojíš a ono papá. Tak jsme to vydrželi až do jeho 13 měsíců. Jen mě tedy mrzí za tebe, že ti ještě nedošel.

Podpůrný pás jsem si taky kupovala když jsem čekala Míšu- velice mi pomohl, ale je pravda, že pokud bych tenkrát přidala nějakou korunu na víc a pořídila ten od Anity nebo jak se jmenuje ta firma, tak ho nosím i teď, protože ten co mám je od pojišťovny a já na to jen něco málo doplácela- asi 150kč. Ale teď se fakt nedá nosit. Je to tak spíš na zimu a Míša je narozený v únoru, takže to jsem krásně schovala pod oblečení.

Jo a holky, včera mě manžel vyfotil, tak sem přidávám aktuální foto. Tak snad se nezděsíte :lol: :lol:

snad se mi to sem podařilo dát- používám teň jiný prohlížeč- mozzillu firefox (dříve intrnet explorer), takže tady je to trošku jiné.

Tak se mějte holky a papááá Martina a spol.

Jo a jak by se vám líbilo jméno Melisa? Pořád přemýšlím, jestli Martina, Melisa, Denisa (ale toho máme u babičky psa).

Tak papáááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
1.7.08 11:44

Krásný den kočky,
tak dneska už je zase krásně. Ach jo manža bude dneska dlouho v práci, je prvníhoa to má vždycky největší shon. Zítra má tu promoci naštěstí už v 9,30 oba doufáme že se nám podaří co nejdříve vyrazit na koupaliště. Bohužel budem muset vzít jeho rodinu na oběd :evil: to bude očistec, už jen poslouchat ty senilní pindy, doufám že se rychle nacpou a potáhnou domů, teda budem dělat všechno proto aby šly. Má být krásnej den a prosedět ho s nima v hospodě mě teda vážně silně vadí. No uvidíme jak naše plány vyjdou. Už jen když si představím jak budou všichni mít pindy tipu ty se kulatíš. Manžova matka mě tohle říká každej týden, nejraděj bych ju kopla do pr… Sama je vyžraná jak prase, neustále funí a stěžuje sï co jí všechno je, ale žere a hulí vesele dál. ( omluvám se musela jsem upustit trochu páry )
Kojící polštář mám taky obědnala jem si ho už někdy na záčátku 4 měsíce a je bezva. Taky spávám tak že na něm mám hozenou jenu nohu a je moc fain i na čtení to se s ním pěkně podložím, tebo čtu na boku kus ho mám pod hlavou a nohu přes něj. Jen se mi už dost slehl, budu muset někde dokoupit ty kuličky potřebuju ho dosypat.
Martinko , krásný fotečky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
1.7.08 12:05

Ahoj holky-těhulky,dnes ráno bylo opravdu moc příjemně,tak jsem vyrazila s Toníkem na procházku.Teď jsme se vrátili,tak Tonoušek už spinká a já si Vás tu prohlížím.Tééééééééééda Vy jste všichni tak krásný maminky a jak Vám to sluší.Já zjistila ,že nemám žádnou fotku s tímto těhotenstvím,tak manžel říkal že mě vyblejskne,akorát jak to dát do té diskuse.Je dost dlouho v práci a potom když přijede,tak rychle do vany (včera přijel a vypadal jak horník),najíst a pokecat si.Není nějak čas na nic jinýho a to musí zase brzo jít spát , jelikož vstává ve 4 ráno.Vyklízejí někde na Praze 1 půdu a dělají novou střechu-je to prý strašný humáč a to je tam pořád chodí peskovat majitelka domu.Už aby to měli hotový.Jinak se chystáme k bráchovi do bazénu,ale asi až zítra,dnes si chci uvařit a vyžehlit.Bude stejně vedro,tak šoupnu Tonouška do bazénku na balkón a budu pracovat.
Zdravím Maufku a Janniah-opatrujte se dejte o sobě vědět,jen jak to půjde.Všichni se opatrujte a Pusíku bacha na sluníčko na tom koupáku.Ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.7.08 13:10

Ahoj holky,

Pusiku - držím pěstičky na tu promoci a přeju hodně síly na tchánovce.
Taky mi furt někdo říká jak se kulatím, ale mě to vůbec nevadí, já si to zase naopak užívám. Jsem ráda těhulka. Možná je to divný, ale je to tak. když jsem porodila, tak se mi pak pokaždý (když jsem viděla nějakou nastávající maminku, jak se jí kulatí bříško) zastesklo po tom kulatícím se bříšku. Je to prostě nádhera cítit jak ve mě miminko roste a jak se hýbe. Chlapi mají na tohle bohužel smůlu, že to nemůžou osobně cítit. Možná by se pak taky chovali trošku jinak. Třeba by mě ten můj manža začal taky občas masírovat zádíčka :lol: .
A to žes potřebovala upustit páru- to je úplně a naprosto v pořádku. Vždyť proto tu přeci taky jsme s tebou. je to diskuze, abys tu psala co tě napadne a taky si tu vylila srdíčko a taky se pochlubila.....Prostě starosti, radosti…
Piš co chceš- mě to nevadí a myslím, že nikomu z nás.

Hako - tak to ti trošku závidím, že už Toníček spinká. U nás je spaní teda ještě daleko. Míšovi se poslední dobou nějak moc spinkat dopoledne už nechce (Petřík asi od roku věku taky chodil spávat už jen večer). Prostě se jim nechce. Jen když bych šla taky, tak by asi po půl hodině taky usnul- nic jiného by mu nezbývalo. :lol:
Ale i když kolikrát třeba nejde dopoledne spát, tak i tak večer stejně nechce spát- usnout. Pořád si sedá a vyhazuje ven vše z postýlky. Smějě se a já se pak musím taky smát, jak je to komický. :lol:

Hako, fotky já sem vkládám tak, že si je uložím do svého fotoalba tady na emiminu a pak je jen překopíruju sem do zprávy. teď nevím, jestli umíš vkládat fotky do fotoalba, ale pokud ne, tak ti napíšu jak na to.
Vkládání fotky:
klikni na fotogalerie-tam pak klikneš na to vytvořit/organizovat moje galerie-pak před tím add new album si napíšeš název své fotogalerie (já mám třeba maminkamartina)-a pak klikneš na to add new album
Tak jsi si tedy vytvořila svojí soukromou fotogalerii.
Fotku tam přidáš tak, že klikneš na to upload obrázku a tam máš galerie a vedle toho šipka na rolování jakékoli galerie a tam si klikneš na tu svou (já to mam až dole, asi je to u všech stejné). Pod tím je obrázek a vedle toho procházet- tam když klikneš, tak se ti tam dá na výběr odkud ze svého pc cheš vzít fotku (až jí budeš mít vybranou) tak pak klikneš jako ok, nebo mě třeba stačí kliknout enter a mam jí tam vybranou. Pak je tam nadpis obrázku- to si napíšeš co chceš- třeba jaký je to týden těhotenství.....Popos obrázku taky (já už popis poslední dobou ani nevyplňuju). A nakonec dáš uploadnout obrázek.
Až se ti tam ten obrázek zobrazí, tak na něj klikni a tam je pokud máš internetový prohlížeč (internet explorer), tak úplně dole jsou vlastnosti a tam je taková adresa v takovém nějakém znění- https://www.emimino.cz/…52008058.jpg- tak si zmáčkneš a podržíš levou klávesu CTRL a k tomu písmenko c (můžeš si to okno s těmi vlastnostmi obrázku zavřít) a třeba si otevřeš nový panel emimina (nebo okno) a tam jak píšeš tyhle příspěvky, tak si třeba pod ten text co píšeš klikneš na to img, pak si zase zmáčkneš a podržíš levé CTRL a klikneš na písmeno (pro změnu) v. A opět klikneš myší na to img. A už by tam ta fotka měla být- jak to odešleš.
Pokud máš internetový prohlížeš mozzillu firefox 3 (tu mam taky teď nově, takže se to taky s tím učím), tak si klikneš taky na ten obrázek co vidíš v tvé galerce na emiminu a tam je taky jako poslední vlastnosti- tak na to klikneš a tam máš uprostřed vlastnosti obrázku a tam je adresa ve stejném znění jako u předchozího prohlížeče (třeba taková-https://www.emimino.cz/modules/coppermine/albums/userpics/24272/normal_zmen%B9en%ED29052008058.jpg). Tak uděláš to stejné- zmáčkneš a držíš ctrl+c a pak tu fotku vložíš do diskuzního příspěvku taky stejně- ctrl+v.
Snad jsem to napsala tak, abys mě pochopila. Asi to není nejlepší popis, ale nevím jak to jinak popsat. Tak třeba mě pochopíš.

Snad jsem tedy pomohla.

Taky mě čeká dnes asi žehlení, ale teď se mi ještě pere pračka- dala jsem tam věci co jsem měla v krabici (co se nepoužívalo, jelikož to bylo už Petříkovi třeba malý a Míšovi ještě velký a zároveň i Míšovi už malý- to zas bude pro tu holčičku). Ale to už jsem asi psala.

Zatím papáááá Martina a těšíme se taky na fotečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.7.08 13:11

Ježíš to je zase hotový román co jsem napsala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
1.7.08 14:43

Martino..mě se nejvíc líbí Martina;o)).. pak Deniska…

Vypadáš pořád stejně dobře- nevidím rozdíl- možná ještě líp- když se tady usmíváš- máš pořádnej pupek- myslím, že určo o něco větší než já;o) (kolik máš v pase, a kolik si měla- resp. kolik jsi přibrala v pase?- to bude ´ten nejobjektivnější údaj..;o))…
jj. tenhle taky není teď moc pohodlný- měla jsem od té samé firmy ještě na výběr- celoelasticko-bavlněný- rozhodně příjemnější- ale byl přes celý bříško- tak jsem si řekla, že na léto bude lepší ten úzký pod bříško- ale možná by byl ten druhý lepší… jinak ten od anity jsem zkoušela- je super- ale i ten by byl teď nepohodlný- v těch vedrech..
a s tím polštářkem- je to jak říkáš- taky si ho chci zkusit dávat na spaní mezi nohy (nějaký polohy jsou i na netu- zkusím vložit…)

tady je i za dobrou cenu;o)

http://www.terkaperka.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.7.08 14:52

Ahoj Jani
já mám teď v pase 102cm, ale kolik jsem měla před těhu nevím- neměřila jsem se. Možná bych to mohla zkusit změřit na kalhotách, ale já zase nosím většinou sportovní oblečení tzn. šusťákovky, takže na tom se to taky nedá změřit, protože je tam guma. Ale nějaké gatě pohledám a přeměřím :wink:

Ten pás jsem taky od té Anity zkoušela a byl moc příjemný, ale jak říkáš- teď jsou asi stejné všechny v těch vedrech. Prostě nepříjemně hřejivé :lol:

Ty polohy na netu jsou dobrý- taky je všechny musím vyzkoušet.

Jdu věšet to vypraný prádlo co se mi teď dopralo- to byla taky doba. Já to dala totiž ještě na předpírku a ještě s mácháním navíc, aby se to úplně zbavilo toho prášku. :wink:

Tak zatím papaaaaa Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.7.08 15:02

Jo tak před těhu jsem měla asi nějakých 80cm v pase- počítáno z ryflí. Samozřejmě že z těch co jsem měla teď naposledy- před prvním těhu jsem měla tak něco přes těch 60 cm :oops:
Takže žádná modelka no :oops: :lol: :lol: :wink:

Ale co, já si nestěžuju- zatím. Ještě něco na sebe obleču a to je to hlavní ne? :lol:
Já si raději z toho dělám srandu, než abych se kvůli tomu deprimovala. Z toho už jsem jaksi vyrostla z těch neustálích kompexů a depresí z postavy. Manžel mi říkal vždycky- vždyť už máš taky dítě (nebo děti) tak nemůžeš chtít vypadat jako nějaká modelka. A navíc- na nich je jen kost a kůže a není je za co chytit. Nejvícx se mu líbí ženský jako jsem třeba já- maso, mléko, krev- prostě česká ženská. :wink:

Tak ještě že ho mam.

Tak papaaaa Martina :D :lol: :) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
1.7.08 16:07

jj..máš naprostou pravdu..a naštěstí jsou takový skoro všichni chlapi- že nechtějí vychrtliny;o) …vždyť já jsem se v tom druhým trimestru citíla fakt sexy- přičlo mi že takový malý bříško je sexy- a pokud mi trochu zůstane- a zpevním ho- tak to bude taky pěkný;o)…to jsme na tom podobně- mám teď taky 100cm, před těhu 65 až 68… (prsa 92(normál- 87), boky 104 :o((normal 97-99)…tak to není tak hrozný z těch 10kil navíc jsou tak 4 v bříšku, a další 2-4kg budou v těch nasteklých nohách, zbytek v zadku a prsou…;o))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.7.08 16:48

Jani,
tak já mám prsa 105 a boky 110. jsem taková malá hruštička :lol:
Výška 158cm, váha 71-72kg a míry (105-102-110) jinak když jsme s manžou začali chodit- měla jsem 158cm, 55kg a míry (asi 87-asi 67-asi 92). :lol:
Jinak taky mi přijde, že těch 10kg na mě není v tomhle těhu zas až tak vidět :lol:
Ale taky mám v těch kilech dost vody (asi jako ty) hlavně v těch nohách.
Jinak taky zadek prsa a boky. :lol: Teda já hlavně ty boky :lol:

A je fakt, že když se takhle baví člověk mezi dospělými (myslím opravdovými dospělými- né jen věkem, že jim je 18), tak skutečně většina z nich má radši normální ženské jako jsme my a né ty hubeňoury s váhou kolem 40kg (jako má třeba moje tchýně). Ty jo ta když mi řekla, že má třeba jen 38kg, tak mě málem piclo. Mě by snad odfouknul i vítr. No ona pořád, že musí hubnout a že se jí líbí ty modelky jaký mají postavy…ale ona má spíš komplexy, že už je starší (1946), tak asi proto. Moje máti je 1956 a žádné komplexy nemá. A to má už i po ablaci prsu (předloni byla na operaci a loni jí dělali nové, takže já teď taky každý rok musím preventivně na sono a tak jsem aspoň v klidu, že by mi taky na případnou rakovinu přišli aspoň brzy a né až jako mojí máti tak pozdě).

No půjdu se podívat, jestli už mi něco uschlo, když je tam takový vedro- máme na teploměru za oknem 45 stupňů na sluníčku a doma 27, ale aspoň nám tady příjemně vane chladivý vzduch z toho ventilátoru. ježíš jak já jsem za něj ráda. :D

Až něco uschne, tak dám prát snad tento týden už poslední várku prádla. :roll:

Tak zatím papaaaaa Martina :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
1.7.08 19:44

Tééda Marti..ty si měla míry modelky..hlavně ty boky 92!! 8O 8O :wink: :wink: … takže myslíš že není možný se po po..vrátit do původního stavu;o)).. pokud ne, tak se svět nezboří, ale pokud by to bez většího násilý šlo;o)-tak bych byla ráda- ono nejde jen o vzhled- ale jsem taky menší- to se pak člověk rychleji kulatí..a ono je to příjemnější- když se ti netřou stehna o sebe (například - jako teď ;o))..doufám, že se trochu odlehčím po po..
jinak já mám malý prsa(a ty mám fakt ráda), a větší zadek(ten už tolik nee..)..alá J.Lo;o)- alespoň teď je alá J.Lo - a to je - pro chlapy- prý hodně sexy zadek;o))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí