Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, tak se k vam pridam
. Ja zatim cekam na ovulaci. Teplota hezky klesa, tak se telo pripravuje a ovulacni testy jsou zatim zcela negativni. V predchozich cyklech jsem mela ovulaci od 21 Dc do 24 Dc. Minuly mesic byla dokonce 18 DC, tak se necham prekvapit jak to bude tentokrat ![]()
@Katynka6 píše:
Ahoj holky, tak se k vam pridam. Ja zatim cekam na ovulaci. Teplota hezky klesa, tak se telo pripravuje a ovulacni testy jsou zatim zcela negativni. V predchozich cyklech jsem mela ovulaci od 21 Dc do 24 Dc. Minuly mesic byla dokonce 18 DC, tak se necham prekvapit jak to bude tentokrat
To je zase nejak pozdě, ne? Ja mam MAx 16DC, vzdy, doufam, ze nebyla později, to totiz by byl jedine bozi dar
![]()
@Bubllenka je to později než,,normálně,,, ale podle studií málo holek má ovulaci kolem 14 dne a dle několika doktorů je to v pořádku. Jsou na emiminu i holky, co mají ovulaci až kolem 30 dne. Některé grafy i ukazují, že měly holky i 60 denní cykly a bylo z toho těhotenství, protože byla posunuta ovulace
.
Tak mě dnes vyšel ovulační test pozitivně (alespoň myslím?
). Jsem nějaká nachlazená, tak se od rána kurýruju. Ke všemu cítím šílený tlak v podbřišku. Tak snad to klapne
držím vám palce!
@zuzankaxdxd píše:
Tak mě dnes vyšel ovulační test pozitivně (alespoň myslím?). Jsem nějaká nachlazená, tak se od rána kurýruju. Ke všemu cítím šílený tlak v podbřišku. Tak snad to klapne
držím vám palce!
Tak my tobe taky držíme palce
. Dneska
![]()
A já zkusím za 2 dny test, budu sice teprve 8 dpo, ale prubnu to
![]()
Ahohky, tak se taky přesouvám, nyní 2 DC, tak budu čekat a cca za týden testování ovulky
Jinak u mě už to snad vypadá, že se bude blížit ovulace, zatím to je nejsilnější čárka, co jsem kdy na ovulacnim testu našla 😂 17.DC - tak jsem zvědavá, jestli teda přijde
@Terezie28 píše:
@Bubllenka Ahooj tak cooo, cekam cekam 😁 😁
Ahooooj, tak dneska 9DPO a nic, tak si myslim, ze z toho nic nebude. Kdyz to tady vidim, tak 9DPO uz mívá kazdy ducha, aspon mini. A můj mamatest belejsi byt nemuze
.
A pojďme si rict otevřeně, ze to musi byt clovek hodne netehotny, když mamatest neukáže ani falesnaka
![]()
@Terezie28 píše:Ahooooj, tak dneska 9DPO a nic, tak si myslim, ze z toho nic nebude. Kdyz to tady vidim, tak 9DPO uz mívá kazdy ducha, aspon mini. A můj mamatest belejsi byt nemuze
@Bubllenka Ahooj tak cooo, cekam cekam 😁 😁
@Terezie28 píše:
Jinak u mě už to snad vypadá, že se bude blížit ovulace, zatím to je nejsilnější čárka, co jsem kdy na ovulacnim testu našla 😂 17.DC - tak jsem zvědavá, jestli teda přijde
Tak to vypada hodně dobre, tak dneska nebo zitra ![]()
@Terezie28 píše:
Jo dneska už to vypadá dobře 😁 😁
Dneska dokonce vyborne
![]()