Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Baba píše:
S vaším případem nic, lhalas
Stejně jako Ty se vzteklinou? ![]()
@Evulina píše:
Není naštěstí pediatr
Se svými dětmi si dává na očkování sakra bacha, ale u jiných tu šmahem po netu tvrdí, že jejich problémy určitě nebyly z očkování.
Mám někdy takový pocit, že jí spíš baví, když se někdo na těchhle diskusích rozčiluje. Anebo se prostě jen tak baví.
aspoň něco
Ale doufám, že se jen chodí do těhle diskuzí bavit a rozdmýchávat vášně a ve skutečnosti se chová jinak.
@jege píše:
Stejně jako Ty se vzteklinou?
Prosimtě přečti si to ještě jednou. ![]()
Ono totiž lživě tvrdit - moje dítě má potvrzenou reakci z očkocentra, a - co vím, vyléčil se jediný případ, je úplně to samé ![]()
Ty seš fakt blbej. Když se spletu, tak nemám problém to přiznat, jenže tohle není ta situace. ![]()
@lucenka píše:
aspoň něcoAle doufám, že se jen chodí do těhle diskuzí bavit a rozdmýchávat vášně a ve skutečnosti se chová jinak.
Vášně rozdmýchávaj antivax
Ale chápu, že nedávají, když jim někdo fakty podkopává víru.
@SAJ píše:
Já jo. Třeba moje nejmladší. V roce pár slov, pak přestalo mluvit až do čtyř. Ovšem s očkováním to nemá spojitost, prostě to dítě nemělo potřebu mluvit.
Aktuálně sekunda na gymplu, v primě vyznamenání.Takže retardované fakt není.A jestli si myslíš, že to tu vytahuju účelně, dohledej si starší diskuse o nemluvení, kde o tom píšu. Předem upozozorňuji, že já ti nic dohledávat nebudu, jak většinou požaduješ.
U nas to same
Jeste nemela rok, a uz opakovala kolem deseti slov a pak ticho po pesine. Ockovani? Ne, octla se najednou v anglicky mluvicim kolektivu deti…
@Evulina píše:
Rozhodně jsi neočkovala podle kalendáře. Stačí jen dohledat v diskusi „Maminky, co už neočkujete..“
O tom, jak to bylo s naším případem, viz také vedlejší diskuse.
Aha, a to znamená, že si dávám sakra bacha. Tak jo, když myslíš.
Ale jo, dám si bacha, objednám je na toho meningokoka.
@Baba píše:
Vášně rozdmýchávaj antivaxAle chápu, že nedávají, když jim někdo fakty podkopává víru.
antivax ale „ohrožují“ jen sebe a své děti. Takže na ně nijak nemusíš reagovat a nechat je v klidu žít ![]()
@lucenka píše:
antivax ale „ohrožují“ jen sebe a své děti. Takže na ně nijak nemusíš reagovat a nechat je v klidu žít
Jasně, každému správnemu doktorovi má být jedno, že kvůli nějaké hovadině šířené na netu, to odskáče dítě. Tak dík za radu, ale taková být nechci.
A neočko neohrožujou jen sebe.
@lucenka píše:No vidis, ty neco zanedbas a pak se divis.
Proč bych měla volat rychlou, když dítě zapomene svou slovní zásobu? To přeci není žádný životu ohrožující stav. A při nejbližší příležitosti jsem to hlásila dětské lékařce, která nad tím, stejně jako ty, jen mávla rukou.
A ptala jsem se tě, jestli tvé dítě zapomnělo po očkování svou slovní zásobu.
@jege Tvuj problém
Jinak pro upřesnění… řeší se tu očkování…
@Evulina píše:
Baba si je vždy se vším jistá. U mě si taky myslí, že dítěti, které 2 hodiny po očkování začne být bledé, apatické, přestane broukat, 4. den se přidá hrozné nechutenství, vlastně skoro nic nebylo a není to důvod neočkovat dál a okamžitě neváhá shodit moje mentální zdraví a neváhá k tomu použít i takovou podlost, jako vytáhnout to, že jsem trpěla SKORO PŘED 20 LETY bulimií (vedlejší diskuse) což nejen, že s očkováním vůbec nesouvisí, ale ještě to vypovídá o jejím charakteru, prostě na neočkující vytáhnout kdykoli cokoli a spojit i nespojitelné.
@Evulina
Kde je napsaný, že dítě bylo 2.9. ošetřeno praktikem? Já to nikde nenašla.
@Annabela11 píše:
@Baba Ja myslim ze se teď drží za hlavu…
Nebo ji manžel pod krkem.