Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@zuzankaxdxd
Měla jsem tak s druhou. Ani jsem nevěděla, ze jsem tehotna. MS v době kdy měla přijít. Kusy sliznice, normálně. A pak za 14 dni jsem začala špinit znovu. A já tehotensky test pozitivní.
![]()
@Anonymní píše:
Holky někdo zkušenosti s testem Pregnant?
Mám poprvé a cosi vidím.
Termín MS ještě nemam. Ale nemohla jsem vydržet
Včera dělaný poprvé a nic. Dnes toto.
Jak to s tebou vypadá? ![]()
Pořád pozitivní
testovala jsem i s testem citlivosti 25 a byl snad vide pozitivní než ten s citlivosti 10
Byla jsem dnes u lékaře, ale říkal, že je brzo něco vidět. Vzali mi krev a za 2 týdny na kontrolu a pak se uvidí ![]()
A jak jsi na tom ty? ![]()
@zuzankaxdxd
Já jdu na UZ v pátek
jinak na sobě nic necítilm, jen plnější prsa
a nechodím skoro vůbec na velkou
Ale jinak mi je skvěle, beru doplňky pro těhotné, tak snad se zadaří
jinak já to teda dle krve mám 100% potvrzené ![]()
@kajina88 Já budu mít výsledky krve zítra
mě šíleně bolí prsa
jaké bereš doplňky? ![]()
Holky já jsem po ovulaci teď a vždycky me strašně bolely prsa až do menstruace a teď nic vůbec.. myslíte ze je to divne?
Ahoj, pročítala jsem vaše příspěvky, držím palce všem ![]()
Vidím, že jste tu všechny dost zkušené, tak mě napadlo, že se zeptám na názor.
Poslední MS 13/10. První test jsem si dělala ještě před plánovanou MS, protože jsem měla brát ANTB a vyšla slabá druhá, trochu mě to překvapilo, nějak jsme to neplánovali. Měla jsem se rovnou objednat na prevenci na gyn.tak jsem nevěděla, co dělat. Počkala jsem, udělala další 4 testy a čárka sílila.
Když jsem šla na gyn. měla jsem týden zpoždění, za sebou další dva testy se silnější čárkou. Na gyn. na UZ byl vidět váček bez ničeho. To bylo minulý čtvrtek. Řekla rovnou, že má podezření na molární teh. Tak mě poslala na krev na HCG a znovu na UZ včera a stále jen vacek bez života. Takže řekla, že to je molár. Vypsala mi teda dopor.na RCUI. Příznaky;mám bolestivá a oteklá prsa, moc nespím, občas se mi zvednou šťávy jinak mi špatně není. Mám dost nepravidelný cyklus. Věřím doktorce, ale trochu mě hlodá po přečtení různých diskuzí, jestli třeba nejsem jen méně týdnů než si myslí. Ale to by asi po pár dnech od prvního UZ byl už vidět vývoj že. HCG bylo nad 1000 což teda pro mě je sci-fi udaj.
Když se objednám na RCUI, budou to ještě ověřovat před zákrokem? Nevíte? Máte někdo, prosím, zkušenost se zákrokem? Nechci s tim do nem. nemam k nim důvěru. Hledám dle hodnocení. Kdyby někdo měl tip, budu za to moc ráda.
Na fotce je posl. Test před návštěvou gyn.
Jinak ještě jednou držím všem palečky ![]()
@zuzankaxdxd
Tak dej hned vědět ![]()
Beru fertipronu ![]()
Jinak mě trochu trápí celková nevolnost, nevím jestli to půjde horem nebo spodem ![]()
@Yayapaya píše:
Ahoj, pročítala jsem vaše příspěvky, držím palce všem
Vidím, že jste tu všechny dost zkušené, tak mě napadlo, že se zeptám na názor.
Poslední MS 13/10. První test jsem si dělala ještě před plánovanou MS, protože jsem měla brát ANTB a vyšla slabá druhá, trochu mě to překvapilo, nějak jsme to neplánovali. Měla jsem se rovnou objednat na prevenci na gyn.tak jsem nevěděla, co dělat. Počkala jsem, udělala další 4 testy a čárka sílila.
Když jsem šla na gyn. měla jsem týden zpoždění, za sebou další dva testy se silnější čárkou. Na gyn. na UZ byl vidět váček bez ničeho. To bylo minulý čtvrtek. Řekla rovnou, že má podezření na molární teh. Tak mě poslala na krev na HCG a znovu na UZ včera a stále jen vacek bez života. Takže řekla, že to je molár. Vypsala mi teda dopor.na RCUI. Příznaky;mám bolestivá a oteklá prsa, moc nespím, občas se mi zvednou šťávy jinak mi špatně není. Mám dost nepravidelný cyklus. Věřím doktorce, ale trochu mě hlodá po přečtení různých diskuzí, jestli třeba nejsem jen méně týdnů než si myslí. Ale to by asi po pár dnech od prvního UZ byl už vidět vývoj že. HCG bylo nad 1000 což teda pro mě je sci-fi udaj.
Když se objednám na RCUI, budou to ještě ověřovat před zákrokem? Nevíte? Máte někdo, prosím, zkušenost se zákrokem? Nechci s tim do nem. nemam k nim důvěru. Hledám dle hodnocení. Kdyby někdo měl tip, budu za to moc ráda.
Na fotce je posl. Test před návštěvou gyn.
Jinak ještě jednou držím všem palečky
Já se musela podívat co je to molární těhotenství, nikdy jsem to neslyšela. No, já měla na kontrole taky jen gestační váček, objednala mě za 3 týdny na kontrolu. Asi to doktorka pozná
na revizi jsem nikdy nemusela, ale měla by tam proběhnout konzultace s ultrazvukem před zákrokem, kde bysme byli, kdyby toto nezkontrolovali. Měla jsem myom a taky mě několikrát kontrolovali než došlo k zákroku i s krví.
Zdravím všechny,
týden do MS vs dva dny do MS. Tak doufám, že to dopadne. Obdivuji všechny co mají trpělivost počkat až do zpoždění. ![]()
@kajina88 Ráno mi sestřička psala sms, že výsledek je pozitivní a vystačí kontrola za 2 týdny, hodnotu mi nenapsala
Tak uvidím, do té doby možná dorazí menstruace, jelikož jsem otěhotněla nějak divně 😁 já jenom prostě doufám, že to nebude mimoděložní, pořad mě to děsí ![]()
@kajina88 Moc ne. Občas mě zabolí podbříšek, ale jinak zatím nic. Jsem do toho ještě nemocná a beru antb, tak doufám, že to dopadne všechno dobře.
Holky někdo zkušenosti s testem Pregnant?
Mám poprvé a cosi vidím.
Termín MS ještě nemam. Ale nemohla jsem vydržet
Včera dělaný poprvé a nic. Dnes toto.