Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mooonki píše:Tak to mě moc mrzí
Ahoj holky, tak já hlásím příchod MS, ani to nepočkalo do toho 15.3, přišla tak o 3 dny dříve.takže depka…
@xslam116 píše:
Tak to je mi líto, drž seMám takový pocit, že u mě taky mrška dorazí; už teď je mi z toho do
Tak to je dobře, že ti Clostil zabírá. ÚPRAVA-ABY TO NEVYPADALO TAK DĚSNĚ.
Příspěvek upraven 11.03.13 v 21:37
@Rostlinka píše:
Tak to je dobře.
Sakra, měla to byt u xslam116 citace toho o Clostylu
.Nevím jak se mi to podařilo
.
@xslam116 Taky tě moc vítám
Já mám taky Ms dostat 18.3. a říkala si, že testnu 15.3.,akorat nevim, zda to vydržím
Přeji ti, aby ti to vyšlo
Po takove dlouhé cestě, co máš za sebou už to vyjít musí
Když jsi byla na IUi 1.3. to už by ti možná i testík vyšel dřiv
@Mooonki Tak to mě mrzí, že potvora přišla ![]()
@Mooonki píše:
Dnes jsem přišla z práce domů, zavrtala jsem se do peřiny, pobrečela si, a jak mě manžel viděl, tak mě sprdnul, že takovým stylem to teda nejde, že to je špatný přístup. Bych ho za to majzla. Já vím jak to myslí, ale i tak.. chci utěšit a ne káráníuž nám to nejde 2 roky, sice se snažíme o druhé, ale to nemění nic na tom, že chci sourozence pro malou..ať není sama.
Ty chlapi to dokáží udělat ještě horší, než to je
. Vždycky si říkám, že je předemnou zase další šance. Je to chabá útěcha, ale musíme jít dál
.
@Rostlinka Je to tak, u nás jsem to asi jen já, kdo to prožívá. Jemu je to zřejmě tak nějak fuk, kdy se to povede a jestli se to povede. Kdysi mi říkal, že by mu stačilo i jedno dítě. Takže jsem na to těšení sama no ![]()
Ahoj holky, muzu se pridat? Ja budu testovat teda az kolem 17.3. Posledni ms byla 24.2. a termin dalsi je az kolem 22.3, ale ovulku jsem tento cyklus mela hrozne brzo, 10dc, tak jsem si rikala, ze v nedeli uz zkusim ![]()
@Mooonki ja jsem vysadila HA v cervenci, v zari jsem otehotnela, ale mela jsem ZT, takze se snazime od konce listopadu znova, mela jsem 4 porevizni ms a ted ocekavam // ![]()
je to stresujici, po ha jsem otehotnela hned ![]()
@Rostlinka píše:Si říkám, že mi ta tvoje reakce nějak nesedí
Sakra, měla to byt u xslam116 citace toho o Clostylu.Nevím jak se mi to podařilo
.
@Esmerallda píše:
@xslam116 Taky tě moc vítámJá mám taky Ms dostat 18.3. a říkala si, že testnu 15.3.,akorat nevim, zda to vydržím
Přeji ti, aby ti to vyšlo
Po takove dlouhé cestě, co máš za sebou už to vyjít musí
Když jsi byla na IUi 1.3. to už by ti možná i testík vyšel dřiv
@Mooonki Tak to mě mrzí, že potvora přišla
No já jsem testík zkoušela už v sobotu, ale to spíš ze zvědavosti, zda mám v těle ještě pořád pregnyl a byl čistej. Dřív testovat se bojím, neboť vím, jaký to je koukat na ten test pouze s jednou čárkou, párkrát jsem to už zažila, takže se snažím testovat co nejdýl to jde. Musíme vydržet minimálně do 15.3. ![]()
Mám takový pocit, že se tady všechny pokoušíte přirozeně, nebo se pletu???
@xslam116 píše:
Mám takový pocit, že se tady všechny pokoušíte přirozeně, nebo se pletu???
Myslím, že ano, zatím všechny přirozeně. Otázkou je, jestli ty clostily, pregnyly, ovitrelle atd. ještě zařazovat do „přirozeně“?? ![]()
@Mooonki
Já myslím že by se to dalo nazvat tak že… je to přirozeně s troškou pomoci.. ![]()
@Freetibet Ahojky taky tě tu vítám
Já měla taky ZT v srpnu v 11týdnu, snažime se hned od revize, ale zatím taky nic a to jsem předtím otěhotněla napoprvé a teď 7 měsic po revizi a nic
Ale já si řikam, asi to tak má byt, nic s tím nenadělame, bohužel
@xslam116 Jojo chápu, já to nevydržim pokud ty testy mám doma, prostě mě to nutí co kdyby, to koukání na jednu čárku je stresujici, i manžel na mě pozná že jsem začla testovat ![]()
@Mooonki píše:
@Rostlinka Je to tak, u nás jsem to asi jen já, kdo to prožívá. Jemu je to zřejmě tak nějak fuk, kdy se to povede a jestli se to povede. Kdysi mi říkal, že by mu stačilo i jedno dítě. Takže jsem na to těšení sama no
Myslím, že mu to jedno není. Jen to nedává najevo. Přijde mi, že to takhle dělá spousta mužů. Ten můj o tom celkově nemluví, někdy mě mrzí, že s nim o tom nemůžu mluvit, ale asi je to pro mě lepší. Tak nějak si to snažení potom míň připouštím.
@xslam116 píše:
No já jsem testík zkoušela už v sobotu, ale to spíš ze zvědavosti, zda mám v těle ještě pořád pregnyl a byl čistej. Dřív testovat se bojím, neboť vím, jaký to je koukat na ten test pouze s jednou čárkou, párkrát jsem to už zažila, takže se snažím testovat co nejdýl to jde. Musíme vydržet minimálně do 15.3.
To se mi povedlo
, zkoušela jsem odepsat na dva příspěvky najednou a takhle to dopadlo
.