Testujeme okolo 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
788
1.3.13 13:16
@Bebe12 píše:
Také držím palečky:-)

Díky :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
1.3.13 13:19
@Rostlinka píše:
Myslím, že užívání vitamínů je dobré. Tím se rozhodně nic nezkazí. A kolik ti je, jestli se mohu zeptat?

v květnu mi bude 28 a příteli tento měsíc 32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
1.3.13 13:23
@may05 píše:
v květnu mi bude 28 a příteli tento měsíc píše: Více

Myslím, že je to v dnešní době tak akorát. A bohužel můžou mít problémy s otěhotněním i mnohem mladší holky. Bude to dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
1.3.13 13:27

Co vůbec děláte, když je takovéhle počasí? Už aby bylo jaro, letos se na to těším mnohem víc, než jindy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
1.3.13 13:28
@Rostlinka píše:
Myslím, že je to v dnešní době tak akorát. A bohužel můžou mít problémy s otěhotněním i mnohem mladší holky. Bude to dobré.

Jo, to máš pravdu, když tady pročítám ty diskuse a vidím to, čím si některý holky/ženy procházejí tak se nestačím divit :nevim:
Nechci se kvůli tomu stresovat, až to bude ta správná doba, tak to určitě přijde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
1.3.13 13:31
@Rostlinka píše:
Co vůbec děláte, když je takovéhle počasí? Už aby bylo jaro, letos se na to těším mnohem víc, než jindy.

taky se moc těším, tahle zima mi přijde nějaká dlouhá :) dala jsem se do skládání puzzle a jinak plánuju vybavení domečku, který stavíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
1.3.13 13:31
@may05 píše:
Jo, to máš pravdu, když tady pročítám ty diskuse a vidím to, čím si některý holky/ženy procházejí tak se nestačím divit :nevim:
Nechci se kvůli tomu stresovat, až to bude ta správná doba, tak to určitě přijde :D

To jo, taky to tak beru. A dřív, než jsem narazila na Emimino, jsem netušila, jak moc problémů může s početím být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
1.3.13 13:34
@Rostlinka píše:
To jo, taky to tak beru. A dřív, než jsem narazila na Emimino, jsem netušila, jak moc problémů může s početím být.

přesně tak :lol: kolikrát si říkám, jestli jsem to vůbec měla číst :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
1.3.13 13:36
@may05 píše:
taky se moc těším, tahle zima mi přijde nějaká dlouhá :) dala jsem se do skládání puzzle a jinak plánuju vybavení domečku, který stavíme :)

Tak to je super, také nás to čeká, ale až tak příští rok. Máme rozestavěný domek, ake dodělávat se bude, až budou peníze. Zatím bydlíme v domě u manželových rodičů, takže nás nic nehoní.

Puzzle mam taky ráda, ale už je to dlouho, co jsem nějaké skládala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
1.3.13 13:39
@may05 píše:
přesně tak :lol: kolikrát si říkám, jestli jsem to vůbec měla číst :lol:

Přesně tak, také jsem si to už několikrát říkala. Moc dobře mi to nedělá. S každým to prožívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
1.3.13 13:48

Čau všem..mě čeká testování po 12.3. doufám že se toho dožju páč to je šílený čekat a nevědět… :zed: ale zkusím to stejně užpříští týden, protože se píše že se to ukáže po 10ti dnech…jsem 5dpo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1168
1.3.13 13:48

Ahoj holky, já chci testovat 10.3. To bych měla dostat MS. Snažím se od prosince, v listopadu ZT po půl ročním snažení. Chtěla jsem se zeptat jestli můžete mít nějaké příznaky? Mě v době ovu bolí prsa, a ted už to přestává, tak asi dostanu MS. Jinak si hlídám čípek a zkouším prstíkovou metodu.

Zdá se mi že jsem se na to mimčo nějak moc upnula, nemyslím na nic jiného. Az mi z toho občas hrabe. Asi se na to vyprdnu, začnu dělat něco více pro sebe a snad to příjde samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
1.3.13 13:50
@pájaapája píše: Čau všem..mě čeká testování po 12.3. doufám že se toho dožju páč to je šílený čekat a nevědět… :zed: ale zkusím to stejně užpříští týden, protože se píše že se to ukáže po 10ti dnech…jsem 5dpo..

Ahoj, tak trošku ti závidím :oops:. Tak to budeš testovat asi jako první z nás :pankac:. A pracujete na prvním?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
1.3.13 13:52

:D to já taky a hlavně jsem asi expert na vsugerovávání různých příznaků :pankac:
Taky jsem se skládáním začla po strašně dlouhé době. Ale docela mě to chytlo.
Taky bydlíme u rodičů, akorát u mých :D takže taky moc nespěcháme, jsme teprve ve fázi sekání elektriky, takže ještě spousta času, práce a hlavně peněz :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
1.3.13 13:55
@admenL píše:
Ahoj holky, já chci testovat 10.3. To bych měla dostat MS. Snažím se od prosince, v listopadu ZT po půl ročním snažení. Chtěla jsem se zeptat jestli můžete mít nějaké příznaky? Mě v době ovu bolí prsa, a ted už to přestává, tak asi dostanu MS. Jinak si hlídám čípek a zkouším prstíkovou metodu.Zdá se mi že jsem se na to mimčo nějak moc upnula, nemyslím na nic jiného. Az mi z toho občas hrabe. Asi se na to vyprdnu, začnu dělat něco více pro sebe a snad to příjde samo.

Ahoj :kytka:, já tedy žádné příznaky nemám. A to ani při ovulaci a ani před ms. Takže do poslední chvíle nevím na čem jsem :zed:. Ale co se dá dělat.
Taky na dítě často myslím, ale už jsem si tak nějak zvykla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí