Testujeme okolo 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
115
4.3.13 13:52
@Esmerallda píše:
@pájaapája Já pročítala diskuzi, ale vůbec už nevím :mrgreen: Ty budeš kdy testovat? Letí to, týden je jako nic, ale když se podívám dopředu 14dní mi přijde jako hrozná doba :( Holt to jsme my kteří se těší, až budou moci testovat :mrgreen:

ja bych měla až tak 10.nejdřív…spíš pozděj..ale stejně mi to nedá..taky se těším ale čím víc se to blíž, tím mám větší obavy z neúspěchu.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
4.3.13 14:00

@pájaapája Mám to úplně stejně, já třeba testuju už 5dní před MS nebo mě tak u obou těhu test vyšel s krásnýma čárkama, takže se držím toho, že to tak bude pokaždé a pokud testuju a 3dny před MS tam ještě čárka není, strácím naději, že se povedlo a mám vždy pravdu :( Nevím no, asi si to dělám sama, ale já netestovat nevydržím a kdo jo, klobouk dolů a přiznám se, že mám v tom zálibu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
4.3.13 14:08
@Esmerallda píše:
Ahojte holky..tak jsem viděla téma diskuze tak se musím přidat :D My se snažíme s manželem o miminko 6měsíc a testovat budu přesně kolem 15.3. nebo mrcha má NEdojít 18.3. :mrgreen: Tak si ten čas skrátím s vámi jestli můžu :D

Ahoj a vítám tě :kytka:. Přesně jak píšeš, to slunce dává nové síly, taky to tak mám. Těch 14 dní je dlouhých, ale zase už jsme pro to udělaly, co jsem mohly a teď už jen vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
4.3.13 14:10
@pájaapája píše:
ja bych měla až tak 10.nejdřív…spíš pozděj..ale stejně mi to nedá..taky se těším ale čím víc se to blíž, tím mám větší obavy z neúspěchu.. :(

To už je za rohem :hug:. Vím, že se to říká, ale když ne teď tak třeba další měsíc. Jednou to vyjde a splní se nám to všem :andel:. Budu držet palce, ať to vyjde :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
4.3.13 14:13
@Esmerallda píše:
@pájaapája Mám to úplně stejně, já třeba testuju už 5dní před MS nebo mě tak u obou těhu test vyšel s krásnýma čárkama, takže se držím toho, že to tak bude pokaždé a pokud testuju a 3dny před MS tam ještě čárka není, strácím naději, že se povedlo a mám vždy pravdu :( Nevím no, asi si to dělám sama, ale já netestovat nevydržím a kdo jo, klobouk dolů a přiznám se, že mám v tom zálibu :mrgreen:

Taky je pro mě lepší testovat dřív, i když se riskuje, že člověk najde // a pak dorazí ms. Ale i tak bohužel nevydržím čekat a s tím testováním se mi to čekání líp snáší :oops:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
4.3.13 14:26

@Rostlinka Díky,jsem ráda, že mě mezi sebe přijmete :hug: No jo, říkám si, měsíc je krátká doba, ona taky je, ale když člověk na něco moc čeká, většinou se to táhne..jakmile dostanu MS, letí mi to do OVU rychle, ale pak moc néé, ale je taky fakt, že bylo škaredě, nedalo se nic dělat, teď budu pořád venku, tak i na to líp přestanu myslet :D Já mám chlapečka skoro 3-letýho, takže zábavu mám, ale i tak na to myslím pořád :mrgreen: Noo, já už právě v listopadu // našla, čárka jeden den zesílila a pak MS přišla, je to risk, ale co už no, lepší tak, než být nervozní z toho že musím ještě čekat jestli to dostanu nebo ne :mrgreen: Přesně jak to máš ty, líp se mi to snáší, ikdyž i manžel pozná, že jsem začala testovat nebo si pořád omýlám, klid ta čárka tam může být zítra a jsem zamlklá :mrgreen: :mrgreen: Kolikrát jsem si říkala, tento měsíc to vydržím, ale skutek utek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
4.3.13 14:33
@Esmerallda píše:
@Rostlinka Díky,jsem ráda, že mě mezi sebe přijmete :hug: No jo, říkám si, měsíc je krátká doba, ona taky je, ale když člověk na něco moc čeká, většinou se to táhne..jakmile dostanu MS, letí mi to do OVU rychle, ale pak moc néé, ale je taky fakt, že bylo škaredě, nedalo se nic dělat, teď budu pořád venku, tak i na to líp přestanu myslet :D Já mám chlapečka skoro 3-letýho, takže zábavu mám, ale i tak na to myslím pořád :mrgreen: Noo, já už právě v listopadu // našla, čárka jeden den zesílila a pak MS přišla, je to risk, ale co už no, lepší tak, než být nervozní z toho že musím ještě čekat jestli to dostanu nebo ne :mrgreen: Přesně jak to máš ty, líp se mi to snáší, ikdyž i manžel pozná, že jsem začala testovat nebo si pořád omýlám, klid ta čárka tam může být zítra a jsem zamlklá :mrgreen: :mrgreen: Kolikrát jsem si říkala, tento měsíc to vydržím, ale skutek utek :mrgreen:

Také mám doma už jednu dračici, také skoro 3 letou :pankac:. To už je pořádná zábava, ta naše je ukecaná až kam… :lol:, tak nás zabaví zdatně.
Každý měsíc si říkám, že teď musím vydržet netestovat, ale to by testy asi museli přestat prodávat :oops: :oops:, jsem ostuda :zed:. Ale co se dá dělat, jinak to beru vždy sportovně a když to nevyjde, tak jsem v pohodě a těším se na další šanci. Tak myslím, že je to ještě ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
4.3.13 14:44

@Rostlinka Vidím,že máme hodně společného, ten náš ďáblík je taky ukecanej až, až..pusa mu jede po mamince :mrgreen: Každý den překvapuje a my se jen smějeme, co vypustí z té papulky :mrgreen: Noo, kdyby spíš udělali těhu testy na předpis, to by nás bavit přestalo, ale takhle co, drahý nejsou a když nás to baví :potlesk: :potlesk: Ostuda určitě nejsi, jak to tady vše pročítám je nás tolik, který testujeme moc brzy, prostě ta touha najít tam ty // je větší než rozum :mrgreen: Já se taky pak těším na další snažení a řeknu si co už no, nepovedlo se, povede se třeba příště a jednou to snad vyjde nám všem :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
4.3.13 14:57
@Esmerallda píše:
@Rostlinka Vidím,že máme hodně společného, ten náš ďáblík je taky ukecanej až, až..pusa mu jede po mamince :mrgreen: Každý den překvapuje a my se jen smějeme, co vypustí z té papulky :mrgreen: Noo, kdyby spíš udělali těhu testy na předpis, to by nás bavit přestalo, ale takhle co, drahý nejsou a když nás to baví :potlesk: :potlesk: Ostuda určitě nejsi, jak to tady vše pročítám je nás tolik, který testujeme moc brzy, prostě ta touha najít tam ty // je větší než rozum :mrgreen: Já se taky pak těším na další snažení a řeknu si co už no, nepovedlo se, povede se třeba příště a jednou to snad vyjde nám všem :pankac:
:potlesk: Souhlasím, člověk z neúspěchu nadšený není, ale není to ani konec světa :pankac:. A jak píšeš, jednou to čeká na nás VŠECHNY :dance:

Také už jsme si vyslechli už pár,,špeků" od naší malé a vždycky se těšíme na další. Je to krásné dívat se jak rostou a dělají pokroky :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
4.3.13 15:04

@Rostlinka Přesně tak, pořád žijeme, jsme zdravý, tak ono to jednou přijde, co má být bude :D Právě, někdy koukáme, kde to slyšel, většinou z televize co jsme si tak všimli a on slyší něco jednou a už si to pamatuje :mrgreen: Taky bych u něho ráda viděla toho sourozence, ten pocit, že má malýho parťáka, to je krásný :D Tak budu doufat, že příroda mu ho nadělí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
4.3.13 15:11
@Esmerallda píše:
@Rostlinka Přesně tak, pořád žijeme, jsme zdravý, tak ono to jednou přijde, co má být bude :D Právě, někdy koukáme, kde to slyšel, většinou z televize co jsme si tak všimli a on slyší něco jednou a už si to pamatuje :mrgreen: Taky bych u něho ráda viděla toho sourozence, ten pocit, že má malýho parťáka, to je krásný :D Tak budu doufat, že příroda mu ho nadělí :D

Také mám pocit, že spoustu věcí má z televize. A všechno co jí nezajímá se musí opakovat 100×, ale nějaká perla z televize stačí jednou a pamatuje si to pořád :). Sourozence by to už chtělo. A jak se o dítě snažíme už nějakou dobu, tak mě někdy napadají myšlenky, že bych potom třeba možná chtěla ještě jedno :lol:. I když si myslím, že to je jenom teď a až jednou bude druhé, tak toho budu mít až kam a už mě to ani nenapadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
4.3.13 15:17

Přesně jako u nás, to co nemá si zapamatuje hned a to co má vědět, tak neví :D Ale jinak je to šikulka, už umí počítat i do 10 česky i anglicky a abecedu umí taky :D Mě se taky líbí dětí víc, třeba ty 3,ale v dnešní době si říkám, že uživit to a dát jim vše co potřebují není sranda, kdyby záleželo jen na tom, kolik mu chceme nadělit sourozenců, měl by aspoň ty 2 :D Ikdyž na moje nervy je i to jedno dost někdy, ale to k tomu patří :mrgreen: Uvidí se co nám osud nadělí, někdy ty děti přijdou, ani nevíš jak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
4.3.13 15:23
@Esmerallda píše:
Přesně jako u nás, to co nemá si zapamatuje hned a to co má vědět, tak neví :D Ale jinak je to šikulka, už umí počítat i do 10 česky i anglicky a abecedu umí taky :D Mě se taky líbí dětí víc, třeba ty 3,ale v dnešní době si říkám, že uživit to a dát jim vše co potřebují není sranda, kdyby záleželo jen na tom, kolik mu chceme nadělit sourozenců, měl by aspoň ty 2 :D Ikdyž na moje nervy je i to jedno dost někdy, ale to k tomu patří :mrgreen: Uvidí se co nám osud nadělí, někdy ty děti přijdou, ani nevíš jak :D

Koukám, že toho máme společného víc. Přesně tak to mám také, i když by člověk chtěl, tak záleží na spoustě dalších věcí. A také mám nervy jen jedny a myslím, že budou stačit tak akorát na druhé a konec :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
4.3.13 15:30

@Rostlinka Přesně tak, ty moje nervy budou taky stačit akorát na to druhé a ikdyž ta touha mít dětí víc, vždy si vzpomenu na jeho vzdorovací období a hned mě to přejde :mrgreen: Já říkám, že to třetí klidně, ale až budou dvě odrostlejší a nejpozději do 35let a záleží taky na finanční situaci a vetšího bydlení, takže se uvidí, teď řešíme to druhé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
4.3.13 15:34
@Esmerallda píše:
@Rostlinka Přesně tak, ty moje nervy budou taky stačit akorát na to druhé a ikdyž ta touha mít dětí víc, vždy si vzpomenu na jeho vzdorovací období a hned mě to přejde :mrgreen: Já říkám, že to třetí klidně, ale až budou dvě odrostlejší a nejpozději do 35let a záleží taky na finanční situaci a vetšího bydlení, takže se uvidí, teď řešíme to druhé :lol:

Rozhodně :pankac:. Plánujete letos nějakou dovolenou? My asi letos nikam nepojedeme, ale chci si užít ježdění na kole, hned až bude tepleji. To mám ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí