Testování 02/2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10032
4.2.14 18:45

@leva23 jůůů gratuluji :-) a už určitě vydrží :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
4.2.14 19:18

@leva23 jůůůů, to je krásný :potlesk: dálnice, to ti táák záávidím ;) to je paráda, to už určo nedorazí MS, jééé to je prima, mám radost :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
4.2.14 19:20

Já si test udělám ráno ale bojim bojim..to už budu 10 den po IUI, tak by tam mohlo něco být :dance: aáále, s ničím pozitivním raděj nepočítám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
4.2.14 19:25

Moc dekuji za přání, ale zatím stále raději nechám radost jeste za dveřmi, nechci to zakřiknout. Jinak všem snazilkam Preji brzy ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.14 19:44

Ahoj holky, jsem tu ouplně ale ouplně nová. V prosinci jsme se s přítelem dohodli, že vlastně už chceme :) Poslední MS jsem měla od 9.1. a měla ji opět dostat včera. Zatím nedorazila :) testetovat se chystám 6.2. a je to děs to vydržet, ale to všechny znáte (podle toho jak pročítám diskuze ;) ). Ale mám trocha obavu, že budu mít zpoždění jen kvůli stresu ze zkoušek (poslední ročník na VŠ) a jakmile v pátek (snad) pokořím tu poslední v tomhle semestru tak dorazí MS jako na koni. Ale hrozně doufám, že se pletu. Bára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
4.2.14 19:47

@Lízo-s-chobotnicí vítám Tě :-) pokud Ti měla dorazit MS včera, tak test by už mohl ukázat jestli se zadařilo nebo ne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
4.2.14 19:48

@leva23 gratuluji :potlesk: mám radost za každý úspěch! :P @Xela na zitra drzim pěsti urcite // se tohle ukáže :palec: jinak @Lízo-s-chobotnicí vitam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191

Ahoojky :mavam: tak tě tu vítáme ;) včera ti měla přijít MS? tak to už by jsi mohla testnout, pokud meškáš, ale chápu, že to jsou nervy a že chce člověk raději čekat déle, než byt zklamaná ;) a v pátek dáš zkoušku raz dva :dance: a příznaky nějaké máš nebo spíše jen pracují nervíky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481

@Lízo-s-chobotnicí ahoj, drzim palecky at nedorazi!!!;) Ja budu taky testovat 6.2.! Ale mam uz vyzkouseno, ze nam to moc lehce nejde, takze doufam ale neverim..:/ A ja mela na vysce stresy silene, ale s menses to nikdy ani nehlo;))) tak uvidis..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
4.2.14 19:50

@sabi11 děkuji moooooooccc, já se citim jak balon ted..zase jsem na posezení slupla balení florentek sušenek, to už je čtvrtý večer :zed: :zed: ouuuu, ale jak chutnaj :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.14 19:55

Právěže mi stres s MS taky nikdy nehýbal, ale tenhle semestr jsem měla 14 zkoušek a bylo to děs běs. Příznaky, no nevím… V sobotu lehoulinké špinění a píchání v podbřišku, pak nic. Teď občas taky píchne, ale to si spíš jen namlouvám. Prsa mě nebolí, tak nevím. Jo a ještě chodím na malou jako koroptev :D V pátek zkouška snad v poho, ta zítřejší bude žůžo labůžo, moc jsem se neučila bo jsem půl dne prospala… s testováním chci počkat až do toho 6.2. bo nemívám uplně pravidelný cyklus, ale i když je 25 nebo 26 dní tak už dva dny předem vím, že MS přijde. (ježiš, sem se nějak rozepsala :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.14 19:56

A děkuji za přivítání :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
4.2.14 20:00

A to špinění máš vždycky?? jelikož to by mohlo značit uhnízdění mimíska :palec: ale zase pokud máš nepravidelny cyklus, těžko ted něco říct :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.14 20:22

Špinění málo kdy, většinou ukrutná bolest v podbřišku a do 24 max 48 hodin průtrž mračen. Právě díky nepravidelnosti se snažím udržet aspoň do toho 6.2. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
4.2.14 20:25

Tomu rozumím proč chceš počkat..já mám MS hodně hodně bolestivou, první den jsem jen v křečích a vyloženě padaj játra :pocitac: trpím na to :pocitac: ale zas to mám jen tři dny max..mno co už :think: já doufám že mi ted nedorazí, chjooo :nevim: tak nám pak napiš, jak jsi dopadla, jak se zkouškou tak i s testíkem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí