Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mooonki Tam bylo spoustu hotelů, no. Vím, že my koukali do oken hotelu Nelly ![]()
Tak jsem si to dnes počítala na přesno a toho 15.3 budu 31.DC tak jestli mrcha nedorazi do tohoto dne, tak budu napnuta jak struna. ![]()
@Mooonki Možná budu znít úplně jak nějaký výmaz, ale jak se počítají ty DC? Předpokládám, že je to zkratka den cyklu? ![]()
@renkova píše:
@Mooonki Možná budu znít úplně jak nějaký výmaz, ale jak se počítají ty DC? Předpokládám, že je to zkratka den cyklu?
Ahoj, v pohodě
. Dny cyklu se počítají od 1 dne menstruace (nepočítá se špinění, ale až když je červená
) do posledního dne před další menstruací.
@Rostlinka Jo tak, takže když já měla PM 16.2., jsem dnes 18DC? ![]()
@Mooonki píše:
Tak jsem si to dnes počítala na přesno a toho 15.3 budu 31.DC tak jestli mrcha nedorazi do tohoto dne, tak budu napnuta jak struna.
Tak to bude napínavé. Já budu 29DC a ms by měla být 18-19.3. Utrogestan dobírám sice už 12.3., ale dostávám co až za cca 8 dní
. Ale, jak říká doktor, tak je dobře že menstruace chodí sama
, i když o něco déle.
Takže já bych měla 15.3. být +- 28DC a mám dostat MS, tak uvidíme ![]()
@renkova píše:
@Rostlinka Jo tak, takže když já měla PM 16.2., jsem dnes 18DC?
Přesně ![]()
@Rostlinka A kolik by mělo být těch dnů, abych otěhotněla?
Já budu totiž 15.3. 28DC a měla bych dostat MS. ![]()
@renkova píše:
@Rostlinka A kolik by mělo být těch dnů, abych otěhotněla?Já budu totiž 15.3. 28DC a měla bych dostat MS.
Pokud to chápu správně, tak myslím, že je podstatné, kdy byla ovulace. A potom, aby byla Luteální fáze nejméně 10 dní, myslím. Aby se vajíčko stačilo zahnízdit. Takže, aby byla ovulace 19DC a méně. Doufám, že to píši správně
.
@Rostlinka Já se v tom vůbec nevyznám
Nikdy jsem si ovulaci nehlídala, až od ledna. OVU jsem měla 2.3.
@renkova kdo je moooc nedockavy tak testuje již v den, kdy má dojít menzes, ale pokud to tak člověk dělá, tak je pak hodně zklamaný, ze pak mrcha červená přijde o den později, protože se cyklus prodloužil
![]()
@Mooonki Já na testování vůbec nespěchám, počkám, až budu mít zpoždění, ale zajímají mě ty dny, všechny to tu píšete, tak ať jsem v obraze ![]()
@renkova však jo já jsem taky na začátku ty zkratky lustila a nechápala
![]()