Tetanus v ČR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
140238
26.9.19 14:52
@vjerunqa píše:
Tetanus je pouhá spekulace. Kluk má nejspíš otravu lithiem. Nesmyslně mu podali globulin plus ho naočkovali, dostal křeče bezprostředně po vakcíně. A teď je na infekčním, aby se předešlo šíření nemoci. To nevymyslíš.

jasně, ty si to neočkování vždy obhájíš, že…napíšeš kravinu a je to

Příspěvek upraven 26.09.19 v 14:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

@SAJ Díky za tento příspěvek. O tom, jestli se má nebo nemá očkovat, přece nemůžou rozhodovat biomatky na internetu. Rozhodovat mají odborníci, kteří nejlépe zváží případná rizika. Každopádně se nám díky biomatkám vrací nejen spalničky, ale i tetanus. Ony to přece ví lépe než lékaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
@Wani píše:
Lithiem? A to píšou kde? Nic proti, ale tys tu před pár lety šířila fake news o té zavražděné holčičce, kterou jsou zmiňovala pár příspěvků zpátky.

No, na Blesku se to nedočteš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10029
26.9.19 14:53
@vjerunqa píše:
No, na Blesku se to nedočteš :lol:

Já Blesk a podobné blbiny nečtu. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
26.9.19 14:54
@vjerunqa píše:
Tetanus je pouhá spekulace. Kluk má nejspíš otravu lithiem. Nesmyslně mu podali globulin plus ho naočkovali, dostal křeče bezprostředně po vakcíně. A teď je na infekčním, aby se předešlo šíření nemoci. To nevymyslíš.

Aá, je to tady :lol: Holubička? Ne, vzducholoď… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
26.9.19 14:58

Chlapečka je mi strašně líto. A mamka snad bude příště k alternativní medicíně přistupovat víc kriticky. Snad jí syn neumře. Nedalo mi to a taky jsem si o ní něco vyhledala. Doktorka úspěšně vyléčila synův přechozený zápal plic. Po návratu do školky začal zase pokašlávat a ona už na Alterně vymejšlela, jak by se mohla vyhnout lékaři a vyšpekulovat to nějak doma pomocí bylinek. Ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
26.9.19 14:58
@vjerunqa píše:

Bez se léčit. Ty tady stále siris FN, v každé diskuzi o očkování vymyslis spekulace a děláš se doktorkou, takové jako ty by měli trestat. Však ono jednou dojde i na tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
26.9.19 14:59
@Petruska_123456789 píše:
@SAJ Díky za tento příspěvek. O tom, jestli se má nebo nemá očkovat, přece nemůžou rozhodovat biomatky na internetu. Rozhodovat mají odborníci, kteří nejlépe zváží případná rizika. Každopádně se nám díky biomatkám vrací nejen spalničky, ale i tetanus. Ony to přece ví lépe než lékaři.

Tetanus se nevrátil, je tu stále a číhá.

Tetanus se nešíří mezi lidmi, takže neočkovaní jedinci nikoho dalšího neohrožují - jen sebe. Toho chlapečka mi je šíleně líto, lituju i jeho rodiče. Žít s tím, jak moc jsem ublížil vlastnímu dítěti… No dej pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
26.9.19 15:02
@j.a.n.i1 píše:
Me se libi, jak se krici, ze by dite mohlo mit nasledky po očkování, ano mohlo, ale to je jen to A. Nikdo uz nedoda to B a to je ten fakt, ze kdyby se na danou nemoc neockovalo, tak tech pripadu bude daleko vic, neb ta nemoc bude víc rozsirena a odnesou to nejvíc přesně ti, kteri nějak reaguji i na očkování.

Neočkovaných máš v ČR většinu obyvatel ;)

• Citovat
  • Upravit
81479
26.9.19 15:06
@lucenka píše:
Neočkovaných máš v ČR většinu obyvatel ;)

Ale ale… Statistika by byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
26.9.19 15:06
@Tejule píše:
Bez se léčit. Ty tady stále siris FN, v každé diskuzi o očkování vymyslis spekulace a děláš se doktorkou, takové jako ty by měli trestat. Však ono jednou dojde i na tebe.
:mrgreen:

No jo, spalničky už nefrčí, a tak se nám vrátil tetanus :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
26.9.19 15:08
@Lama Lama píše:
Ale ale… Statistika by byla?

Nebyla. Ale stačí logická úvaha, protože v dospělosti není povinné přeočkování proti nemocem. Stačí se podívat na epidemie příušnic ;)

• Citovat
  • Upravit
44193
26.9.19 15:08
@ka2ka píše:
no osobně doufám že jí zavřou, protože ty křeče a bolesti musí být neskutečný, jsem zvědavá jestli se tu vyjádří fanatičky neočkování

Fanaticky už si píši v jiné diskuzi, že se určitě prijde na to, že nebyl zcela zdráv, protože to není možné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10029
26.9.19 15:09
@vjerunqa píše: :mrgreen:No jo, spalničky už nefrčí, a tak se nám vrátil tetanus :mrgreen:

Nj, antivax si vždycky něco najdou. :lol: A dokážou zneužít smrt dítěte pro svoji propagaci, jako tady např. https://www.nbcnews.com/…ers-n1057566?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
26.9.19 15:09
@lucenka píše:
Nebyla. Ale stačí logická úvaha, protože v dospělosti není povinné přeočkování proti nemocem. Stačí se podívat na epidemie příušnic ;)
:mrgreen: No, že není povinné nic nevypovídá o proočkovanosti.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek