Test myček na dtest.cz

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Elenloth
13.2.15 23:31

@Virginia Ano, v tom mas pravdu. Ta osveta je pro spoustu lidi dulezita a snad to trochu drzi vyrobce na uzde, i kdyz tam se prave dostavame k tomu vyberu testovanych vyrobku. Nevim, jestli uz treba nedavaji aspon trochu nahlednout pod poklicku, ale je to takova velka neznama.

• Citovat
  • Upravit
13714
13.2.15 23:39
@Janha píše:
@Virginia já tvuj úhel pohledu chápu, nicméně kdyby se mě zakladatelka zeptala, zda mám k zapůjčení ono vydání nejspíš tohle fakt řešit nebudu. Beru v potaz její argumenty, i když se jedna čistě o její subjektivní hodnocení časopisu, který ji například v hodnocení potravin nepřišel objektivní a výsledky byť jejího vlastního testování se neshodují, nemusí to přece nutně znamenat, ze v jiné oblasti nejsou testy v pořádku, navíc kdo kupuje mycku každý měsíc, aby odebíral časopis a čekal na test mycek. Ale to už fakt plevelim…

Já ji chápu, že ji naprdli.
Z druhé strany - chci využít ve svůj prospěch informace z jejich testů, tak si ho prostě koupím, nemusíš odebírat časopis, stačí si najít na stránkách test, klidně rok starý, zaplatit sms a máš ho přístupný hned.
Mně to přijde pěkný je tímto podpořit. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
13.2.15 23:46
@Elenloth píše:
@Virginia Ano, v tom mas pravdu. Ta osveta je pro spoustu lidi dulezita a snad to trochu drzi vyrobce na uzde, i kdyz tam se prave dostavame k tomu vyberu testovanych vyrobku. Nevim, jestli uz treba nedavaji aspon trochu nahlednout pod poklicku, ale je to takova velka neznama.

Ano, máš pravdu, nevím, teď, co to bylo za test, teda čeho, jestli myčky, pračky, sušičky, tak tam nebyl jediný výrobek Bosch. Divný. :think:

Ale celkově, jako spotřebitel ráda nahlédnu, mi přijde super, že se dozvím, že listové těsto, které mám oblíbené a zdá se mi skvělý, oni otestují, a tam se dozvím, že má použitý ty nejhnusnější tuky ze všech. :jazyk: Jak bych k tomu jinak přišla?
No, abych se dostala ke konci, bylo by dobrý, kdyby byla známa i metodika výběru výrobků, to rozhodně. Ale i takhle je to pro mě užitečné a prospěšné. Vyhnu se vysavači za deset tisíc, který nevysává.

Koupím si super, za přiměřenou cenu, který vysává, dokonale, ale za tři roky se rozbije a podle hodnocení na heureka, se rozbil snad třem čtvrtinám lidí. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Nas. aná si koupím levnej krám téže značky, protože už mě to fakt točí, a ten nevysává vůbec!!!
No, tak se zase potupně vrátím k těm testovanejm, no. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
14.2.15 00:02
@Virginia píše:
Ano, máš pravdu, nevím, teď, co to bylo za test, teda čeho, jestli myčky, pračky, sušičky, tak tam nebyl jediný výrobek Bosch. Divný. :think:

Ale celkově, jako spotřebitel ráda nahlédnu, mi přijde super, že se dozvím, že listové těsto, které mám oblíbené a zdá se mi skvělý, oni otestují, a tam se dozvím, že má použitý ty nejhnusnější tuky ze všech. :jazyk: Jak bych k tomu jinak přišla?
No, abych se dostala ke konci, bylo by dobrý, kdyby byla známa i metodika výběru výrobků, to rozhodně. Ale i takhle je to pro mě užitečné a prospěšné. Vyhnu se vysavači za deset tisíc, který nevysává.

Koupím si super, za přiměřenou cenu, který vysává, dokonale, ale za tři roky se rozbije a podle hodnocení na heureka, se rozbil snad třem čtvrtinám lidí. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Nas. aná si koupím levnej krám téže značky, protože už mě to fakt točí, a ten nevysává vůbec!!!
No, tak se zase potupně vrátím k těm testovanejm, no. :mrgreen:

Hehe, no to je presne ono, s tim Boshem by me naprdli, protoze je v uzkem vyberu.
Ja nez neco koupim, tamk proctu cely internet, jde mi z toho hlava kolem a vetsinou nakonec koupim stejne to, co mi nekde na zacatku padlo do oka.

Ted jsem prisla na to, ze se da koupit cele stare cislo za 89Kc. To uz mi proti 79kc za jeden test prijde slusna nabidka. Skoda, ze to nemaji na tech strankach nejak lepe viditelne.

• Citovat
  • Upravit
1605
27.6.15 21:09

Vestavné myčka

Ahoj, máte někdo prosím předplacený d-test? Chtěla bych jen vědět výsledky z vestavných myček z roku 2015..Chystám se rodičům koupit k 25.výročí svatby, tak abych věděla, co bude pro ně tak nejlepší. Děkuji mockrát :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
27.6.15 21:58

@Karolína117 Za 79,– Kč podpoříš testování dalších věcí a budeš znát výsledky. Pokud vybereš díky testu myčku třeba o 2000,– levnější a kvalitnější než jsi plánovala, je 80Kč opravdu minimální částka. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí