Termín srpen/září 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
363
3.7.08 23:56

tééda to bylo zase počtení, až jsem u toho usínala..ale jsem celý den unavená, před bouřkou jsem usnula (což je dobře, když jsou ty bouřky rizikový- že aspoň člověk zaspí- a je v klidu, v horizontální poloze)…
Tééda holky, vy máte dokonalý míry!!! Janniah a HAKO..92 a 94 - vždyť to ani některý modelky nemají tak symetrický míry!! 8O 8O 8)
A PUSÍK to samý- jak si přišla na to že máš nadváhu- vždyť máš skoro stejný míry jako já- a já rozhodně nadváhu nemám- takže ty určo taky ne!!…jinak je super že máš pevný tělo..já taky..a i když nemám dokonalou postavu- tak pevný tělo je mnohem důležitější..to jsem byla s holkou, chlapi slintali nad její postavou- velký prsa, dlouhý nohy…a když jsme byli na bazéně, tak se slíkla- a roztekla;o)))…nepevný tělo, samý ďolík… a já v tý době měla o nějaký to kilo navíc- a ona jak mi závidí- a já, že co jako- malý prsa a velkej zadek;o))- a ona že mám pevný tělo- a čím to je- tak jsem ji řekla, že to už asi jentak zázrakem nevylepší, ale ať si vezme plavací desku, a posiluje nohy v bazéně- a ona fakt celou dobu plavala tenhle cvik… tak si na to občas vzpomenu- když mě chytne depka z postavy (já to mám prostě schizofrenní- možná proto- že jsem blíženec… jednou se sama sobě líbím, třeba si připadám i sexy.. a pak mě chytne „depka“, a připadám si hnusná..ale to je asi u žen normální;o))…
S mojí žárlivostí je to taky hrozně schizofrenní.. někdy to vypadá, že jsem tolerantní drsňačka, skoro až bezcitů.. A pak ale jde do tuhýho- a jsem v koncích- často ale zbytečně paranoidní, a zbytečně žárlivá..já žárlím i na bejvalky…v tom smyslu, že opustili oni jeho (hlupačky- nechtěli hodnýho chlapa- raději „gaunery“..taky jsem kdysi byla taková hlupačka a zamilovála se do gaunerů, sukničkářů apod.. 8) :roll: …), a já mám z toho pocit, že on neví ani proč ho opustili, a rád by to věděl, a že třeba ani neměl možnost se s tím vnitřně vypořádat- teď nevím jak to vysvětlit..kdyby mi k tomu alespoň něco řekl, tak by mě to uklidnilo- a v tom bude asi problém, že jsem odjakživa hrozně komunikativní- a odmala se kamarádím spíš s klukama, chlapama..a jsem s nima schopná prokecat celou noc (chlapi umí být hrozný drbny;o)))…a pak si pro svůj život vyberu(už podruhý- ale teď je to ještě horší;o) chlapa který nemluví..mluví málo- a jen o „normálních“ věcech (práce, jídlo zábava- všeobecný info- tomu říkám…o nás mluvit nedokáže, a když se o to pokouší- tak to většinou pěkně zvoře..že z něho jak z chlupatý deky vylezou nesmysly, jako že semnou je protože se mu líbim- což je pro mě dost málo- ale naštěstí vím, že to snad není jediný důvod- ale další v životě neuslyším :roll: ..ale jinak je to samo zlatíčko, všechno doma spraví- teď jsme za půl roku zvládli předělat kuchyň, vymalovat, izolaci,různý poličky atak..chystáme ještě další úpravy- aby se sem mimčo vůbec vešlo..ale teď už jsem jen návrhář a organizátor;o))…

no to jsem zase zplodila elaborát já :roll: :roll: :roll: :roll:

doufám, že si sem budem psát i potom co se nám mrňouskové narodí;o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
4.7.08 09:20

Krásné ráno,
Jano , tak s tou váhou jsi opravdu na mě hodná, ale moje váha před porodem byla 72 na výšku 163 cm takže fakž hrůza, Normálně mívám tak 60 ale od těch jsem pěkně při těch hormonálních stimulací ulítla. Nepotřebovala bych mít 52 jako jsem měla před JIříkem , ale když jsem šla rodit poprvý tak jsem vážila 63 den před porodem, no jsem dost zvědavá kolik budu před porodem mít teď. Ani mi montálně tak nejde o postavu, jako spíš o strach jak to zvládnu. Tenkrát jsem byla v perfektní kondici, teď po tom ležení který mě provázelo skoro celý těhu je to se mnou fakt žalostný. Doktor už mi ani moc nedoporučuje něco začít dělat, prý raděj ať se hodně šetřím, a já mám o malýho velikej strach takže raděj neriskuju.
S těma chlapama to píšeš moc hezky, já taky jako puberťačka ulítávala na gaunery a můj manža je pravej opak takovej hodnej ťunťa. Odjakživa si líp rozumím s chlapama a moc ráda s nima kecám. Mám strojní průmyslovku, takže i to se na tom hodně podepsalalo, člověk se ty chlapy naučil vidět jaksi jinak.
O tom že jsou chlapi větší drbny než ženský tak o tom žádná :-) Mám dva kamarády teplouše a ti teda jasně vedou a s těma je vždycky děsná prča. Ti jsou snad jediný na který opravdu nežárlím, i když mi jedou po manžovi :lol:
Jé konečně je pátek, doufám že ten déšť během dne přestane a užijem si hezkej víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
4.7.08 09:48

Ahoj HOlky, to byla silena bourka, co? Ja jsem byla porad vzhuru, jak porad hrmelo. Ale aspon se procisti vzduch, uz se nedalo dychat, tak jsem i rada..

S tim zarlenim jsem na tom stejne, takze zadny strach. Ja jsem vyrustala mezi klukama na horach, tak mi ani neprijde, kdyz se s nima bavim nebo resim. vzdyt i v praci jsem byla jedina zenska vedouci mezi chlapama. Ale je pravda, ze chlapi jsou vetsi drbny nez holky, to se musi uznat. To vidim u manzi, kdyz jde klabosit na pivko na zahradku, tak resi porad stejne kraviny a to jdu s nima jednou za 3 mesice a porad jsem v obraze:-)
jinak ja jsem taky vzdycky mela spis gaunery, pak jednoho moc fajn, ale s tim to nedopadlo (s tim jsem byla poprve tehu -mimodelozni). Ale jsme doted dobri kamaradi a jde videt, ze ma porad starost, co jak se mnou je..a to je uz taky zenaty a planuji casem mimi. Opravdu je to ted neutralni vztah. JInak manza je spis takovy rebel, obcas je to s nim tezke. Vymysli porad nejake kraviny, hlavne adrenalin. sporty, tak jsem casto ve stresu. Ale jinak se zda byt klidny a touzi jenom po me (aspon si to namlouvam), podle toho, jak me porad „otravuje“ :-) Ted je to tezke, kdyz nemuzu nic, tak mi to spis vadi, protoze me pak provokuje a ja nemuzu vubec nic..ach jo..

Takze tak. :-)

Tak pa, jdu si zase lehnout a pak jeste zapnu notebook, jsem ted zjistila, ze je doma :-)

Pa,pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
6.7.08 02:24

No jo Jani..to je dilema…ale asi je to stokrát lepší, než kdyby Tě neotravoval;o))… mě přítel otravuje jen na dovolených,na návštěvách :roll: :roll: apod.;o)…doma moc nee…a docela mi to chybí..já totiž už před ním měla (7let) toho „gaunera“ (velkej-punkáč- až do teď-do 30ti;o)), ale uvnitř malej kluk (jako každej chlap;o))- ale tenhle extrémně)..tak ten sex vůbec k životu nepotřeboval- prý se do mě zamiloval mj. proto, že jsem v tý době (v 16) měla takovou ideu „no sex until marriage“;o))- nešlo o tu svatbu- to nee..ale o to zůstat panna co nejdýl to půjde, a že díky tomu alespoň líp rozpoznám komu o co jde.. a je mu se to líbilo- a vůbec mu nevadilo, že s ním nebudu spát..nakonec samo k milování došlo- a získala jsem s ním i dost zkušeností, ale bylo to málo časté (cca 1×/měsíc)..a posl.2 roky- když už jsem byla ve vztahu nespokojená(ale kvůli jiným věcem;o), a chtěla jít dál (ale neměla jsem kam- tak jsem pořád byla s ním- i když věděl, že hledám novýho partnera pro život- tak chtěl abych byla s ním- byli jsme totiž už jak dvojčata- sourozenci- takže bez sexu úplně v tom posl. roce,dvou… třeba si myslel že nenajdu nikoho, komu bych mohla tolik věřit..pro mě je totiž partner vším, protože mám na prd rodinu- tak je pro mě partner všechno, co mám- takže jsem hledala někoho, kdo o to bude stát- být mi vším, ..a poskytnout mi bydlení, než se uvolní moje garsonka, atak..a takovej chlap se hledá docela blbě- pořád jsem narážela- většinou- na frajírky, nebo namachrovaný podnikatele :roll: :roll: :roll: 8) …naštěstí se objevil kája, a zachránil mě..a teď už čekáme vlastní rodinu- což je úžasný;o)..

člověk si to musí občas připomenout, jak je to skvělý (posl. 2 dny mě totiž chytaj nějaký depky, a těch se bojím jak čert kříže, protože už vím jak jsou nebezpečný..napadlo mě, že by to mohlo být z nového léku co užívám na otoky-HYDROCHLOROTHIAZID- v lékárně mě upozorňovali na vedlejší účinky- hl. únavu..a říkali, že mi mohl DR. napsat lepší diuretika, který neodbourávají draslík v těle…asi je vy:,–(ím- otoky mi to stejně nezlepšilo, není mi dobře- a navíc, kdo ví co je to za „lék“ (jestli obsahuje kortikosteroidy- tak je to pěkný humus..), nemáte s tím někdo zkušenost???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
6.7.08 05:59

Jéžiš 8O 8O 8O ..co jsem to zas zplodila za elaborát!! :roll: :roll: :roll: ..hrůza..musím si dát pauzu, abyste to nemuseli číst;o)).. Ale co jsem tím vlastně chtěla říct, že díky tomu, že mám už podruhý chlapa, který by bez sexu mohl v pohodě žít..tak jako žena ztrácím jednu z účinných ženských zbraní;o)..u nás často musím být v tomhle směru aktivní já, a moc mě to neba..;o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.7.08 16:53

Ahoj holky, dneska jen opět na skok.
Dočtu vás potom.
Dneska tu krásně pršelo, tak se líp dýchá.
Ale mě teda zase hrozně bolí záda.
Navíc mě mimi pořád už od noci snad bez přestání kope a to mě docela děsí. Ale zítra mám poradnu hned ráno v 8:20, tak snad to vydrží a nebudu muset na pohotovost- to bych nerada.
Snad to nic není.
Já totiž četla, že to není dobré, když se mimi celý den ani neozve, nebo naopak když zase moc. Že by to mohlo značit nějakou tíseň nebo něco. Ale nebudu se moc stresovat. Třeba si toho jen víc všímám. Vždyť už jen pár hodin a doktor mi řekne co a jak.

Jinak návštěva dopadla dobře. Ještě pak v pátek přijel tchán (nevím jestli jsem to psala). A odjel v neděli. To jsem hned hodila ložní do pračky a pak ho večer krásně suché sundala.

Tak zatím papaaaaaa Martina a spol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
8.7.08 06:22

Ahoj marti!..tak napiš co Ti řekl DR!!!..nevím jestli jsme nějak propojený;o)) , ale řeším teď to samý!!..v neděli večer kopala strašně moooc..a pak celý pondělí nic, ještě než jsem šla spát- tak jsem se jí snažila rozhýbat vším možným (hýbaním , ležení, pouštím jí melodii z natahovací hračky,u nás zabírá i mlaskaní stetoskopu, ale bohužel v něm tlukot slyším slabě, a nejistě- takže mi v případě nouze nepomůže.o((..no a nic..pak jsem se celou noc budila- abych věděla jestli nazačla..nakonec se mi jí povedlo rozhýbat další den v poledne (sprcha pomohla!)..teď už je to dobrý;o)..ale stejně nejsem stoprocentně v klidu…
jenže DR. má dovolenou..a řekl mi, že kdyby něco ať se přihlásím do poradny v nemocnici (jenže ještě předtím mi říkal- když jsem se ho ptala kdy tam začnu chodit..že třeba vůbec, že toho mají hodně, a chtějí aby si gyn. nechávali těhule co nejdýl u sebe…jenže pak když řešil moje „problémy“..jako např. otoky, zkrácený hrdlo na 1cm..atd..který mi ani nikdy nenapíše do průkazky- napíše tam bez obtíží :roll: :roll: - a pak když jsem se ho ptala na výsl. moči, tak říkal, že tam nějaký bakterie jsou- ale že neví co s tím (ATB dávat moc nechce, a to ani já moc nechci- jen chci udělat maximum pro to aby bylo vše ok.. - tak až na tohle mi řekl, jestli teda nechci do tý poradny v nemocnici už chodit, čemuž se nijak nebráním..akorát si to bez jakýhokoliv doporučení budu muset zařídit sama :roll: ..tak mám radost- začíná mě v tomhle směru Dr. fakt štvát..to samý bylo s posl. povinným velkým UZ..nemohl se tam dovolat, tak jsem se tam musela objednat sama.. přitom jednou tam Dr. měl řeči, že mi můj Gyn. nenapsal žádnou doporučenku..a tu on nepíše nikdy;o)..takže jsem zvědavá, co mě čeká- a jestli to zvládnu sama zařídit…
POkud máte některá nějakou radu, zkušenost, sem s ní..díky;o))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
8.7.08 10:34

ahoj holčinky,
tak já se taky hlásím z poradny, no taky nejsem nějak nadšená. Můj dr má dovču, takže tam byla na na zástup jakási maladá. Dr říkal že už mě má napsan MD , ale ona že prý ještě ne, že ji nemůže psát 14 dní dopředu já totiž nechtěla ode dneška, ale až od 22.7 to budu 6 týdnů před porodem. Tak řekla že prý až pri další kontrole ji napíše můj gyndař to bude 29.7 že prý týden zpětně on může :-( No doufám že z toho nebude nějekej problém. Prý je vše v pořádku, ale vyštřovala mě jen pohmatem, ani nekontrolovala srdíčko, a jen UTZ Tukla na pár místech na břiše, protože se jí nezdála poloha. No prý malej leží napříč. To mě teda nepotěšila, protože v 30tt už ležel hlavičkou dolů. Jinak krev dopadla docela dobře jen málo železa takž mě napsala Feroglobin, hořík už mě dál nepsala prý jen dobrat, ten co mám. že od 35tt už je zbytečnej. Tak snad to tak je. Příští kontrolu už budu mít i s monitorem a hlavně u svýho doktora. No ale to jsou 3 dlouhý týdny , snad bude všechno v pořádku.
Martinko , Jano doufám že jste v pořádku a vaše mimiška taky.
Holky a co vy ostatní ? Jak se máte co vaše mimča ? Co poradny, už jste byly jak to s váma vypadá ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
8.7.08 16:51

Tak když to tak čtu, tak moje poradna je fakt hrozná..nejdřív se mi Dr. zdál hodnej, a byla jsem nadšená, že nějakého mám (v místě bydliště)..ale teď jsem čím dál tím víc rozčarovaná :cry: …je hrozně lehkovážný..(vždyť už jsem tu psala nějaký příklady, např. když mi řekl, že mi test na toxoplasmózu-mám psy a kočky- dělat nebude, protože by se s tím stejně nedalo nic dělat- kdybych jí měla :roll: ..apod. ..tuhle si mě pozval druhý den znovu, a když jsem přišla, tak „vy už jste tu zase?“…ultrazvuk mi při kontrole nedělá, přitom si myslím, že u zkrácenýho hrdla je to přesnější než pohmatem- zkontrolovat(aspoň to píšou ty Dr. v těch int. poradnách)..krev mi teď taky brát nebude (co se tam zjištuje???jen krevní obraz??)
a to že mi nepíše ty doporučenky(zvlášť když je na dovolený)..určitě mě tam zase zprdnou že nemám doporučenku..snad ne…TAK MI HOLKY DRŽTE PALCE, ABY MĚ VZALI DO PORADNY NA BULOVCE!!.....

A CO VY A PORADNA???

Jinak malá už kope krásně, tak je to snad OK..co ty Marti????

PUSÍKU..s tím hořčíkem je to asi pravda, taky jsem četla (ale ne od Dr.), že k blížícímu porodu se má snižovat a vy:,–(it (kvůli možnému přenášení), ale taky nevím přesně do kolikátého týdne se může užívat??…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.08 18:34

Ahoj holky,
tak poradna naštěstí dopadla dobře.
S tím že se malá moc hýbe- skoro bez přestání to prý vůbec nevadí. Prý je jí tam dobře a nic jí neschází (posuzoval dle monitoru). Mě ten monitor dělají už od 29.tt. Dříve se prý dělal až od 32.tt, ale od nového roku se provádí už od 29.tt. Také mě to totiž zaskočilo, že už mi ho tenkrát dělali, protože podle toho co bylo před rokem jsem jim říkala, že je to ještě brzo. No a sestřička mě řekla tohle, co jsem napsala. Doktor mi měřil jen čípek utz a osahal bříško- jakou má polohu. Zatím je vždy hlavičkou dole.
CS mám 5- prý je to v tomhle týdnu zcela normlání nález- neotvírám se předčasně…Takže dobrý. Ještě jsem se ptala na délku toho čípku a říkal, že je dlouhý celých 33mm- což je 3,3cm. Tak to je slušný že? To je ještě opravdu dost. Tak snad zase nebudu přenášet jako u Petříka. No a prý kdybych měla ještě teď nějaké problémy (praskla mi voda, kontrakce…) tak mám jet ještě do Olomouce. Tady v Přerově až od ukončeného 36.tt. Tady je totiž jen taková menší porodnice s ročním počtem porodů něco málo přes 1000. Takže tu nemají žádné vybavení co se týče předčasně narozených miminek.
Jo a taky mi zjistili že mám málo krvinek (železa). Tak mi dr napsal ten SORBIFER DURULES (50tbl). Mám to brát 1 ráno a 1 večer. Ale pokud mi to bude působit potíže (zácpu) tak si mam zkusit brát jen jeden denně. O tom magnesku se vůbec nezmínil. Jinak ještě mamvýšku děložního fundu 31cm. A všechny krevní testy jsou jinak v pořádku. Ty testy se berou zase jako na začátku- protilátky, HIV......takže nabrali zase asi 3 zkumavky. Ale to bylo minule a teď jsem už měla výsledky.

Na další poradnu jdu za 2 týdny- 22.7. a to mi budou vypisovat mateřskou. Už mi říkala minule sestřička, ale dneska tam byla jiná, tak říkala že příště no a taky jsem se teda i já domlouvala, protože je zrovna před výplatou a oni za to chtějí peníze za vypsání mateřské. Tak jsem se byla ještě pak zeptat na OSSZ, kde jsem byla loni kvůli mateřské u Míši. A už se k nim prý nechodí. Takže tam pak aspoň nemusím. Stačí s tím hned pak na sociálku (pokud tedy půjdu z rodičáku do rodičáku). Ale ještě se chci zeptat na sociálce, jestli bych třeba nemusela nosit to potvrzení (abych to zbytečně nemusela platit). Nemám totiž zaměstnavatele, protože jsem už dlouho na mateřské- tedy na rodičovské a smlouvu jsem tenkrát měla jen na dobu určitou. A už je to 6 let zpět. A ještě i v jiném městě.

Jinak holky nechce se mi ani dneska nějak moc psát, protože jsme byli pak ještě na kontrole s Míšou- na utz těch ledvin a močového měchýře. A jsme doma jak opaření. Doktorka říkala, že se mu to o dost zhoršilo. Takže už se zas vidím, jak zas půjde na další operaci- když mu ta jedna nepomohla. Navíc už nebere ty antibiotika- už víc jak 2 měsíce a takhle moc se zhoršil. Tak jsem mu hned chytala moč na bakterku.....a ve čtvrtek máme přijít za doktorem- který zastupuje tu naší doktorku v Nefrologické poradně. Tak nám snad řekne víc. Ale počítám s tím, že na 100% dostane hned antibiotika a že bude určitě volat do Olomouce co a jak a domlouvat se s tím operatérem. Tak máme termín v prosinci, ale počítám, že nám ho přesune na dřívější. Když jsem viděla ty čísla na tom utz, tak mi bylo vše jasný dřív- než to ta doktorka řekla. Už s tím člověk postupem času začne mít takovou menší zkušenost- co ty čísla říkají a kolik mají být a nemají. Takže se prosím nezlobte, že moc nepíšu a pokud jsem snad někomu neodpověděla na nějaký dotaz, tak se moc omlouvám.

S pozdravem se zatím loučí Martina a spol :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
8.7.08 19:05

Ahoj holky-těhulky,dlouho jsem tu nebyla tak jestli na někoho zapomenu-předem se omlouvám.
Janah09-tak to si mě pobavila,že jsme jako modelky.Spíš Hrošice s velkým H.Ale díky za poklonu.
Co se týče chlapů,tak to moc neporadím,jelikož můj manžel byla moje první velká láska a doufám že to tak zůstane na pořád.Já byla zase jeho láska na první pohled.Prý hned věděl že jsem pro něho ta pravá a tak .Mě to trvalo trošku déle než jsem poznala ,že o mě opravdu stojí a je mi s ním fajn.Nemyslete si ,že mě ale zahrnuje sladkými řečmi o tom jak mě miluje a atd.Z něho když něco vypadne za něžný slůvko ,tak já jen s prominutím čumím jak umím.Je to vzácnost to od něho slyšet.Tak to k chlapům.
Marti- jsem ráda že Ti kontrola dopadla dobře.Chudáček Míša je mi ho opravdu moc líto.Ať to zvládnete.Je hrůza pořád brát antibiotika,za chvíli mu žádný nezaberou.
Janah09 -asi by to chtělo jiného doktora,ale asi bych počkala už až po porodu.Je to strašný to naše zdravotnictví a přístup k pacientům.Jinak super,že je malá v pohodě.
Koukám že jste z poradny pěkně rozčarovaný.No já jdu zítra tak jsem zvědavá jak dopadnu.

Jinak to Mojito od Mattoni je pěkný hnus a s míchaným nápojem Mojito se to nedá vůůůůbec srovnat.Fuj.
Opatrujte se a odpočívejte pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
9.7.08 09:14

ahoj kočky,
tak jsem ráda že se zase pomaličku hlásíte s poraden a hlavně že se zdá vše vpořádku.
Martinko , tvůj gynekolot je opravdu evidentně velice pečive, tak snad není ani ten můj, a to si na něho teda taky nemůžu stěžvat.
A Míšou je mi to moc, líto. Chudáčci to máte staroti. Budu na Vás myslet a držet pěsti aby se jeho stav zlepšila přeci jen jste se té další operaci vyhly.
Jano to co píšeš o svým Dr ty , no to je fakt děs. Teda to je fakt přístup. No bohužel takovej je podle pojišťoven správnej. Hradí jen 3 UTZ za celý těhotenství, takže tvůj Dr holt asi nehne ani prstem navíc. A bude hůř, nechala bych ty dva Julínka a Cikrta pověsit za koule do průvanu :twisted: Tu krev už ti tu napsala Martinka, takže tak jsem to měla i já.
Hako jsem ráda že u tebe je všechno v pořádku , tak ať to tak zůstane i po dnešní poradně, dej pak vědět jak jsi dopadla .
Maufíku a jakpak jsi na tom ty ? Doufám že jste s Nikolkou ještě pořád 2v1 , ale i kdyby ne, už jsi hodně daleko a Nikolka to v pohodě zvládne i tak.
Holky tak se opatrujte, mějte se hezky hlaďte bříška a užívejte si to .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
9.7.08 11:50

Tak doufám že se Maufík ozve…abychom věděli co a jak- jestli jsou holky v pořádku..
Marti taky doufám, že to bude s Míšou lepší, držíme palce;o)

kdybyste některá chtěla vidět Terezku, na tom 4D UZ z Gennetu, tak dávám odkaz (jsou tam 3 10ti minutový videa;o):

http://www.youtube.com/profile_videos?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.7.08 13:47

Ahoj holky,
děkuju za povzbuzení.

Jani- to jsou pěkná videa. Taky si tam Terezka držela pořád ručičky před tím obličejíčkem, co? :D To i ta naše malá. Ale oni se nám holky ukážou jak se narodí. :lol:
A kolik tě to vůbec stálo, takový dlouhý video?

Ani nevím, jak se dává video na to youtube. Můžeš napsat taky popis?

Jinak tady se dneska krásně dýchá. Teď zrovna prší- takový ten letní deštíček.
Zítra jdu s Míšou na tu kontrolu k tomu doktorovi, tak jsem zvědavá co a jak. A aspoň kdyby teda zítra bylo takhle jako dneska- pod mrakem, ale bez deště- nebo aspoň když půjdeme zrovna venku, tak ať neprší. Míša nemá rád pláštěnku na kočárku. Už mi takhle jednu roztrhal v těch švech.

Maufíku, tak copak je s tebou? Kdepak jsi? Všichni tě tu vyhlížíme a čekáme jak ti je. :?:

Tak se mějte krásně a pohlaďte své broučky a berušky. Papaaaaa Martina a spol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
9.7.08 14:15

Ahojky holčiny,
jste moooc hodný, že na nás myslíte. Zatím jsme pořád 2v1 a snad ještě chvíli vydržíme. I když už u nás začali poslíčci. Od pátku mě bolí podbříšek jako při MS, takže jsem byla u Dr., tak říkal, že kdyby cokoliv, hned do nemocnice. Manža ten je úplně hotovej. Včera jsem zvracela a hned mě chtěl odvést. :roll: Jsem ráda, že má takový strach, ale občas to přehání. Bojím se před ním i zafunět. :D Jinak dneska už jsem oficiálně na MD. Šla jsem taky jen těch 6 týdnů před porodem.

Marti, je mi to moc líto s Míšou. Držím mu palečky ať je statečný a všechno to zlé zvládnete. Jinak u nás je porodnice taky až od 36.tt, tak bych jela do Prahy do Motola. Ale určitě nebudu muset. Jo a čípek máš super proti mýmu 0,5cm 8O .

K těm pohybům - taky mívám někdy malý šťouchanečky a jindy si říkám, že tam má snad mejdan. Zrovna dneska v noci asi ve 2h to řádila pěkně. a když začnu to bříško hladit tak kope ještě víc. Je krása jak reaguje na moje ruce.

Mějte se moooc krásně a opatrujte sebe i mimíšky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí