Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
můj sobotní test, týdenní zpoždění, včera jsem se už objednala na kontrolu, jdu 23.11., tak snad to dobře dopadne.
@Madamfufu moje testy jsou o pár dní dřív a vypadají stejně ![]()
Ahoj holky,
Už mám 3 dny zpoždění.. test jsem neprováděla
asi tak týden mám celkem hustý bílý výtok, ale jinak nic.. asi 8 dni od ukončení MS jsem začala krvácet zase, bylo to tak dva dny a krev byla strašně tmavá… pár dnů na ti jsem nasadila ultrogestan a před týdnem ho zase vysadila.. a teď to zpoždění
nevím jestli mám testovat, nebo jestli plaším a je to normální ![]()
@kajina88 obdivuju te, ze kdyz mas zpoždění nedelas test
ja takovy lidi nechapu
ze to vydrzi ![]()
@Majule1811
Já to totiž každý mesic hrozné řešila, ale vzdycky sem byla zklamaná
nakonec MS přišla třeba ještě dřív než měla.. a teď 3 dny nic ![]()
Zkusím počkat ještě do konce týdne a udělám test
protoze mi přijde divny to krvácení několik dni po MS..
nevím proc to přišlo ![]()
Holky, vidíte to taky? Se picnu. Dnes ráno jsem testovala, test dr. max., příležitostí máme velmi málo, ale po půlnoci 11.11. 2022 byl nechráněný styk, včera jsem ucítila takový pocit, že jsem těhotná, respektive, že jsem určitě dostala menstruaci - takový vytrvalý pocit v podbřišku a pocit vlhka, jenže menstruace nikde, ještě kojím, menstruaci mám nepravidelnou, bylo by to už mé 8.mé těhotenství, dětí mám méně, ne vždy to vyšlo, ale zdá se mi, že své tělo mám už docela dobře v tom jiném stavu -v jeho počátku, prokouklé… Chtěla jsem testovat nejdříve v sobotu, ale dnes se mi zdál tak živý sen, že se mi ukázaly 2 čárky, že jsem to zkusila..
Ahoj holky, dneska test.
Evidentně pozitivní
ale nic na sobě necítím… absolutně žádný příznak. Nic mě neboli, není mi zle, dobře spim
![]()
Nemůže to být po tom ultrogestanu, ze by se ten test zbláznil? ![]()
@kajina88 Tak to moc gratuluji a uzivej doby, dokud ti je fajn. Preji at vse dobre dopadne ![]()
@kajina88 nemusis mit zadne priznaky. Uzivej si to
a gratuluji ![]()
Ahoj tak dnes ráno Clear Blue a pozitivní
1-2 týdny ![]()
Tak myslím, že je to už jasné ![]()
Tak jsem z toho jelen. Před 17 dny jsem tady vkládala fotku ducha v den, kdy jsem očekávala menstruaci. Menstruace přišla, klasika, bolest, krev, kusy sliznice, trvalo to 5 dní. Před týdnem jsem začala pociťovat bolest prsou, ale šílenou. Bylo to divné. Ve čtvrtek jsem si dělala ovulační test a úplná krása, pozitivní, čárka silnější než ta kontrolní. Bolest prsou přetrvávala. Dnes jsem si ze srandy udělala ovulační test a opět stejně pozitivní a jelikož mi v červnu ovulační test ukázal těhotenství (to už jsem ale špinila a bylo z toho mimoděložní), tak jsem udělala i těhotenský. A vykouklo na mě toto
jsem z toho opět zmatená, stejně jako před pěti měsíci. Stejná situace, menstruace, 14. DC pozitivní ovulační test a pak pozitivní těhotenský, teď naštěstí nešpiním
Mé tělo je opravdu záhadné. ![]()