Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pájaapája píše:
Holčiny mrknit sem..bude se vám to líbit
http://www.kalkulacka-tehotenska.cz/…vi/index.php?…
Ahoj, ty stránky znám a jsou krásný
. Všechno je tam přehledně rozepsané.
@pájaapája píše:
Už aby jsme tam všechny mohly brzy zadat předpokládané datum početí
.
Jeee..to jo.. ![]()
mně by se líbilo kdybych se ted probudila a byl příšti čtvrtek nebo pátek a já vykoupala papírek v mé moči a hle..//…jéééé.. ![]()
@pájaapája píše:
Jeee..to jo..
mně by se líbilo kdybych se ted probudila a byl příšti čtvrtek nebo pátek a já vykoupala papírek v mé moči a hle..//…jéééé..
Ahoj, jmenuji se Jana a s manželem se snažíme od ledna o druhé miminko. Zatím se nic neděje, v sobotu jsem měla…♥ OVULACI ♥,,, tak doufáme, že se zadařilo a čtyřletému Matyášovi přibyde brzy sourozenec ![]()
@Rostlinka píše:Přesně, to by bylo super. Maličko popohnat čas… Ale vždycky si říkám, že si klidně počkám, hlavně když by tam ty // byly. No snad nám to brzy vyjde
.
@renkova píše:
Ahoj, jmenuji se Jana a s manželem se snažíme od ledna o druhé miminko. Zatím se nic neděje, v sobotu jsem měla…♥ OVULACI ♥,,, tak doufáme, že se zadařilo a čtyřletému Matyášovi přibyde brzy sourozenec
tak to přeji mnoho mnoho štěstí ať se zadaří ![]()
@renkova píše:
Ahoj, jmenuji se Jana a s manželem se snažíme od ledna o druhé miminko. Zatím se nic neděje, v sobotu jsem měla…♥ OVULACI ♥,,, tak doufáme, že se zadařilo a čtyřletému Matyášovi přibyde brzy sourozenec
Ahoj, také ti přeji, aby bylo snažení úspěšné
. Dnes je tak krásný den, už od rána mam skvělou náladu
. Už se moc těším, až zase vyrazíme s manželem a malou na kolech. A co vy, plánujete něco na jaro? Nějakou dovolenou, výlet?
Ahojte holky..tak jsem viděla téma diskuze tak se musím přidat
My se snažíme s manželem o miminko 6měsíc a testovat budu přesně kolem 15.3. nebo mrcha má NEdojít 18.3.
Tak si ten čas skrátím s vámi jestli můžu ![]()
Ovulace by měla být dnes, ale mám pocit, že byla včera nebo předevčírem, bolel mě podbřišek a trošku jsem zašpinila, myslíte, že to OVU může značit? Je fakt, že jsem to tak měla i minulý měsíc, to jsme na to hupli a nic, ale to bylo ten den, teď jsme se tulili den před špiněním, tak kéž by to ovu byla a vyšlo to
Jinak já jsem taky po nevydařeném jednom těhu, měla jsem ZT v 11týdnu, takže u mě hraje psychika roli nejspíš a hlavně jak bylo škaredě, ani to snažení mě nebavilo, teď jak vykouklo sluníčko, mám pocit, že jsem se znovu nadechla a žiju a mám takový pozitivní pocity co se týče snažilkování ![]()
@Esmerallda píše:
Ovulace by měla být dnes, ale mám pocit, že byla včera nebo předevčírem, bolel mě podbřišek a trošku jsem zašpinila, myslíte, že to OVU může značit? Je fakt, že jsem to tak měla i minulý měsíc, to jsme na to hupli a nic, ale to bylo ten den, teď jsme se tulili den před špiněním, tak kéž by to ovu byla a vyšlo toJinak já jsem taky po nevydařeném jednom těhu, měla jsem ZT v 11týdnu, takže u mě hraje psychika roli nejspíš a hlavně jak bylo škaredě, ani to snažení mě nebavilo, teď jak vykouklo sluníčko, mám pocit, že jsem se znovu nadechla a žiju a mám takový pozitivní pocity co se týče snažilkování
pokud máš takový pocity tak to třeba vyšlo
moc bych ti to přála ![]()
@pájaapája No kéž by jsi měla pravdu, ale pocity jsou něco jinýho a fakta taky
Třeba to tak je a mé tušení je správné, každopádně se uvidí za necelých 14dní, tuhle čekací dobu nenávidím
Přeji to každé z nás tady..jsem moc zvědavá kdo v březnu najde // ![]()
@Esmerallda píše:
@pájaapája No kéž by jsi měla pravdu, ale pocity jsou něco jinýho a fakta takyTřeba to tak je a mé tušení je správné, každopádně se uvidí za necelých 14dní, tuhle čekací dobu nenávidím
Přeji to každé z nás tady..jsem moc zvědavá kdo v březnu najde //
kéž // uvidíme všechny..letí to..je to chvilka co jsem sem něco psala a dneska zjišťuju že je to vlastně týden..ještě pár dní a uvidím jak jsem na tom..
nevim jestli se mám těšit nebo nemánm ![]()
@pájaapája Já pročítala diskuzi, ale vůbec už nevím
Ty budeš kdy testovat? Letí to, týden je jako nic, ale když se podívám dopředu 14dní mi přijde jako hrozná doba
Holt to jsme my kteří se těší, až budou moci testovat ![]()