Testujeme okolo 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
788
3.3.13 18:44
@pájaapája píše:
Holčiny mrknit sem :)..bude se vám to líbit :srdce:
http://www.kalkulacka-tehotenska.cz/…vi/index.php?…

Ahoj, ty stránky znám a jsou krásný :srdce:. Všechno je tam přehledně rozepsané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
3.3.13 18:59
:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
3.3.13 19:10
@pájaapája píše: :kytka:

Už aby jsme tam všechny mohly brzy zadat předpokládané datum početí :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
3.3.13 19:54

Jeee..to jo.. :hug:
mně by se líbilo kdybych se ted probudila a byl příšti čtvrtek nebo pátek a já vykoupala papírek v mé moči a hle..//…jéééé.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
3.3.13 20:54
@pájaapája píše:
Jeee..to jo.. :hug:
mně by se líbilo kdybych se ted probudila a byl příšti čtvrtek nebo pátek a já vykoupala papírek v mé moči a hle..//…jéééé.. :zed:
:hug: Přesně, to by bylo super. Maličko popohnat čas… Ale vždycky si říkám, že si klidně počkám, hlavně když by tam ty // byly. No snad nám to brzy vyjde :srdce:.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
4.3.13 08:11

Ahoj, jmenuji se Jana a s manželem se snažíme od ledna o druhé miminko. Zatím se nic neděje, v sobotu jsem měla…♥ OVULACI ♥,,, tak doufáme, že se zadařilo a čtyřletému Matyášovi přibyde brzy sourozenec :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
4.3.13 08:39
@Rostlinka píše: :hug: Přesně, to by bylo super. Maličko popohnat čas… Ale vždycky si říkám, že si klidně počkám, hlavně když by tam ty // byly. No snad nám to brzy vyjde :srdce:.
:zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
4.3.13 09:06
@renkova píše:
Ahoj, jmenuji se Jana a s manželem se snažíme od ledna o druhé miminko. Zatím se nic neděje, v sobotu jsem měla…♥ OVULACI ♥,,, tak doufáme, že se zadařilo a čtyřletému Matyášovi přibyde brzy sourozenec :)

tak to přeji mnoho mnoho štěstí ať se zadaří :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
4.3.13 12:20
@renkova píše:
Ahoj, jmenuji se Jana a s manželem se snažíme od ledna o druhé miminko. Zatím se nic neděje, v sobotu jsem měla…♥ OVULACI ♥,,, tak doufáme, že se zadařilo a čtyřletému Matyášovi přibyde brzy sourozenec :)

Ahoj, také ti přeji, aby bylo snažení úspěšné :kytka:. Dnes je tak krásný den, už od rána mam skvělou náladu :dance:. Už se moc těším, až zase vyrazíme s manželem a malou na kolech. A co vy, plánujete něco na jaro? Nějakou dovolenou, výlet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
4.3.13 13:10

Ahojte holky..tak jsem viděla téma diskuze tak se musím přidat :D My se snažíme s manželem o miminko 6měsíc a testovat budu přesně kolem 15.3. nebo mrcha má NEdojít 18.3. :mrgreen: Tak si ten čas skrátím s vámi jestli můžu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
4.3.13 13:21

Ovulace by měla být dnes, ale mám pocit, že byla včera nebo předevčírem, bolel mě podbřišek a trošku jsem zašpinila, myslíte, že to OVU může značit? Je fakt, že jsem to tak měla i minulý měsíc, to jsme na to hupli a nic, ale to bylo ten den, teď jsme se tulili den před špiněním, tak kéž by to ovu byla a vyšlo to :D Jinak já jsem taky po nevydařeném jednom těhu, měla jsem ZT v 11týdnu, takže u mě hraje psychika roli nejspíš a hlavně jak bylo škaredě, ani to snažení mě nebavilo, teď jak vykouklo sluníčko, mám pocit, že jsem se znovu nadechla a žiju a mám takový pozitivní pocity co se týče snažilkování :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
4.3.13 13:29
@Esmerallda píše:
Ovulace by měla být dnes, ale mám pocit, že byla včera nebo předevčírem, bolel mě podbřišek a trošku jsem zašpinila, myslíte, že to OVU může značit? Je fakt, že jsem to tak měla i minulý měsíc, to jsme na to hupli a nic, ale to bylo ten den, teď jsme se tulili den před špiněním, tak kéž by to ovu byla a vyšlo to :D Jinak já jsem taky po nevydařeném jednom těhu, měla jsem ZT v 11týdnu, takže u mě hraje psychika roli nejspíš a hlavně jak bylo škaredě, ani to snažení mě nebavilo, teď jak vykouklo sluníčko, mám pocit, že jsem se znovu nadechla a žiju a mám takový pozitivní pocity co se týče snažilkování :potlesk:

pokud máš takový pocity tak to třeba vyšlo :jazyk: moc bych ti to přála :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
4.3.13 13:34

@pájaapája No kéž by jsi měla pravdu, ale pocity jsou něco jinýho a fakta taky :D Třeba to tak je a mé tušení je správné, každopádně se uvidí za necelých 14dní, tuhle čekací dobu nenávidím :zed: Přeji to každé z nás tady..jsem moc zvědavá kdo v březnu najde // :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
4.3.13 13:42
@Esmerallda píše:
@pájaapája No kéž by jsi měla pravdu, ale pocity jsou něco jinýho a fakta taky :D Třeba to tak je a mé tušení je správné, každopádně se uvidí za necelých 14dní, tuhle čekací dobu nenávidím :zed: Přeji to každé z nás tady..jsem moc zvědavá kdo v březnu najde // :hug:

kéž // uvidíme všechny..letí to..je to chvilka co jsem sem něco psala a dneska zjišťuju že je to vlastně týden..ještě pár dní a uvidím jak jsem na tom.. :think: nevim jestli se mám těšit nebo nemánm :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
4.3.13 13:47

@pájaapája Já pročítala diskuzi, ale vůbec už nevím :mrgreen: Ty budeš kdy testovat? Letí to, týden je jako nic, ale když se podívám dopředu 14dní mi přijde jako hrozná doba :( Holt to jsme my kteří se těší, až budou moci testovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí