Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Roslinko ano pracujeme na prvním..jestli se omu dá říkat pracovat, páč muž je tak trosku lenoch..a možná taky ze všeho trosku vyplasenej
![]()
@may05 píše:to já taky a hlavně jsem asi expert na vsugerovávání různých příznaků
Taky jsem se skládáním začla po strašně dlouhé době. Ale docela mě to chytlo.
Taky bydlíme u rodičů, akorát u mýchtakže taky moc nespěcháme, jsme teprve ve fázi sekání elektriky, takže ještě spousta času, práce a hlavně peněz
Přesně, ale zase máme výhodu, že na to je čas. Protože, když to musí být rychle, tak je to neskutečný stres.
Mám na půdě dvě nerozbalené 3000 puzzle, tak asi popřemýšlím, jestli s tím zase nezačnu. Potřebovala bych nějaký koníček.
@pájaapája píše:
Roslinko ano pracujeme na prvním..jestli se omu dá říkat pracovat, páč muž je tak trosku lenoch..a možná taky ze všeho trosku vyplasenej![]()
![]()
My už máme jedno dítě a rádi by jsme pořídili sourozence, takže to čekání není tak hrozné.
Chápu, že pro chlapi je tohle období náročné. Než si zvyknou na to, že budete tři.
A co mám dělat kdyz puzzle nemám??uvařila jsem vyprala, pověsila, poskládala zatopila…v telce nic nejde a venku je hnusne..
@may05 píše:
Ahojvšem moc držím palečky, aby bylo testování úspěšné
Doufám, že budeme úspěšné všechny
.
To by bylo skvělí..kamarádky buď maji díte, nebo čekají a hned 2 z těch nejbližších..ať už je polovina příštího týdne!!
![]()
@pájaapája píše:
A co mám dělat kdyz puzzle nemám??uvařila jsem vyprala, pověsila, poskládala zatopila…v telce nic nejde a venku je hnusne..
Tak to jsme měly podobný den
. Já čekám, až se mi vzbudí dítě a půjdeme na procházku.
Když by mě nebolelo v krku, tak bych si šla zaplavat do bazénu, to já ráda.
@Rostlinka píše:
Přesně, ale zase máme výhodu, že na to je čas. Protože, když to musí být rychle, tak je to neskutečný stres.Mám na půdě dvě nerozbalené 3000 puzzle, tak asi popřemýšlím, jestli s tím zase nezačnu. Potřebovala bych nějaký koníček.
Ideální příležitost začít ![]()
@pájaapája píše:
To by bylo skvělí..kamarádky buď maji díte, nebo čekají a hned 2 z těch nejbližších..ať už je polovina příštího týdne!!![]()
![]()
![]()
To máš pravdu. Už aby to bylo, já sice budu čekat o něco dýl, ale dočkáme se
.
@may05 píše:
Ideální příležitost začít
Pravda, ale mála mi to asi pokaždé bude chtít bourat. Budu muset vymyslet, kde vych na to měla klid.
Tak jsme byly i přes to počasí na dvouhodinové procházce a bylo to super. Krásně jsem se odreagovala
. A přemýšlím, že pojedu večer za kamarádkou na víno
. A co vy, jak strávíte dnešní večer?
@Rostlinka píše:
Tak jsme byly i přes to počasí na dvouhodinové procházce a bylo to super. Krásně jsem se odreagovala. A přemýšlím, že pojedu večer za kamarádkou na víno
. A co vy, jak strávíte dnešní večer?
to je paráda, už jsem dlouho nebyla na tak dlouhé procházce
nápad s vínkem výborný
dej si i za mě
my máme dneska ležingovej večer a na vínko se chystáme až zítra do hospůdky ![]()
@may05 píše:
to je paráda, už jsem dlouho nebyla na tak dlouhé procházcenápad s vínkem výborný
dej si i za mě
my máme dneska ležingovej večer a na vínko se chystáme až zítra do hospůdky
To já taky a moc mi to prospělo. I když procházka s vůní jara a troška slunce by byla lepší, ale té se taky brzy dočkáme
. Už se těším na vínko i pokec s kamarádkou. Rozhodně to nebude o dělání dětí
. Ona patří k těm šťastným, kterým se podařilo první i druhé dítě hned, takže moc nechápe, když pro to některé ženy musí něco podstoupit a tak. Takže bude rozhodně jiné téma.
Tak si to zítra užijte, je třeba občas pročistit hlavu. Pak jde všechno líp.
Holčiny mrknit sem
..bude se vám to líbit ![]()
http://www.kalkulacka-tehotenska.cz/…vi/index.php?…