Tetanus v ČR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35909
27.9.19 10:41
@Baba píše:
S vaším případem nic, lhalas :nevim:

Stejně jako Ty se vzteklinou? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
27.9.19 10:43
@Evulina píše:
Není naštěstí pediatr :mrgreen:
Se svými dětmi si dává na očkování sakra bacha, ale u jiných tu šmahem po netu tvrdí, že jejich problémy určitě nebyly z očkování.
Mám někdy takový pocit, že jí spíš baví, když se někdo na těchhle diskusích rozčiluje. Anebo se prostě jen tak baví.

aspoň něco :-) Ale doufám, že se jen chodí do těhle diskuzí bavit a rozdmýchávat vášně a ve skutečnosti se chová jinak.

• Citovat
  • Upravit
60142
27.9.19 10:43
@jege píše:
Stejně jako Ty se vzteklinou? :mrgreen:

Prosimtě přečti si to ještě jednou. :roll:
Ono totiž lživě tvrdit - moje dítě má potvrzenou reakci z očkocentra, a - co vím, vyléčil se jediný případ, je úplně to samé :roll:
Ty seš fakt blbej. Když se spletu, tak nemám problém to přiznat, jenže tohle není ta situace. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
27.9.19 10:45
@lucenka píše:
aspoň něco :-) Ale doufám, že se jen chodí do těhle diskuzí bavit a rozdmýchávat vášně a ve skutečnosti se chová jinak.

Vášně rozdmýchávaj antivax :nevim: Ale chápu, že nedávají, když jim někdo fakty podkopává víru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26563
27.9.19 10:46
@SAJ píše:
Já jo. Třeba moje nejmladší. V roce pár slov, pak přestalo mluvit až do čtyř. Ovšem s očkováním to nemá spojitost, prostě to dítě nemělo potřebu mluvit.
Aktuálně sekunda na gymplu, v primě vyznamenání. :nevim: Takže retardované fakt není.A jestli si myslíš, že to tu vytahuju účelně, dohledej si starší diskuse o nemluvení, kde o tom píšu. Předem upozozorňuji, že já ti nic dohledávat nebudu, jak většinou požaduješ.

U nas to same :mavam: Jeste nemela rok, a uz opakovala kolem deseti slov a pak ticho po pesine. Ockovani? Ne, octla se najednou v anglicky mluvicim kolektivu deti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
@Evulina píše:
Rozhodně jsi neočkovala podle kalendáře. Stačí jen dohledat v diskusi „Maminky, co už neočkujete..“
O tom, jak to bylo s naším případem, viz také vedlejší diskuse.

Aha, a to znamená, že si dávám sakra bacha. Tak jo, když myslíš.
Ale jo, dám si bacha, objednám je na toho meningokoka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
@Baba píše:
Vášně rozdmýchávaj antivax :nevim: Ale chápu, že nedávají, když jim někdo fakty podkopává víru.

antivax ale „ohrožují“ jen sebe a své děti. Takže na ně nijak nemusíš reagovat a nechat je v klidu žít ;)

• Citovat
  • Upravit
60142
27.9.19 10:48
@lucenka píše:
antivax ale „ohrožují“ jen sebe a své děti. Takže na ně nijak nemusíš reagovat a nechat je v klidu žít ;)

Jasně, každému správnemu doktorovi má být jedno, že kvůli nějaké hovadině šířené na netu, to odskáče dítě. Tak dík za radu, ale taková být nechci.
A neočko neohrožujou jen sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26563
27.9.19 10:48
@lucenka píše:
Proč bych měla volat rychlou, když dítě zapomene svou slovní zásobu? To přeci není žádný životu ohrožující stav. A při nejbližší příležitosti jsem to hlásila dětské lékařce, která nad tím, stejně jako ty, jen mávla rukou.
A ptala jsem se tě, jestli tvé dítě zapomnělo po očkování svou slovní zásobu.
No vidis, ty neco zanedbas a pak se divis.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
27.9.19 10:56

@jege Tvuj problém :mavam: Jinak pro upřesnění… řeší se tu očkování…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
27.9.19 10:58
@Evulina
A milá Evulíno, já diskuze o bulimii fakt nečtu. Psala si to osobě ty sama v neočkodiskuzi. Takže zase lžeš. I když to ses možná jen spletla, viď?
Já to zmínila v souvislosti s tím žes psala, jak si psychicky vyrovnaná. A dlouholetá poruchua potravy o tom holt nesvědčí.
@Evulina píše:
Baba si je vždy se vším jistá. U mě si taky myslí, že dítěti, které 2 hodiny po očkování začne být bledé, apatické, přestane broukat, 4. den se přidá hrozné nechutenství, vlastně skoro nic nebylo a není to důvod neočkovat dál a okamžitě neváhá shodit moje mentální zdraví a neváhá k tomu použít i takovou podlost, jako vytáhnout to, že jsem trpěla SKORO PŘED 20 LETY bulimií (vedlejší diskuse) což nejen, že s očkováním vůbec nesouvisí, ale ještě to vypovídá o jejím charakteru, prostě na neočkující vytáhnout kdykoli cokoli a spojit i nespojitelné.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
27.9.19 10:59

@Baba Ja myslim ze se teď drží za hlavu… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
27.9.19 11:00

@Evulina
Kde je napsaný, že dítě bylo 2.9. ošetřeno praktikem? Já to nikde nenašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
27.9.19 11:00
@Annabela11 píše:
@Baba Ja myslim ze se teď drží za hlavu… :pocitac:

Nebo ji manžel pod krkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313