Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Rostlinka píše:
Myslím, že užívání vitamínů je dobré. Tím se rozhodně nic nezkazí. A kolik ti je, jestli se mohu zeptat?
v květnu mi bude 28 a příteli tento měsíc 32
@may05 píše:
v květnu mi bude 28 a příteli tento měsíc píše: Více
Myslím, že je to v dnešní době tak akorát. A bohužel můžou mít problémy s otěhotněním i mnohem mladší holky. Bude to dobré.
Co vůbec děláte, když je takovéhle počasí? Už aby bylo jaro, letos se na to těším mnohem víc, než jindy.
@Rostlinka píše:
Myslím, že je to v dnešní době tak akorát. A bohužel můžou mít problémy s otěhotněním i mnohem mladší holky. Bude to dobré.
Jo, to máš pravdu, když tady pročítám ty diskuse a vidím to, čím si některý holky/ženy procházejí tak se nestačím divit ![]()
Nechci se kvůli tomu stresovat, až to bude ta správná doba, tak to určitě přijde ![]()
@Rostlinka píše:
Co vůbec děláte, když je takovéhle počasí? Už aby bylo jaro, letos se na to těším mnohem víc, než jindy.
taky se moc těším, tahle zima mi přijde nějaká dlouhá
dala jsem se do skládání puzzle a jinak plánuju vybavení domečku, který stavíme ![]()
@may05 píše:
Jo, to máš pravdu, když tady pročítám ty diskuse a vidím to, čím si některý holky/ženy procházejí tak se nestačím divit
Nechci se kvůli tomu stresovat, až to bude ta správná doba, tak to určitě přijde
To jo, taky to tak beru. A dřív, než jsem narazila na Emimino, jsem netušila, jak moc problémů může s početím být.
@Rostlinka píše:
To jo, taky to tak beru. A dřív, než jsem narazila na Emimino, jsem netušila, jak moc problémů může s početím být.
přesně tak
kolikrát si říkám, jestli jsem to vůbec měla číst ![]()
@may05 píše:
taky se moc těším, tahle zima mi přijde nějaká dlouhádala jsem se do skládání puzzle a jinak plánuju vybavení domečku, který stavíme
Tak to je super, také nás to čeká, ale až tak příští rok. Máme rozestavěný domek, ake dodělávat se bude, až budou peníze. Zatím bydlíme v domě u manželových rodičů, takže nás nic nehoní.
Puzzle mam taky ráda, ale už je to dlouho, co jsem nějaké skládala.
@may05 píše:
přesně takkolikrát si říkám, jestli jsem to vůbec měla číst
Přesně tak, také jsem si to už několikrát říkala. Moc dobře mi to nedělá. S každým to prožívám.
Čau všem..mě čeká testování po 12.3. doufám že se toho dožju páč to je šílený čekat a nevědět…
ale zkusím to stejně užpříští týden, protože se píše že se to ukáže po 10ti dnech…jsem 5dpo..
Ahoj holky, já chci testovat 10.3. To bych měla dostat MS. Snažím se od prosince, v listopadu ZT po půl ročním snažení. Chtěla jsem se zeptat jestli můžete mít nějaké příznaky? Mě v době ovu bolí prsa, a ted už to přestává, tak asi dostanu MS. Jinak si hlídám čípek a zkouším prstíkovou metodu.
Zdá se mi že jsem se na to mimčo nějak moc upnula, nemyslím na nic jiného. Az mi z toho občas hrabe. Asi se na to vyprdnu, začnu dělat něco více pro sebe a snad to příjde samo.
@pájaapája píše: Čau všem..mě čeká testování po 12.3. doufám že se toho dožju páč to je šílený čekat a nevědět…ale zkusím to stejně užpříští týden, protože se píše že se to ukáže po 10ti dnech…jsem 5dpo..
Ahoj, tak trošku ti závidím
. Tak to budeš testovat asi jako první z nás
. A pracujete na prvním?
to já taky a hlavně jsem asi expert na vsugerovávání různých příznaků ![]()
Taky jsem se skládáním začla po strašně dlouhé době. Ale docela mě to chytlo.
Taky bydlíme u rodičů, akorát u mých
takže taky moc nespěcháme, jsme teprve ve fázi sekání elektriky, takže ještě spousta času, práce a hlavně peněz ![]()
@admenL píše:
Ahoj holky, já chci testovat 10.3. To bych měla dostat MS. Snažím se od prosince, v listopadu ZT po půl ročním snažení. Chtěla jsem se zeptat jestli můžete mít nějaké příznaky? Mě v době ovu bolí prsa, a ted už to přestává, tak asi dostanu MS. Jinak si hlídám čípek a zkouším prstíkovou metodu.Zdá se mi že jsem se na to mimčo nějak moc upnula, nemyslím na nic jiného. Az mi z toho občas hrabe. Asi se na to vyprdnu, začnu dělat něco více pro sebe a snad to příjde samo.
Ahoj
, já tedy žádné příznaky nemám. A to ani při ovulaci a ani před ms. Takže do poslední chvíle nevím na čem jsem
. Ale co se dá dělat.
Taky na dítě často myslím, ale už jsem si tak nějak zvykla.