Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@lucenka píše:
jak si tím můžeš být tak jistá? Tobě tvoje dítě taky zapomnělo všechna slova po očkování a několik elt je nebylo schopné znovu říct?
Baba si je vždy se vším jistá. U mě si taky myslí, že dítěti, které 2 hodiny po očkování začne být bledé, apatické, přestane broukat, 4. den se přidá hrozné nechutenství, vlastně skoro nic nebylo a není to důvod neočkovat dál a okamžitě neváhá shodit moje mentální zdraví a neváhá k tomu použít i takovou podlost, jako vytáhnout to, že jsem trpěla SKORO PŘED 20 LETY bulimií (vedlejší diskuse) což nejen, že s očkováním vůbec nesouvisí, ale ještě to vypovídá o jejím charakteru, prostě na neočkující vytáhnout kdykoli cokoli a spojit i nespojitelné.
Je si jistá, že ten případ tetanu nyní byl pouze vinou matky (to, že se doktor z nemocnice nezeptal na očkování dítětě, to, že pediatr poslal dítě do nemocnice až za 3 dny poté, co u něj viděl křeče žvýkacích svalů, to prostě vina rozhodně není, doktoři jsou z obliga). Ví houby podrobnosti, stejně jako my všichni, protože by to k případu chtělo ještě další informace, ale že to byla pouze a jen vina matky, to prostě VÍ
Ale dle ní pouze neočkující si vymýšlejí důvody.
Bezpochyby očkující taky.
Prašť, jako uhoď.
@inkakřivák píše:
Ovšem vidím že ockovala az ve 20 měsících. Tak jo, tam už těch slov může být dost. A pak se dítě sekne a místo řeči zacne rozvíjet třeba motoriku. Ne že by vědomě, ale je to tak. V oblasti řeči nic, stagnace
Tohle je mimo téma, ale moje první dítě začalo mluvit v 7mesicich a v roce už mluvilo jednoduchými větami. V 18 měsících už plynule i souvětími. To že někdo umí 5 slov, neznamená, že tak mluví všichni. Takze bohatá slovní zásoba dítěte Lucenky a její náhlá ztráta mohla být fakt do očí bijící. Samozřejmě netvrdím, co se za tím skrývá.
@Baba píše:
No jasneUtvrdily te priklady kastinky, Evuliny a jim podobnych
Jojo a je to tady.
@j.a.n.i1 píše:
Ja nevim cim, ale proste jen protoze to bylo v dobe po ockovani, tak nemuzu tvrdit, ze to urcite bylo tim ockovanim. Krasne to ilustruje pripad kamaradky, mela jit na ockovani, dite naprosto fit, mela nejaky problem s autem, tak ocko zrusila, no a dite v noci 40 horecky…
Ano, to souhlasím. Ale pokud se problém vyskytne v souvislosti s prodělaným očkováním, mělo by se očkování vždy aspoň zahrnout do předmětu zkoumání příčin, i když jich mohlo být více. Ale ono se běžně děje právě to, že pediatr ví houby, jestli je problém způsoben očkováním, ale rezolutně řekne, že TO Z OČKOVÁNÍ NENÍ. Stejným způsobem, jako to píše zde Baba.
@Evulina píše:
Baba si je vždy se vším jistá. U mě si taky myslí, že dítěti, které 2 hodiny po očkování začne být bledé, apatické, přestane broukat, 4. den se přidá hrozné nechutenství, vlastně skoro nic nebylo a není to důvod neočkovat dál a okamžitě neváhá shodit moje mentální zdraví a neváhá k tomu použít i takovou podlost, jako vytáhnout to, že jsem trpěla SKORO PŘED 20 LETY bulimií (vedlejší diskuse) což nejen, že s očkováním vůbec nesouvisí, ale ještě to vypovídá o jejím charakteru, prostě na neočkující vytáhnout kdykoli cokoli a spojit i nespojitelné.Je si jistá, že ten případ tetanu nyní byl pouze vinou matky (to, že se doktor z nemocnice nezeptal na očkování dítětě, to, že pediatr poslal dítě do nemocnice až za 3 dny poté, co u něj viděl křeče žvýkacích svalů, to prostě vina rozhodně není, doktoři jsou z obliga). Ví houby podrobnosti, stejně jako my všichni, protože by to k případu chtělo ještě další informace, ale že to byla pouze a jen vina matky, to prostě VÍ
Prašť, jako uhoď.
Jak vis, ze doktorka krece videla? Mozna je nevidela ani poprvé ani podruhe. Ale podruhe uz je radsi poslala do nemocnice, když to matka tvrdila. A taky jses si tim jista, vid?
@lucenka píše:
a proč bych se o tom měla rozepisovat?to musím do každé diskuze psát o sobě a své rodině všechno?
Protoze tam by te politovaly a utvrdily v tom, ze za to muze ocko. Takhle to spis vypada, ze hledas vinika, proc tvoje dite neni bez chyb.
@Baba píše:
Jo, sem si jista.
Kam se na tebe hrabou všechny Elekové, homeopaté a léčitelé. Ty umíš diagnostikovat s naprostou jistotou vzdušnou cestou po netu. To je teda bomba. Nové odvětví „medicíny založené na důkazech“ ![]()
@lucenka píše:
tvoje dítě nemělo potřebu mluvit… moje chtělo mluvit, ale ty slova zapomnělo.
a to se u batolete pozna jak? Z kolika slov na kolik kleslo?
@Evulina píše:
Baba si je vždy se vším jistá. U mě si taky myslí, že dítěti, které 2 hodiny po očkování začne být bledé, apatické, přestane broukat, 4. den se přidá hrozné nechutenství, vlastně skoro nic nebylo a není to důvod neočkovat dál a okamžitě neváhá shodit moje mentální zdraví a neváhá k tomu použít i takovou podlost, jako vytáhnout to, že jsem trpěla SKORO PŘED 20 LETY bulimií (vedlejší diskuse) což nejen, že s očkováním vůbec nesouvisí, ale ještě to vypovídá o jejím charakteru, prostě na neočkující vytáhnout kdykoli cokoli a spojit i nespojitelné.Je si jistá, že ten případ tetanu nyní byl pouze vinou matky (to, že se doktor z nemocnice nezeptal na očkování dítětě, to, že pediatr poslal dítě do nemocnice až za 3 dny poté, co u něj viděl křeče žvýkacích svalů, to prostě vina rozhodně není, doktoři jsou z obliga). Ví houby podrobnosti, stejně jako my všichni, protože by to k případu chtělo ještě další informace, ale že to byla pouze a jen vina matky, to prostě VÍ
Prašť, jako uhoď.
Pěkně kecáš, Baba si byla jistá tím, že kecáš, žes měla reakci potvrzenou doktorem z očkocentra. A měla sem pravdu.
A ano, za tetanus může jen matka. Ona neočkovala, ona nedala ATB a neobtěžovala se to doktorům říct. Za tenhle její postup můžou doktoři, jo?
Je jen matky vina, že tříleté dítě muselo být na ventíku.
@Evulina píše:
Kam se na tebe hrabou všechny Elekové, homeopaté a léčitelé. Ty umíš diagnostikovat s naprostou jistotou vzdušnou cestou po netu. To je teda bomba. Nové odvětví „medicíny založené na důkazech“
Tvoje lži jsem diagnostikovala bezchybně ![]()
@Baba píše:
Tvoje lži jsem diagnostikovala bezchybně
A já stejným způsobem Tvoje, takže si nemáte co vyčítat! ![]()
@Evulina píše:
Prašť, jako uhoď.
vím o ní. Pamatuju si jí z dřívějška. Pak jsem měla pocit, že se jednu dobu stáhla. Ale teď teda zase perlí
Popravdě mě děsí, jestli je pravda, že je doktorka a má takovýhle přístup.
@jege píše:
A já stejným způsobem Tvoje, takže si nemáte co vyčítat!
Hmmmm
Ne.
@Baba píše:
To taky nikdo netvrdi. Ale za tohle muze jenom matka. A nikdo z antivax nema koule to uznat
Zato ty koule obvinit pouze matku máš, ač o případu podrobnosti nemáš.
Pokud ona pojala přesvědčení, že má RS po očkování a proto se bála očkování i u dítěte, pak bych tady já osobně za neočkování toho dítěte fakt tu matku tolik nepranýřovala. ![]()