Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Freetibet píše:
@Mooonki ja jsem vysadila HA v cervenci, v zari jsem otehotnela, ale mela jsem ZT, takze se snazime od konce listopadu znova, mela jsem 4 porevizni ms a ted ocekavam //
je to stresujici, po ha jsem otehotnela hned
Ahoj, také tě vítám
. Tak to je škoda, ze to nedopadlo
. Myslím, že už je na čase, aby se zase povedlo a už s dobrým koncem
.
Holky, takové milióóóny spermií a ani jedna potvora u žádné z nás doposud netrefila kam měla nebo co..
![]()
.. @Sparkl asi potřebujou posvítit na cestu, uvnitř je přece tma
![]()
@Sparkl píše:
@Rostlinka
Ty budeš teda testovat asi ve středu?
Spíš až v pátek, to budu 12dpo, tak tam snad něco bude.
@Rostlinka Aha tak to dej pak určitě vědět..
já byla testíky koupit dneska radši dvě krabičky..já vím jsem blázen no
Tak mám 4 testy
Tak snad mi ukážou ty dvě vysněné //
a když ne tak mám testy už i na příští měsíc..
myslím optimisticky..nebo se alepoň snažím ![]()
Jinak ja jsem si minuly mesic, kdyz jsem byla v Cechach, koupila 5 krabicek mamatestu, vsichni ho tady tak chvali, mam jeste 7 testu
minule jsem se drzela a zkousela moc netestit, ja jsem totiz taky testovaci blazen. Teda posledni dva cykly se trochu krotim, driv jsem testila uz par dni po ovulce
tak ted to nechavam aspon na tech 10 - 12 dpo, tentokrat to zkusim az 12dpo
pokud vydrzim ![]()
@Mooonki píše:
Myslím, že ano, zatím všechny přirozeně. Otázkou je, jestli ty clostily, pregnyly, ovitrelle atd. ještě zařazovat do „přirozeně“??
@Sparkl píše:
@Mooonki
Já myslím že by se to dalo nazvat tak že… je to přirozeně s troškou pomoci..
No já taky myslím, že se tomu dá říkat „přirozeně“
Tak jsem asi jediná, která to zkouší „nepřirozeně“
Doufám, že žádná z vás nedojde to tohoto stádia a zadaří se u toho „přirozeně“ ![]()
Holky a co spermio??? My máme v normálu, prý žádný zázrak, ale ne nic hrozného, prostě normál. ![]()
Ahoj holky, nikdy bych nevěřila, že budu psát do takové diskuze, ale bohužel..zajímají mě názory jiných, které se snaží stejně jako já a přítel.
Už se snažíme 3 měsíce a stále nic. Poslední dva měsíce se teda snažíme i během ovulace kolem poloviny cyklu, teda aspoň doufám, že jí mám zhruba v té polovině.
Teď jsme se snažili snad každý druhý den.
Celý cyklus. Akorát posledné týden to vázne, máme hodně práce. Ale stejně tak jednou za 2–3 dny si na to čas najdeme.
Teď v pátek bych to měla dostat, a bolí mě břiško už asi týden, tak jako bych to měla dostat. Prsa mě bolí už 2 týdny, ale to mě boleli i v předešlém cyklu a nic. Nesnažím se pozorovat, protože vím, že spousta příznaků se dá vsugerovat. Jen by mě zajímalo, jak se cítíte vy – snažilky nebo už těhotné a jak to probíhalo u vás hned v počátku těhotenství. Ráda si o tom s někým pokecám. ![]()
Holky já mám takoví pocit že to brzo dostanu..
Cítím bolesti v podbříšku a prostě už tomu nějak nevěřím že to vyšlo..takže já nejspíš hůrá na další snažení…
Tak snad alespoň ten příští měsíc výjde… ![]()