Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ještě k tomu jak tu někdo mluvil o dTestu a reklamě, tak ten nejdražší Bugaboo Cameleon v roce 2006 nedopadl nic moc, skrze ovládání a nějaký problém s brzdovým lankem, takže zřejmě šel výrobce do sebe a teď hold sklízí úspěch.
Právě na to mi přijdou ty testy super, že se prostě upozorní na ty nedostatky..
pak mám já jako spotřebitel šanci zvážit jestli je to pro mě i/relevantní a danou věc si ne/koupím…a pro výrobce, aby chyby odstranil.
Nejlepší by bylo kdyby na to měli dost peněz a mohli toho otestovat co nejvíc ![]()
@quinny píše:
Ještě k tomu jak tu někdo mluvil o dTestu a reklamě, tak ten nejdražší Bugaboo Cameleon v roce 2006 nedopadl nic moc, skrze ovládání a nějaký problém s brzdovým lankem, takže zřejmě šel výrobce do sebe a teď hold sklízí úspěch.Právě na to mi přijdou ty testy super, že se prostě upozorní na ty nedostatky..
Nejlepší by bylo kdyby na to měli dost peněz a mohli toho otestovat co nejvíc
pak mám já jako spotřebitel šanci zvážit jestli je to pro mě i/relevantní a danou věc si ne/koupím…a pro výrobce, aby chyby odstranil.
tak třeba půjde firkon do sebe, zapracuje a bude ještě lepší, i když pro mě už to asi nemá význam…
Nicméně by mě ještě zajímalo, jaký rok výroby to byl, mám pocit, že 2011,2012, nevím jestli je už i řada 2013 jsou už o něco vymakanější…
podle té fotky mi to přijde na 2010 ![]()
@veveruskaa to je možný, protože v popisku píšou tohle:
podle informace výrobce výběhový model ![]()
Tenhle test mi přišel opravdu jako jeden z horších, tedy ten výběr pro něj, vcelku hodně nevyrovnaný ![]()
Mám taky firkona ale quatro, těžký mi nepřijde, tak akorát, je plno těžších a celkově to hodnocení nemůžu potvrdit, ale jak mám jiný model třeba bude i jiný technicky o něco ![]()
http://www.patron.eu/…rku-terix-4r
Myslím, že toto mluví za vše. A jsem za to ráda. Protože mám Patron, sice jiný, použvám ho 21m nepřeržitě a neobjevil se jediný defect. Je to neskutečný tank a nedám na něj dopustit. Ať se jde celej dTest bodnout. ![]()
Ahoj, jeden z velkých kočárků - je zn. Bebecar, opravdu prostorny, malej má 11kg a 76cm, tak vim o čem mluvim ![]()
Mě by zajímalo proč není firkon vhodný na schody a do veřejné dopravy ![]()
@iiiv Tomu taky nerozumím
MHD s ním jezdím normálně, schody jsem s ním teda sjet nezkoušela, ale to bych nezkoušela s žádným kočárkem
![]()
@iiiv Jako celé schody? Já teda třebu sjedu 2 když nekdě nejsou takové ty pojezdy na kočárek, ale na celé schody bych si netroufla
Teda ani sem nad tím neuvažovala, ale musím to teda vyzkoušet, když je to běžná praxe ![]()
@iiiv @Monca G vždyť to tam píšou, protože je velký a těžký ![]()
Vždycky je něco za něco a každému vyhovuje něco jiného. Můžete být rády, že jste si vybraly dobře ne ![]()
@quinny no to je tada důvod
By mě zajímalo jakej trotl to testoval ![]()