Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nechci se radovat, posledni MS 14.10, na fb me vcera vyhlasily, ze vsechny mama testy delaji duchy, dneska si koupim bud dr max a nebo z benu a uvidime… ale oproti vcerejsku carka je silnejsi a vybehla ihned
@Madamfufu Krásné//,ja taky testovala s mama testy a jsem 7+0tt potvrzeno dr.
@Miri137 me se tomu nechce stale verit, 2 roky se snazime a tenhle mesic mela probehnout IUI a v novém roce kdyby nevyšlo tak IVF
Ahojky, rovnou se omlouvám za anonymní příspěvek ale mam tu známé. Jsem 33Dc..ms nepravidelná…před 6 dní pozitivní ovu testy ( 2dny) a dnes na testu toto myslíte že je to možné? Snažíme se 2 roky. Děkuji holky za nazor
Tak holky, první měsíc s clostilbegytem ![]()
Dnes jsem 11dc tak snad to konečně vyjde ![]()
Všem přeji, aby našli své vysněné // ![]()
Holky myslíte ze muzou být příznaky bolest prsou a praveho podbrisku jak kdyby vaječníku a nadýmání?😁 zároveň bych snedla snad všechno na co prijdu
Nevím co se to semnou deje ale je to zvlastni 😁 jako prsa me bolí před menstruaci ale toto🤔 snad ms nedorazí ![]()
@lalinka28 a kolik mas spozdeni? Ja mam 4 dny a mam silene citliva prsa, pozitivni tehotenske testy a dneska jsem byla jako samoplatce HCG
@lalinka28 to mám každý měsíc a do toho ještě pálení žáhy a nafouklé břicho ![]()