Testování ve školce + miminko
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Blbost, já s sebou vodim mladšího normálně, v pondělí si starší
udelal test a čekali spolu v šatně na výsledek. Všichni tam vodí
normálně i mladší děti, kam by je člověk taky dal, když tam musí půl
hodiny stát a druhy rodič je dávno v práci?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
To je blbé. Že nesmí druhý rodič. To chápu. Ale zákaz miminka ve vajíčku, to mi příjde přehnané. Zeptej se ve školce, jak to máš teda udělat, když nemáš nikoho, aby mladší pohlídal?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Jina maminka muze pohlidat dite tu chvilku pred skolkou (na vysledek testu muzes pockat venku), nebo ucitelky otestuji skolkove dite samy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Pokud si vezmeš mladší dítě do nosítka, aby nikde nepřekážela Tvoje autosedačka, tak si troufnu odhadnout, že nikdo nebude vůbec nic řešit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@cecetka píše:
Jina maminka muze pohlidat dite tu chvilku pred skolkou (na vysledek testu muzes pockat venku), nebo ucitelky otestuji skolkove dite samy.
Dítě si musíme otestovat samy a těžko, aby mi někdo cizí dítě
hlídal. Nejdřív jí bude trvat 20minut otestovat svoje dítě a pak bude
čekat dalších 20 minut na mě.
V pondělí jsem měla právě mimčo ve vajíčku a nic neříkaly, ale
včera už mi řekly, že dle nařízení to být nesmí.
Jinak školka mi nabídla řešení, které se mi sice uplně nezamlouvá, ale
ok. O to úplně nejde. Spíš mě fakt zajímá, jestli tomu tak doopravdy je,
že se nesmí brát sebou to miminko.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@BohunkaP píše:
Pokud si vezmeš mladší dítě do nosítka, aby nikde nepřekážela Tvoje autosedačka, tak si troufnu odhadnout, že nikdo nebude vůbec nic řešit.
Ta autosedačka tam vůbec překážet nemohla. Dělá se to v jedné velké
třídě a jsou tam asi 4 stoly.
Tvrdí, že to je nařízení z vlády
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Dítě si musíme otestovat samy a těžko, aby mi někdo cizí dítě hlídal. Nejdřív jí bude trvat 20minut otestovat svoje dítě a pak bude čekat dalších 20 minut na mě.V pondělí jsem měla právě mimčo ve vajíčku a nic neříkaly, ale včera už mi řekly, že dle nařízení to být nesmí.
Jinak školka mi nabídla řešení, které se mi sice uplně nezamlouvá, ale ok. O to úplně nejde. Spíš mě fakt zajímá, jestli tomu tak doopravdy je, že se nesmí brát sebou to miminko.
Podle mě je to nesmysl. Ani v obchodě není takto malé dítě branné jako další osoba nebo dokonce doprovod a nevěřím, že někde v nařízení je něco takového uvedeného. Malé miminko máš jako jeho zákonný zástupce právo mít u sebe a nikdo ti nemůže nařizovat, že ho máš někde nechat. Spíš si to školka zase jen špatně vysvětlila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
U nás taky smí vyzvednout pouze jeden člen rodiny. Ale ohledně miminka by měli dělat výjimky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@mayecka píše:
U nás taky smí vyzvednout pouze jeden člen rodiny. Ale ohledně miminka by měli dělat výjimky.
Při vyzvedávání a i ráno, když jde do školky, tak problém není. To tam mimčo mít můžu. Prý to vadí jen u testování.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@3mamamina píše:
Podle mě je to nesmysl. Ani v obchodě není takto malé dítě branné jako další osoba nebo dokonce doprovod a nevěřím, že někde v nařízení je něco takového uvedeného. Malé miminko máš jako jeho zákonný zástupce právo mít u sebe a nikdo ti nemůže nařizovat, že ho máš někde nechat. Spíš si to školka zase jen špatně vysvětlila.
No to si právě myslím
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Ja s sebou tahám další dvě děti a nejsme jediná, téměř všichni tam s sebou ty mladší děti mají. A to nejen mimina, ale i dvouletý v období vzdoru a to je pak teprve narušení procesu, na hygienu nehledě. Takový mimino nosítku je úplná pohoda. U nás Teda ten test zabere asi 3 minuty a na vyhodnocení se čeká venku, takže v pohodě. Akorát s kočárem se dovnitř nevejde a bez něj by to tam batole zbouralo, tak to budu muset ještě nejak vymyslet, ale nemyslím si, ze je to neřešitelnej problém. Ty mas tu výhodu, že máš jen jedno mladší dítě, který navíc jde upoutat do nosítka, no problema…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Nápis mail na ministerstvo školství nebo zdravotnictví, popiš situaci a zeptej se, jestli je to tak, že tam nesmíš mít mimino. Tipuji, že ti odpovědí, že takové nařízení nevydali, to si vytiskni a příště to s sebou vem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Midaku No já si taky
myslela, že to problém není, ale prý jo
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Platanka píše:
Nápis mail na ministerstvo školství nebo zdravotnictví, popiš situaci a zeptej se, jestli je to tak, že tam nesmíš mít mimino. Tipuji, že ti odpovědí, že takové nařízení nevydali, to si vytiskni a příště to s sebou vem.
Mám to v plánu .
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Snažení o miminko a testování
- Vybarvení oči miminka
- Nepostupující porod, veliké miminko a míra poranění
- Jméno miminka na matrice
- Propojená ložnice s obyvákem a spánek miminka
- Miminko nechce jist-stitna zlaza-jak resit
- Duch nebo falešný duch testování
- Jak uspat miminko 6 týdnů ve dne ?
Ahoj, mám předškolačku, která začala od pondělí zase chodit do školky. Zároveň mám doma 6 měsíční miminko. Ve školce mi řekli, že když budeme chodit v pondělí a ve čtvrtek na testy ve školce, tak nesmím mít sebou mimčo. Prý to není z jejich hlavy. Dopravdy tomu tak je? Nikde to nemůžu dohledat. Chápu, že nechtějí aby tam byli lidi navíc, ale fakt vadí malé mimi, které bude ležet ve vajíčku? To ji mám jako nechat samotnou doma
!?