Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Madamfufu aha, tak to he divný, že jste oba ok a stejně nic ![]()
@spygy neni to divne
setkava se s tim plno lidi, ma to vice okolnich faktoru, ktere to ovlivnuji
jednou se zadari
Tak dnes na gynekologii zjištěn problém, aspoň je člověk chytřejší…
@spygy ????🏽 To mne mrzi, ale nejsi jedina… je to nespravedlive ale je nas fakt hodne :/
No ta kvalita po vložení je šílená
dnes mám dostat menstruaci… a ještě nic, tak jsem to zkusila… tak uvidím v příštích hodinách ![]()
Ahoj holky,
Po skončení MS mi začal hned bílý výtok, měla jsem šílenou chuť na sex a nemohla na něj přestat myslet
jenže 9 dní po MS přišlo krvácení. Krvácela jsem dva dny celkem normálně… ovulační krvácení jsem tím vyloučila. Krev byla hodně hnědá, vlastně to moc nevypadalo ani jako krev
Po krvácení zmizel i bílý výtok a chuť na sex
nevím proč se to krvácení rozjelo, čekám do 15 DC abych nasadila ultrogestan, mám mizernou sliznici… nějaké rady? Nebo zkušenosti? Proč přišlo krvácení 9 dni po MS? Děkuji ![]()
@kajina88 Ahoj, klidně se mohlo stát, že jsi měla ovulaci hned po ukončení menstruace
Já z něčeho podobného takové záhadné těhotenství měla ![]()
@zuzankaxdxd mně to přijde jako moc rychlý
ale jinak netuším co jiného by to mohlo být, protože na ovulaci to bylo moc krve.. přijde mi jako blbost ze by mělo jít o uhnizdovani vajíčka, to by nebylo tak rychlé.. teprve jsem v polovině cyklu
noc před tím jsem měla bolesti jako kdybych to měla dostat, ale říkala jsem si že to bude ovu, pak krvácení a já byla zmatená ![]()
@kajina88 je to matoucí no
tak asi nezbyde nic jiného než čekat
to ženské tělo je mi záhadou ![]()
@zuzankaxdxd já jsem z toho úplně vyřízená už
nejde mi ani tak jako o příznak těhotenství, to mi přijde jako blbost, ale fakt jako nevím co se to děje. MS už mám nějaký ten pátek ale tohle se nikdy nestlao
tak uvidíme
Dobry den vsem. Rada bych se vas zeptala, jestli se vam zda muj test 2 dny po vynechane ms dostatecne silny.
Dekuji za odpovedi