Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj
,
pojďte si spolu zkrátit čas, než budeme testovat. Pro všechny, které nebaví čekání na testování a chtějí se rozptýlit
.
Mužu se zeptat kdy si myslíte že proběhlo oplodnění? A máte už nějaké rádoby příznaky
Ahoj, já jsem testovala minulý týden, ale zbytečně, zase jenom / a ještě ten den MS. Takže začínáme tento měsíc nanovo ![]()
@Bebe12 píše:
Mužu se zeptat kdy si myslíte že proběhlo oplodnění? A máte už nějaké rádoby příznaky
Ahoj,
já jsem byla ve středu na ultrazvuku a měla jsem na pravé straně tři folikuly před prasknutím. Od včera už mě nikde nic nepíchá a tak myslím, že už asi k ovulaci došlo.
A co ty, pracujete na prvním dítěti?
@may05 píše:
Ahoj, já jsem testovala minulý týden, ale zbytečně, zase jenom / a ještě ten den MS. Takže začínáme tento měsíc nanovo
Také jsem testovala minulý měsíc a nic. Beru Clostilbegyt a potom Utrogestan a dostávám to až 8-9 den po dobrání. Takže jsem testovala několikrát, protože jsem myslela, že mám zpoždění. Tak teď už budu v klidu, když vím, kdy to mám mít.
Příspěvek upraven 01.03.13 v 12:56
Ano ano právě pátrám po nějakých info:-) 13.2.byla poslední MS a pátek 22.2. a neděle 24.2. proběhlo tulení:-) jsem po samovolném potratu (červenec 2012) a každý měsíc čekám a hledám na sobě vše co by mohlo naznačovat:-( a zatím nic
Já beru jenom Femibion, a tenhle cyklus budu poprvé zkoušet ovulační testy, abych věděla, jak jsem na tom
Jak dlouho se snažíš o mimi?
@Bebe12 píše:
Ano ano právě pátrám po nějakých info:-) 13.2.byla poslední MS a pátek 22.2. a neděle 24.2. proběhlo tulení:-) jsem po samovolném potratu (červenec 2012) a každý měsíc čekám a hledám na sobě vše co by mohlo naznačovat:-( a zatím nic
To máme hodně podobně, také jsem loni samovolně potratila. Já už sice tolik nedoufám, jako dřív, ale byla bych šťastná. Doufám, že při více folikulech je snad větší šance.
Držím palce aby ti to to brzy vyšlo.
@may05 píše:
Já beru jenom Femibion, a tenhle cyklus budu poprvé zkoušet ovulační testy, abych věděla, jak jsem na tomJak dlouho se snažíš o mimi?
Na ten jsem četla samé dobré ohlasy. My se snažíme něco přes rok a vy?
@Rostlinka píše:
Na ten jsem četla samé dobré ohlasy. My se snažíme něco přes rok a vy?
Taky jsem slyšela samou chválu, tak jsem ho zkusila, užívám ho teprve necelý týden, tak uvdiím. Já jsem HA vysadila loni v červnu, ale ze začátku jsme se moc nesnažili, spíš až tak poslední 3 měsíce. Mám trochu strach, jestli jsem to otěhotnění moc neoddalovala ![]()
@may05 píše:
Taky jsem slyšela samou chválu, tak jsem ho zkusila, užívám ho teprve necelý týden, tak uvdiím. Já jsem HA vysadila loni v červnu, ale ze začátku jsme se moc nesnažili, spíš až tak poslední 3 měsíce. Mám trochu strach, jestli jsem to otěhotnění moc neoddalovala
Myslím, že užívání vitamínů je dobré. Tím se rozhodně nic nezkazí. A kolik ti je, jestli se mohu zeptat?