Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mooonki Já už jedno dítě mám, tam jsem si nic hlídat nemusela, přišlo samo, ale za to teď ![]()
@renkova píše:
@Rostlinka Já se v tom vůbec nevyznámNikdy jsem si ovulaci nehlídala, až od ledna. OVU jsem měla 2.3.
Tak to by mělo být OK, držím palce. Já budu testovat sice dřív, ale ovulace byla (aspoň myslím) 3.3., takže bych měla být 12DPO. Je to na test sice ještě brzy, ale jak už jsem psala, tak nemám výdrž
.
@renkova píše:Úplně chápu, to je nejlepší přístup
@Rostlinka Já si ráda počkám, pokud budou na testu //
Já chci taky // už na to cekám druhým rokem. Ať už jsme doma 4 a já mám splněno
zjednodusene řečeno; a nechci být stará matka, sice je mi teprve 32, ale i tak… ![]()
Jinak přeji krásné ráno
, já ho dneska měla extra krásné
Měla bych být dnes 18DC, tak uvidíme, jestli se zadařilo
Matyáš ještě spí, manžel v práci, nedalo mi to a musela jsem vstát ![]()
@renkova píše:
Jinak přeji krásné ráno, já ho dneska měla extra krásné
Měla bych být dnes 18DC, tak uvidíme, jestli se zadařilo
Matyáš ještě spí, manžel v práci, nedalo mi to a musela jsem vstát
Ahoj, také přeji krásné ráno. Já mám už čtyři dny rýmu, tak se mi špatně spí, takže jsem byla také brzy vzhůru. Malá se mi zdála nějaká horká a naměřila jsem 38°
. Doufám, že už se nebude zvyšovat.
@Rostlinka Tak doufám, že bude maličká co nejdříve v pořádku. Teď je takové to hnusné období, přechod ze zimy na jaro, obvykle bývá i náš Maty nemocný, ale zatím se drží, tak snad to tak zůstane i na dále ![]()
@renkova píše:
@Rostlinka Tak doufám, že bude maličká co nejdříve v pořádku. Teď je takové to hnusné období, přechod ze zimy na jaro, obvykle bývá i náš Maty nemocný, ale zatím se drží, tak snad to tak zůstane i na dále
Díky
, taky doufám. Ale vůbec se nedivím, že to na ní také skočilo, protože byl nejdřív nemocný manžel, potom já. Sice dávám Imunoglukan na imunitu, ale asi to už nestačilo. Snad to bude brzy dobré
.
@Rostlinka Tak od nás ještě nikdo nemocný nebyl
Vždy to Matyáš donese ze školky, teď ale poslední dva týdny nebyl, tak je v pohodě ![]()
@Mooonki píše:
Já chci taky // už na to cekám druhým rokem. Ať už jsme doma 4 a já mám splněnozjednodusene řečeno; a nechci být stará matka, sice je mi teprve 32, ale i tak…
Přesně, také to tak mám. Už aby se nám zadařilo.
@Rostlinka Teda holky, já jsem nervózní, že se snažíme teprve dva měsíce a vy dva roky
Tak posílám štěstíčko ![]()
@renkova píše:
@Rostlinka Teda holky, já jsem nervózní, že se snažíme teprve dva měsíce a vy dva rokyTak posílám štěstíčko
Díky
, ale uvidíš, že vám to vyjde mnohem dřív
.