Testujeme okolo 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
817
5.3.13 17:37

@Mooonki Já už jedno dítě mám, tam jsem si nic hlídat nemusela, přišlo samo, ale za to teď :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
5.3.13 17:41
@renkova píše:
@Rostlinka Já se v tom vůbec nevyznám :think: Nikdy jsem si ovulaci nehlídala, až od ledna. OVU jsem měla 2.3.

Tak to by mělo být OK, držím palce. Já budu testovat sice dřív, ale ovulace byla (aspoň myslím) 3.3., takže bych měla být 12DPO. Je to na test sice ještě brzy, ale jak už jsem psala, tak nemám výdrž :oops:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
5.3.13 17:42

@Rostlinka Já si ráda počkám, pokud budou na testu // :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
5.3.13 17:44
@renkova píše:
@Rostlinka Já si ráda počkám, pokud budou na testu // :-)
Úplně chápu, to je nejlepší přístup :pankac:.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
5.3.13 17:47

@Rostlinka :-) snad už tam budou ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
5.3.13 17:55

Já chci taky // už na to cekám druhým rokem. Ať už jsme doma 4 a já mám splněno :D zjednodusene řečeno; a nechci být stará matka, sice je mi teprve 32, ale i tak… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
6.3.13 06:47

@Mooonki Mě už je skoro 33let :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
6.3.13 06:48

Jinak přeji krásné ráno :mavam:, já ho dneska měla extra krásné :-) Měla bych být dnes 18DC, tak uvidíme, jestli se zadařilo ;-) Matyáš ještě spí, manžel v práci, nedalo mi to a musela jsem vstát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
6.3.13 07:07
@renkova píše:
Jinak přeji krásné ráno :mavam:, já ho dneska měla extra krásné :-) Měla bych být dnes 18DC, tak uvidíme, jestli se zadařilo ;-) Matyáš ještě spí, manžel v práci, nedalo mi to a musela jsem vstát :mrgreen:

Ahoj, také přeji krásné ráno. Já mám už čtyři dny rýmu, tak se mi špatně spí, takže jsem byla také brzy vzhůru. Malá se mi zdála nějaká horká a naměřila jsem 38° :(. Doufám, že už se nebude zvyšovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
6.3.13 07:09

@Rostlinka Tak doufám, že bude maličká co nejdříve v pořádku. Teď je takové to hnusné období, přechod ze zimy na jaro, obvykle bývá i náš Maty nemocný, ale zatím se drží, tak snad to tak zůstane i na dále ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
6.3.13 07:11
@renkova píše:
@Rostlinka Tak doufám, že bude maličká co nejdříve v pořádku. Teď je takové to hnusné období, přechod ze zimy na jaro, obvykle bývá i náš Maty nemocný, ale zatím se drží, tak snad to tak zůstane i na dále ;-)

Díky :hug:, taky doufám. Ale vůbec se nedivím, že to na ní také skočilo, protože byl nejdřív nemocný manžel, potom já. Sice dávám Imunoglukan na imunitu, ale asi to už nestačilo. Snad to bude brzy dobré :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
6.3.13 07:14

@Rostlinka Tak od nás ještě nikdo nemocný nebyl :-) Vždy to Matyáš donese ze školky, teď ale poslední dva týdny nebyl, tak je v pohodě :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
6.3.13 08:38
@Mooonki píše:
Já chci taky // už na to cekám druhým rokem. Ať už jsme doma 4 a já mám splněno :D zjednodusene řečeno; a nechci být stará matka, sice je mi teprve 32, ale i tak… ;)

Přesně, také to tak mám. Už aby se nám zadařilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
6.3.13 08:41

@Rostlinka Teda holky, já jsem nervózní, že se snažíme teprve dva měsíce a vy dva roky :cert: Tak posílám štěstíčko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
6.3.13 18:31
@renkova píše:
@Rostlinka Teda holky, já jsem nervózní, že se snažíme teprve dva měsíce a vy dva roky :cert: Tak posílám štěstíčko :hug:

Díky :), ale uvidíš, že vám to vyjde mnohem dřív :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí