Testujeme okolo 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
788
13.3.13 21:44
@xslam116 píše:
Jo a děkuji, pak dám vědět jak to dopadlo :D

Budeme držet palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2014
13.3.13 22:15
:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
14.3.13 06:35

Ahojky holky, zítra má dorazit MS, jak bych byla ráda, kdyby nedorazila :dance: Skákala bych do vzduchu :-D Dnes jsem 27DC, doufám, že se 4.3. zadařilo :-) Zatím žádné menstruační příznaky nemám, tak uvidíme ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
14.3.13 06:39
@renkova píše:
Ahojky holky, zítra má dorazit MS, jak bych byla ráda, kdyby nedorazila :dance: Skákala bych do vzduchu :-D Dnes jsem 27DC, doufám, že se 4.3. zadařilo :-) Zatím žádné menstruační příznaky nemám, tak uvidíme ;-)

Ahoj, tak to zní slibně :hug:. Budeš zítra dělat test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
14.3.13 06:40

@Rostlinka Nene, až příští týden :-) Nechci hned ze začátku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
14.3.13 06:45
@renkova píše:
@Rostlinka Nene, až příští týden :-) Nechci hned ze začátku :-)

Rozumím, už teď se těším na dobré zprávy :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
14.3.13 06:50

@Rostlinka Děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
14.3.13 07:23

Ahoj holky, já to mám taky zítra dostat, tak doufám, že to nedorazí. Břicho mě ale bolí už týden, prsa taky, takže to zatím nevypadá moc nedějně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
14.3.13 07:26
@Nunetka píše:
Ahoj holky, já to mám taky zítra dostat, tak doufám, že to nedorazí. Břicho mě ale bolí už týden, prsa taky, takže to zatím nevypadá moc nedějně..

Ahoj :kytka:.
A ty budeš dělat test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
14.3.13 07:57

@Rostlinka No pokud by to nepřišlo třeba 2 dny, tak ho zkusím. Jinak ne. :kytka: a co ty? Dnes jsem 27DC. Zítra by to mělo přijít. Teda spíš nemělo :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
14.3.13 08:03

@Nunetka Ahojky,taky tě vítám :mavam: Myse snažíme 7 měsíc, ale s tím, že jsem měla v srpnu ZT v 11týdnu, takže jsme se začli ihned snažit a teď je to 7 měsíc a zatím nevím, jak to dopadlo, ale moc velké naděje tomu taky nedávám :( 3 měsíce snažení vážně vůbec neřeš, já s mým prvním dítkem otěhotněla až po roce snažení a to už jsem měla jít na umělé oplodnění a k tomu už nedošlo nebo přesně měsíc předtím jsem otěhotněla, nahnala jsem si dohlavy, že nám s tím doktoři pomůžou a šup bylo to nebo myšlenky na otěhotnění už nebyly, když to nešlo, takže vypnout a čekat, ale vím, že to nejde, já už jsem teď taky úplně posedlá :mrgreen: Všechny se cítíme stejně co se týče neúspěchu, ale jednou to vyjde nám všem nebojte :palec:
Já bazálku neměřila nikdy, nemám nervy na to, že to kleslo před MS atd a hlavně ovlivňuje to i nevyspání, nemoc, stres tak o čem to pak je :mrgreen: Já bych se ještě víc stresovala, takže já nesleduju radši nic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
14.3.13 08:07
@Nunetka píše:
@Rostlinka No pokud by to nepřišlo třeba 2 dny, tak ho zkusím. Jinak ne. :kytka: a co ty? Dnes jsem 27DC. Zítra by to mělo přijít. Teda spíš nemělo :P

Já budu dělat test zítra, pokud se povedlo, tak už by mohlo být něco vidět. Dnes jsem 28DC a 11dpo. Měla bych to mít ale až ve středu, mám prodlouženou lateální fázi braním Utrogestanu. Tak ti také budu držet palce.

A i vám všem ostatním moc držím palce, ať to vyjde :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
14.3.13 08:11

Jinak testovat budu asi zítra, dneska to ještě asi vydržím, ale fakt možná :mrgreen: Jinak mě taky bolí podbřišek už tak týden, pořád nějaký píchnutí, prsa ty bolí každý měsíc, ale co se mi udělalo fakt poprvé, tak samý boláky na obličeji, nikdy jsem to neměla, vždy tak jeden, ani to ne, nebo jsem vždy měla pěknou pleť, ale teeeď? Manžel mi řekl, že to nejde si nevšimnout, co mi na tom obličeji vyrašilo :roll: Takže jsem fakt krasavice :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2014
14.3.13 08:21

Tak hlásím že dnes ráno na tesu / :,( Dnes hodíme s manželem řeč zda zkusíme ještě jeden pokus IUI nebo už se pustíme do IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
14.3.13 08:24

@xslam116 Tak ještě se může objevit zítra nebo i pozítří :hug: Prej to IVF je lepší, že většinou vyjde, kámoška šla rovnou na IVF a hned napoprvé se povedlo, má dvojčátka :lol: Držím pěstičky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí