Testujeme okolo 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
788
11.3.13 21:35
@Freetibet píše:
@Mooonki ja jsem vysadila HA v cervenci, v zari jsem otehotnela, ale mela jsem ZT, takze se snazime od konce listopadu znova, mela jsem 4 porevizni ms a ted ocekavam // :mrgreen:
je to stresujici, po ha jsem otehotnela hned :(

Ahoj, také tě vítám :kytka:. Tak to je škoda, ze to nedopadlo :hug:. Myslím, že už je na čase, aby se zase povedlo a už s dobrým koncem :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
11.3.13 21:41

@Rostlinka
Ty budeš teda testovat asi ve středu? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
11.3.13 21:45

Holky, takové milióóóny spermií a ani jedna potvora u žádné z nás doposud netrefila kam měla nebo co.. :lol: :lol: ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
11.3.13 21:47

@Mooonki :lol: :lol: :lol: no už by nějaká trefit mohla :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
11.3.13 21:53

.. @Sparkl asi potřebujou posvítit na cestu, uvnitř je přece tma :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
11.3.13 21:55

@Mooonki to chce pouliční lampy :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
11.3.13 21:56
@Mooonki píše: .. @Sparkl asi potřebujou posvítit na cestu, uvnitř je přece tma :lol: :lol:
:lol: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
11.3.13 21:58
@Sparkl píše:
@Rostlinka
Ty budeš teda testovat asi ve středu? :kytka:

Spíš až v pátek, to budu 12dpo, tak tam snad něco bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
11.3.13 22:04

@Rostlinka Aha tak to dej pak určitě vědět.. :palec: já byla testíky koupit dneska radši dvě krabičky..já vím jsem blázen no :lol: Tak mám 4 testy :think: Tak snad mi ukážou ty dvě vysněné // :srdce: a když ne tak mám testy už i na příští měsíc.. :kytka: myslím optimisticky..nebo se alepoň snažím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4378
11.3.13 22:06

@Esmerallda kdy mas ted trmin ms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4378
11.3.13 22:07

@Rostlinka dekuju :) no uz se tesim, az najdu //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4378
11.3.13 22:10

Jinak ja jsem si minuly mesic, kdyz jsem byla v Cechach, koupila 5 krabicek mamatestu, vsichni ho tady tak chvali, mam jeste 7 testu :) minule jsem se drzela a zkousela moc netestit, ja jsem totiz taky testovaci blazen. Teda posledni dva cykly se trochu krotim, driv jsem testila uz par dni po ovulce :zed: :zed: tak ted to nechavam aspon na tech 10 - 12 dpo, tentokrat to zkusim az 12dpo :) pokud vydrzim :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2014
12.3.13 17:30
@Mooonki píše:
Myslím, že ano, zatím všechny přirozeně. Otázkou je, jestli ty clostily, pregnyly, ovitrelle atd. ještě zařazovat do „přirozeně“?? ;)
@Sparkl píše:
@Mooonki
Já myslím že by se to dalo nazvat tak že… je to přirozeně s troškou pomoci.. :D

No já taky myslím, že se tomu dá říkat „přirozeně“ :) Tak jsem asi jediná, která to zkouší „nepřirozeně“ :( Doufám, že žádná z vás nedojde to tohoto stádia a zadaří se u toho „přirozeně“ :)
Holky a co spermio??? My máme v normálu, prý žádný zázrak, ale ne nic hrozného, prostě normál. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
12.3.13 17:46

Ahoj holky, nikdy bych nevěřila, že budu psát do takové diskuze, ale bohužel..zajímají mě názory jiných, které se snaží stejně jako já a přítel. :) Už se snažíme 3 měsíce a stále nic. Poslední dva měsíce se teda snažíme i během ovulace kolem poloviny cyklu, teda aspoň doufám, že jí mám zhruba v té polovině. :) Teď jsme se snažili snad každý druhý den. :) Celý cyklus. Akorát posledné týden to vázne, máme hodně práce. Ale stejně tak jednou za 2–3 dny si na to čas najdeme. :) Teď v pátek bych to měla dostat, a bolí mě břiško už asi týden, tak jako bych to měla dostat. Prsa mě bolí už 2 týdny, ale to mě boleli i v předešlém cyklu a nic. Nesnažím se pozorovat, protože vím, že spousta příznaků se dá vsugerovat. Jen by mě zajímalo, jak se cítíte vy – snažilky nebo už těhotné a jak to probíhalo u vás hned v počátku těhotenství. Ráda si o tom s někým pokecám. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
12.3.13 20:44

Holky já mám takoví pocit že to brzo dostanu.. :( Cítím bolesti v podbříšku a prostě už tomu nějak nevěřím že to vyšlo..takže já nejspíš hůrá na další snažení… :,( Tak snad alespoň ten příští měsíc výjde… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí