Testujeme okolo 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2014
12.3.13 20:56
@Sparkl píše:
Holky já mám takoví pocit že to brzo dostanu.. :( Cítím bolesti v podbříšku a prostě už tomu nějak nevěřím že to vyšlo..takže já nejspíš hůrá na další snažení… :,( Tak snad alespoň ten příští měsíc výjde… :srdce:

Cítím se úplně stejně :( ale nezoufej, naděje umírá poslední ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4378
12.3.13 21:04

@Sparkl mysli pozitivne!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
12.3.13 21:30
@xslam116 píše:
Cítím se úplně stejně :( ale nezoufej, naděje umírá poslední ;)

Holky, takže únorové snažení u nás totální propadák co :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
12.3.13 21:40

@Nunetka Ahoj vítám tě, my se snažíme 2 roky, takže se to vleče jak šlak… no co už. Po prvním roce volného snažení jsem nakráčela k doktorce a ta mi řekla, že mi asi nedozrávají vajíčka, tedy neprobíhá ovulace, tak mi nasadila clostilbegyt. Ten často pomůže, folikuly (obal vajíčka) narostou a ovulace v pohodě. Jenže clostil mi k otěhotnění nepomohl, i když ovulace byla OK, a tak po dalším roce hledám co a jak dál, zda mám jít na laparoskopii, anebo se naplno věnovat cvičení podle Mojžíšové. My teda už jedno tříleté dítě máme, povedlo se rychle, avšak nyní mi nejde do hlavy, proč to další snažení teď tak trvá. :(
Ale při prvním těhu jsem teda skončila na pohotovosti a to se strašnými křečemi, měla jsem za to, že se menzes hlásí nějak hodně mocně. Ale protože to bylo k nevydržení, jela jsem k doktorovi. Avšak to se jen to vajíčko asi uhnizďovalo.. :) v nemocnici si mne nechali 5 dní, než pak na ultrazvuku ověřili, že se nejedná o mimoděložní :) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
12.3.13 21:46

@Mooonki To musí být dost nepříjemný. Člověk to chce o to ví, když to nejde na just. Snažíme se 3 měsíce, ale mě to připadá jako rok. Už začínám stresovat, že si snad začnu měřit i bazálku nebo co, no mazec..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
12.3.13 21:58

@Nunetka tak si příští měsíc zajdi k doktorovi, řekni že se snažíte přes půl roku a tě bys chtěla ověřit, zda máš ovulaci. To je to nejjednodušší. Radši to ověřit hned zkraje, než se snažit rok na prázdno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
13.3.13 07:09
@Sparkl píše:
@Rostlinka Aha tak to dej pak určitě vědět.. :palec: já byla testíky koupit dneska radši dvě krabičky..já vím jsem blázen no :lol: Tak mám 4 testy :think: Tak snad mi ukážou ty dvě vysněné // :srdce: a když ne tak mám testy už i na příští měsíc.. :kytka: myslím optimisticky..nebo se alepoň snažím :oops:

Přeji všem dobré ráno.
Take mám doma víc testů a jak píšeš, tak třeba zbydou na další mesic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
13.3.13 07:13
@xslam116 píše:
Cítím se úplně stejně :( ale nezoufej, naděje umírá poslední ;)

Doufám, že to tak nebude a brzy najdete ty zatracený //. Já se necítím nijak, jako každý měsíc, já to potom jen rovnou dostanu :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2014
13.3.13 10:16

Tak manžel chce testovat již zitra,13.den po IUI :zed: Mě akorát bolí prsa, stejně jako před každou ms:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
13.3.13 11:56

Jako já nevím holky u mě zatím pořád to stejné bolest v podbříšku a čřekám že to tak do dvou dvů dostanu..takže u mě je to vážně nespíš pasé..
@Mooonki Ńo rozhodně to tak vypadá… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
13.3.13 15:44
@xslam116 píše:
Tak manžel chce testovat již zitra,13.den po IUI :zed: Mě akorát bolí prsa, stejně jako před každou ms:(

Ale tento měsíc to může byt příznak něčeho jiného :hug:. Budu moc držet palce, potom dej vědět, jak jsi dopadla. Doufám v pozitivní zprávy :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
13.3.13 15:46

Holky měříte bazální teplotu? :) Jak to máte? Co je pravdy na tom, že pokud otěhotníš, tak ti už do očekávnané MS neklesne pod 37? A MS pak ani nepřijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
13.3.13 17:17

@Nunetka To není pravda ty teploty jsou u každé ženy individuální.. můžeš ji mít o sot nižší..znám holku co měla jen 36,6 a těhotenství to bylo já mám teploty taky hodně nízko takže o takovích vysokých teplotach bych si já tak mohla nechat vzdát po ovulce nemám víc jak 36,5.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
13.3.13 19:30

@Nunetka @Sparkl holky, mne třeba to měření bazální teploty nikdy nelákalo, není to takové otravné po ránu?? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4378
13.3.13 19:31

Tak holky kdy budete testovat??? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie