Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@leva23 jůůůů, to je krásný
dálnice, to ti táák záávidím
to je paráda, to už určo nedorazí MS, jééé to je prima, mám radost ![]()
Já si test udělám ráno ale bojim bojim..to už budu 10 den po IUI, tak by tam mohlo něco být
aáále, s ničím pozitivním raděj nepočítám ![]()
Moc dekuji za přání, ale zatím stále raději nechám radost jeste za dveřmi, nechci to zakřiknout. Jinak všem snazilkam Preji brzy
![]()
Ahoj holky, jsem tu ouplně ale ouplně nová. V prosinci jsme se s přítelem dohodli, že vlastně už chceme
Poslední MS jsem měla od 9.1. a měla ji opět dostat včera. Zatím nedorazila
testetovat se chystám 6.2. a je to děs to vydržet, ale to všechny znáte (podle toho jak pročítám diskuze
). Ale mám trocha obavu, že budu mít zpoždění jen kvůli stresu ze zkoušek (poslední ročník na VŠ) a jakmile v pátek (snad) pokořím tu poslední v tomhle semestru tak dorazí MS jako na koni. Ale hrozně doufám, že se pletu. Bára
@Lízo-s-chobotnicí vítám Tě
pokud Ti měla dorazit MS včera, tak test by už mohl ukázat jestli se zadařilo nebo ne ![]()
@leva23 gratuluji
mám radost za každý úspěch!
@Xela na zitra drzim pěsti urcite // se tohle ukáže
jinak @Lízo-s-chobotnicí vitam
Ahoojky
tak tě tu vítáme
včera ti měla přijít MS? tak to už by jsi mohla testnout, pokud meškáš, ale chápu, že to jsou nervy a že chce člověk raději čekat déle, než byt zklamaná
a v pátek dáš zkoušku raz dva
a příznaky nějaké máš nebo spíše jen pracují nervíky??
@Lízo-s-chobotnicí ahoj, drzim palecky at nedorazi!!!;) Ja budu taky testovat 6.2.! Ale mam uz vyzkouseno, ze nam to moc lehce nejde, takze doufam ale neverim..:/ A ja mela na vysce stresy silene, ale s menses to nikdy ani nehlo;))) tak uvidis..
@sabi11 děkuji moooooooccc, já se citim jak balon ted..zase jsem na posezení slupla balení florentek sušenek, to už je čtvrtý večer
ouuuu, ale jak chutnaj ![]()
Právěže mi stres s MS taky nikdy nehýbal, ale tenhle semestr jsem měla 14 zkoušek a bylo to děs běs. Příznaky, no nevím… V sobotu lehoulinké špinění a píchání v podbřišku, pak nic. Teď občas taky píchne, ale to si spíš jen namlouvám. Prsa mě nebolí, tak nevím. Jo a ještě chodím na malou jako koroptev
V pátek zkouška snad v poho, ta zítřejší bude žůžo labůžo, moc jsem se neučila bo jsem půl dne prospala… s testováním chci počkat až do toho 6.2. bo nemívám uplně pravidelný cyklus, ale i když je 25 nebo 26 dní tak už dva dny předem vím, že MS přijde. (ježiš, sem se nějak rozepsala
)
A to špinění máš vždycky?? jelikož to by mohlo značit uhnízdění mimíska
ale zase pokud máš nepravidelny cyklus, těžko ted něco říct ![]()
Špinění málo kdy, většinou ukrutná bolest v podbřišku a do 24 max 48 hodin průtrž mračen. Právě díky nepravidelnosti se snažím udržet aspoň do toho 6.2. ![]()
Tomu rozumím proč chceš počkat..já mám MS hodně hodně bolestivou, první den jsem jen v křečích a vyloženě padaj játra
trpím na to
ale zas to mám jen tři dny max..mno co už
já doufám že mi ted nedorazí, chjooo
tak nám pak napiš, jak jsi dopadla, jak se zkouškou tak i s testíkem ![]()