Testujeme okolo 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
115
1.3.13 13:57

Roslinko ano pracujeme na prvním..jestli se omu dá říkat pracovat, páč muž je tak trosku lenoch..a možná taky ze všeho trosku vyplasenej 8o :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
1.3.13 13:58

Ahoj :mavam: všem moc držím palečky, aby bylo testování úspěšné :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
1.3.13 14:00
@may05 píše: :D to já taky a hlavně jsem asi expert na vsugerovávání různých příznaků :pankac:
Taky jsem se skládáním začla po strašně dlouhé době. Ale docela mě to chytlo.
Taky bydlíme u rodičů, akorát u mých :D takže taky moc nespěcháme, jsme teprve ve fázi sekání elektriky, takže ještě spousta času, práce a hlavně peněz :roll:

Přesně, ale zase máme výhodu, že na to je čas. Protože, když to musí být rychle, tak je to neskutečný stres.

Mám na půdě dvě nerozbalené 3000 puzzle, tak asi popřemýšlím, jestli s tím zase nezačnu. Potřebovala bych nějaký koníček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
1.3.13 14:05
@pájaapája píše:
Roslinko ano pracujeme na prvním..jestli se omu dá říkat pracovat, páč muž je tak trosku lenoch..a možná taky ze všeho trosku vyplasenej 8o :D :mrgreen:

My už máme jedno dítě a rádi by jsme pořídili sourozence, takže to čekání není tak hrozné.
Chápu, že pro chlapi je tohle období náročné. Než si zvyknou na to, že budete tři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
1.3.13 14:07

A co mám dělat kdyz puzzle nemám??uvařila jsem vyprala, pověsila, poskládala zatopila…v telce nic nejde a venku je hnusne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
1.3.13 14:08
@may05 píše:
Ahoj :mavam: všem moc držím palečky, aby bylo testování úspěšné :kytka:

Doufám, že budeme úspěšné všechny :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
1.3.13 14:10

To by bylo skvělí..kamarádky buď maji díte, nebo čekají a hned 2 z těch nejbližších..ať už je polovina příštího týdne!! :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
1.3.13 14:11
@pájaapája píše:
A co mám dělat kdyz puzzle nemám??uvařila jsem vyprala, pověsila, poskládala zatopila…v telce nic nejde a venku je hnusne..

Tak to jsme měly podobný den :). Já čekám, až se mi vzbudí dítě a půjdeme na procházku.
Když by mě nebolelo v krku, tak bych si šla zaplavat do bazénu, to já ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
1.3.13 14:12
@Rostlinka píše:
Přesně, ale zase máme výhodu, že na to je čas. Protože, když to musí být rychle, tak je to neskutečný stres.Mám na půdě dvě nerozbalené 3000 puzzle, tak asi popřemýšlím, jestli s tím zase nezačnu. Potřebovala bych nějaký koníček.

Ideální příležitost začít :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
1.3.13 14:13
@pájaapája píše:
To by bylo skvělí..kamarádky buď maji díte, nebo čekají a hned 2 z těch nejbližších..ať už je polovina příštího týdne!! :dance: :dance: :dance: :dance:

To máš pravdu. Už aby to bylo, já sice budu čekat o něco dýl, ale dočkáme se :dance:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
1.3.13 14:16
@may05 píše:
Ideální příležitost začít :potlesk:

Pravda, ale mála mi to asi pokaždé bude chtít bourat. Budu muset vymyslet, kde vych na to měla klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
1.3.13 17:42

Tak jsme byly i přes to počasí na dvouhodinové procházce a bylo to super. Krásně jsem se odreagovala :). A přemýšlím, že pojedu večer za kamarádkou na víno :pankac:. A co vy, jak strávíte dnešní večer?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
1.3.13 17:50
@Rostlinka píše:
Tak jsme byly i přes to počasí na dvouhodinové procházce a bylo to super. Krásně jsem se odreagovala :). A přemýšlím, že pojedu večer za kamarádkou na víno :pankac:. A co vy, jak strávíte dnešní večer?

to je paráda, už jsem dlouho nebyla na tak dlouhé procházce :) nápad s vínkem výborný :pankac: dej si i za mě :) my máme dneska ležingovej večer a na vínko se chystáme až zítra do hospůdky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
1.3.13 17:56
@may05 píše:
to je paráda, už jsem dlouho nebyla na tak dlouhé procházce :) nápad s vínkem výborný :pankac: dej si i za mě :) my máme dneska ležingovej večer a na vínko se chystáme až zítra do hospůdky :pankac:

To já taky a moc mi to prospělo. I když procházka s vůní jara a troška slunce by byla lepší, ale té se taky brzy dočkáme :dance:. Už se těším na vínko i pokec s kamarádkou. Rozhodně to nebude o dělání dětí :lol:. Ona patří k těm šťastným, kterým se podařilo první i druhé dítě hned, takže moc nechápe, když pro to některé ženy musí něco podstoupit a tak. Takže bude rozhodně jiné téma.
Tak si to zítra užijte, je třeba občas pročistit hlavu. Pak jde všechno líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
3.3.13 17:37

Holčiny mrknit sem :)..bude se vám to líbit :srdce:
 http://www.kalkulacka-tehotenska.cz/…vi/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí