Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@lucenka píše:
vím o ní. Pamatuju si jí z dřívějška. Pak jsem měla pocit, že se jednu dobu stáhla. Ale teď teda zase perlíPopravdě mě děsí, jestli je pravda, že je doktorka a má takovýhle přístup.
Jaký přístup? že mi vadí že kvůli hlouposti, strašení a šíření lží jsou poškozovány děti? No to je u doktora otřesný přístup.
A Evulína by mohla napsat, jak sem jí radila v SZ. Že? I ostatním antivax. Ochotná, snažila sem se jí pomocz. Jenže to bylo v době, kdy nebyla ještě takhle zblblá ![]()
I recept na homeo jsem antivax napsala. Fakt strašlivý.
@lucenka píše:
vím o ní. Pamatuju si jí z dřívějška. Pak jsem měla pocit, že se jednu dobu stáhla. Ale teď teda zase perlíPopravdě mě děsí, jestli je pravda, že je doktorka a má takovýhle přístup.
Není naštěstí pediatr ![]()
Se svými dětmi si dává na očkování sakra bacha, ale u jiných tu šmahem po netu tvrdí, že jejich problémy určitě nebyly z očkování.
Mám někdy takový pocit, že jí spíš baví, když se někdo na těchhle diskusích rozčiluje. Anebo se prostě jen tak baví.
@Evulina píše:
U mě si taky myslí, že dítěti, které 2 hodiny po očkování začne být bledé, apatické, přestane broukat, 4. den se přidá hrozné nechutenství, vlastně skoro nic nebylo a není to důvod neočkovat dál a okamžitě neváhá shodit moje mentální zdraví a neváhá k tomu použít i takovou podlost, jako vytáhnout to, že jsem trpěla SKORO PŘED 20 LETY bulimií …
Určitě to posoudila správně, jelikož Baba má vždy pravdu a u dítěte se nejspíše zrovna projevila dědičná bulimie. Asi se po očkování náhodou v ambulanci/čekárně uvidělo v zrcadle a přišlo si moc tlusté. To jej tak rozhodilo, že zbledlo a nechtělo se mu již dal v takové podobě žít, následně se ale rozhodlo zhubnout, takže začalo odmítat jídlo. Dávat to do souvislosti s očkováním, které náhodou v ten den proběhlo, není žádný logický důvod, snad jenom kromě toho zrcadla u doktorky nebo v čekárně. ![]()
@Evulina píše:
Zato ty koule obvinit pouze matku máš, ač o případu podrobnosti nemáš.
Pokud ona pojala přesvědčení, že má RS po očkování a proto se bála očkování i u dítěte, pak bych tady já osobně za neočkování toho dítěte fakt tu matku tolik nepranýřovala.
Očkování eresku nezpůsobuje. Že uvěřila nějakým blábolům, za to může kdo?
A ano, mám koule obvinit matku. Koho jiného? Doktory? ![]()
A že tady někdo z antivax má koule uznat, že je to vina matky: Maximálně se opatrně napíše, že teda ta ATB dát mohla.
@mroe píše:
Jak vis, ze doktorka krece videla? Mozna je nevidela ani poprvé ani podruhe. Ale podruhe uz je radsi poslala do nemocnice, když to matka tvrdila. A taky jses si tim jista, vid?
Je to v lékař. zprávě, najdi si jí na netu, je to tam ofocené. Matka 2. 9. u pediatry byla s dítětem.
@SAJ Strasny!! chudák dítě
to je ten debini trend neockovat! Trestala bych nezodpovědné rodiče. Chtela bych vedet co se ted chytre mamince honi hlavou ![]()
Příspěvek upraven 27.09.19 v 10:24
@Evulina píše:
Není naštěstí pediatr
Se svými dětmi si dává na očkování sakra bacha, ale u jiných tu šmahem po netu tvrdí, že jejich problémy určitě nebyly z očkování.
Mám někdy takový pocit, že jí spíš baví, když se někdo na těchhle diskusích rozčiluje. Anebo se prostě jen tak baví.
Prosimtě, jak víš, jak očkuju?
Když tak mi to připomeň, já si to nepamatuju ![]()
U tebe Evulíno, jsem tvrdila, že lžeš s potvrzeným NÚ očkovacím centrem. A měla sem pravdu.
AKorát trvalo asi 50 stránek, než jsi to uznala ![]()
@Annabela11 píše:Že to zanedbali doktoři, co jinýho
@SAJ Strasny!! chudák dítěto je ten debylni trend neockovat! Trestala bych nezodpovědné rodiče. Chtela bych vedet co se ted chytre mamince honi hlavou
@Evulina píše:
Je to v lékař. zprávě, najdi si jí na netu, je to tam ofocené. Matka 2. 9. u pediatry byla s dítětem.
Kde se tam píše, že ji 2.9. vyšetřila? TO máš jinou zprávu?

@Annabela11 píše: … debini trend neockovat!
Tak debylni nebo debini? Teď nevím, co je správné!
![]()
@jege píše:
Určitě to posoudila správně, jelikož Baba má vždy pravdu a u dítěte se nejspíše zrovna projevila dědičná bulimie. Asi se po očkování náhodou v ambulanci/čekárně uvidělo v zrcadle a přišlo si moc tlusté. To jej tak rozhodilo, že zbledlo a nechtělo se mu již dal v takové podobě žít, následně se ale rozhodlo zhubnout, takže začalo odmítat jídlo. Dávat to do souvislosti s očkováním, které náhodou v ten den proběhlo, není žádný logický důvod, snad jenom kromě toho zrcadla u doktorky nebo v čekárně.
Jo ahá, čoveče, to bude ono ![]()
@Baba píše:
Prosimtě, jak víš, jak očkuju?Když tak mi to připomeň, já si to nepamatuju
U tebe Evulíno, jsem tvrdila, že lžeš s potvrzeným NÚ očkovacím centrem. A měla sem pravdu.
AKorát trvalo asi 50 stránek, než jsi to uznala
Rozhodně jsi neočkovala podle kalendáře. Stačí jen dohledat v diskusi „Maminky, co už neočkujete..“
O tom, jak to bylo s naším případem, viz také vedlejší diskuse.
@Evulina píše:
Rozhodně jsi neočkovala podle kalendáře. Stačí jen dohledat v diskusi „Maminky, co už neočkujete..“
O tom, jak to bylo s naším případem, viz také vedlejší diskuse.
S vaším případem nic, lhalas ![]()
Očkujem celkem normálně, nic extra jse nechtěli. Pneumokoky maj, rotaviry si nepamatuju, asi ne, meningitidy plánujem (už dlouho
), klíšťovku asi taky (endemická oblast).
Očkováky se mi hledat nechce.
A nejstarší má i TBC
rodič, který se svým dítětem tráví většinu svého času to na dítěti pozná
a už jsem to tu psala, ze slušné slovní zásoby kleslo téměř na nulu. Z té doby mu zůstaly 3 slova. Přitom před tím jich umělo hodně (přesný počet ti neřeknu, protože jsem si nevedla statistiku počtu slov, kolik jich umí).