Testujeme okolo 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
788
11.3.13 20:29
@Mooonki píše:
Ahoj holky, tak já hlásím příchod MS, ani to nepočkalo do toho 15.3, přišla tak o 3 dny dříve. :,( takže depka…
Tak to mě moc mrzí :hug: , vím že je to pořád dokola, ale snad ti to vyjde příští cyklus :hug: . Jednou prostě musí :pankac: .
@xslam116 píše:
Tak to je mi líto, drž se :hug: Mám takový pocit, že u mě taky mrška dorazí; už teď je mi z toho do :,(

Tak to je dobře, že ti Clostil zabírá. ÚPRAVA-ABY TO NEVYPADALO TAK DĚSNĚ.

Příspěvek upraven 11.03.13 v 21:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
11.3.13 20:31
@Rostlinka píše:
Tak to je dobře.

Sakra, měla to byt u xslam116 citace toho o Clostylu :zed:.Nevím jak se mi to podařilo :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
11.3.13 20:32

@xslam116 Taky tě moc vítám :mavam: Já mám taky Ms dostat 18.3. a říkala si, že testnu 15.3.,akorat nevim, zda to vydržím :mrgreen: Přeji ti, aby ti to vyšlo :hug: Po takove dlouhé cestě, co máš za sebou už to vyjít musí :palec: Když jsi byla na IUi 1.3. to už by ti možná i testík vyšel dřiv :D @Mooonki Tak to mě mrzí, že potvora přišla :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
11.3.13 20:35
@Mooonki píše:
Dnes jsem přišla z práce domů, zavrtala jsem se do peřiny, pobrečela si, a jak mě manžel viděl, tak mě sprdnul, že takovým stylem to teda nejde, že to je špatný přístup. Bych ho za to majzla. Já vím jak to myslí, ale i tak.. chci utěšit a ne kárání :( už nám to nejde 2 roky, sice se snažíme o druhé, ale to nemění nic na tom, že chci sourozence pro malou..ať není sama.

Ty chlapi to dokáží udělat ještě horší, než to je :hug:. Vždycky si říkám, že je předemnou zase další šance. Je to chabá útěcha, ale musíme jít dál :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
11.3.13 20:47

@Rostlinka Je to tak, u nás jsem to asi jen já, kdo to prožívá. Jemu je to zřejmě tak nějak fuk, kdy se to povede a jestli se to povede. Kdysi mi říkal, že by mu stačilo i jedno dítě. Takže jsem na to těšení sama no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4378
11.3.13 20:50

Ahoj holky, muzu se pridat? Ja budu testovat teda az kolem 17.3. Posledni ms byla 24.2. a termin dalsi je az kolem 22.3, ale ovulku jsem tento cyklus mela hrozne brzo, 10dc, tak jsem si rikala, ze v nedeli uz zkusim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
11.3.13 20:52

@Freetibet Ahoj, vítám tě. A jak dlouho se snažíte? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4378
11.3.13 20:55

@Mooonki ja jsem vysadila HA v cervenci, v zari jsem otehotnela, ale mela jsem ZT, takze se snazime od konce listopadu znova, mela jsem 4 porevizni ms a ted ocekavam // :mrgreen:
je to stresujici, po ha jsem otehotnela hned :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2014
11.3.13 20:58
@Rostlinka píše:
Sakra, měla to byt u xslam116 citace toho o Clostylu :zed:.Nevím jak se mi to podařilo :nevim:.
Si říkám, že mi ta tvoje reakce nějak nesedí :roll: Dobrý přehmat :D
@Esmerallda píše:
@xslam116 Taky tě moc vítám :mavam: Já mám taky Ms dostat 18.3. a říkala si, že testnu 15.3.,akorat nevim, zda to vydržím :mrgreen: Přeji ti, aby ti to vyšlo :hug: Po takove dlouhé cestě, co máš za sebou už to vyjít musí :palec: Když jsi byla na IUi 1.3. to už by ti možná i testík vyšel dřiv :D @Mooonki Tak to mě mrzí, že potvora přišla :(

No já jsem testík zkoušela už v sobotu, ale to spíš ze zvědavosti, zda mám v těle ještě pořád pregnyl a byl čistej. Dřív testovat se bojím, neboť vím, jaký to je koukat na ten test pouze s jednou čárkou, párkrát jsem to už zažila, takže se snažím testovat co nejdýl to jde. Musíme vydržet minimálně do 15.3. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2014
11.3.13 21:01

Mám takový pocit, že se tady všechny pokoušíte přirozeně, nebo se pletu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
11.3.13 21:04
@xslam116 píše:
Mám takový pocit, že se tady všechny pokoušíte přirozeně, nebo se pletu???

Myslím, že ano, zatím všechny přirozeně. Otázkou je, jestli ty clostily, pregnyly, ovitrelle atd. ještě zařazovat do „přirozeně“?? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
11.3.13 21:25

@Mooonki
Já myslím že by se to dalo nazvat tak že… je to přirozeně s troškou pomoci.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
11.3.13 21:29

@Freetibet Ahojky taky tě tu vítám :mavam: Já měla taky ZT v srpnu v 11týdnu, snažime se hned od revize, ale zatím taky nic a to jsem předtím otěhotněla napoprvé a teď 7 měsic po revizi a nic :,( Ale já si řikam, asi to tak má byt, nic s tím nenadělame, bohužel :,( @xslam116 Jojo chápu, já to nevydržim pokud ty testy mám doma, prostě mě to nutí co kdyby, to koukání na jednu čárku je stresujici, i manžel na mě pozná že jsem začla testovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
11.3.13 21:30
@Mooonki píše:
@Rostlinka Je to tak, u nás jsem to asi jen já, kdo to prožívá. Jemu je to zřejmě tak nějak fuk, kdy se to povede a jestli se to povede. Kdysi mi říkal, že by mu stačilo i jedno dítě. Takže jsem na to těšení sama no :nevim:

Myslím, že mu to jedno není. Jen to nedává najevo. Přijde mi, že to takhle dělá spousta mužů. Ten můj o tom celkově nemluví, někdy mě mrzí, že s nim o tom nemůžu mluvit, ale asi je to pro mě lepší. Tak nějak si to snažení potom míň připouštím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
11.3.13 21:32
@xslam116 píše:
No já jsem testík zkoušela už v sobotu, ale to spíš ze zvědavosti, zda mám v těle ještě pořád pregnyl a byl čistej. Dřív testovat se bojím, neboť vím, jaký to je koukat na ten test pouze s jednou čárkou, párkrát jsem to už zažila, takže se snažím testovat co nejdýl to jde. Musíme vydržet minimálně do 15.3. :palec:

To se mi povedlo :oops: :zed:, zkoušela jsem odepsat na dva příspěvky najednou a takhle to dopadlo :zed: :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí