Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Uju píše:
@ka2ka tchán říkal, že rohlík nebyl cerstvej a při jídlu se o nějaký ztvrdly kousek skrabla na patře, byla to stará ženská na vesnici, 3dny starej rohlík ostrej je
zajímavý já si do ted myslela že jsou to bakterie z půdy, rohlík by mě v životě nenapadl
@SAJ píše:
Dívala jsem do FB skupiny ALTERNA - alternativní léčba nemocí, onemocnění dítěte tam vnímají jako pochybení lékařů.
- Předpokládali, že je očkované - chyba
- Následně očkovali už nemocné dítě - opět chyba
![]()
Hlava mi to nebere, ale holt, někdo to tak má.
@lucenka píše:
Dítěte je mi líto. Ale mohlo by dopadnout špatně i po očkování.
ty máš děti očkovaný?
@ka2ka píše:
ty máš děti očkovaný?
Jo, a bohužel vše to neobešlo bez následků.
@ka2ka píše:
zajímavý já si do ted myslela že jsou to bakterie z půdy, rohlík by mě v životě nenapadl
Mohla mít špinavé ruce od hlíny.
@ka2ka píše:
Mohla tu bakterii přenést špinavýma rukama. Jestli si vzala rohlík jako svačinu k pletí záhonků…
Příspěvek upraven 26.09.19 v 14:23
@lucenka píše:
to mě mrzí, ale za mě prostě by očkování být mělo zrovna takový tetanus je pro mě strašák dost velký
Videla jsem facebookovy one pani. Zapal plic ditete chtela lecit cajem spalovy bacil ji take dokonce alternativci vymluvili lecit bylinkami.
@lucenka píše:
Vidíš, já mám obě děti očkované a vše se obešlo bez následků a problémů. A kolem sebe nemám jediné dítě, které by následky mělo. A není jich zase tak málo. Proděláním tetanu má dítě problémy zadělány již na celý život, navíc je to tak velký nápor na organismus, že se dají očekávat komplikace.
Příspěvek upraven 26.09.19 v 14:26
To, že doktoři predpokladali že je očkovány je určitě chyba, ale otázkou je jestli by jim ho ta matka dovolila naockovat na té pohotovosti, když to neudelala doted a nedala mu ani antibiotika ![]()
A tak ve finále za to nemůže matka, ale neockovaci to otočí a budou za to moct doktoři, určitě to pozdě poznali, dali blbý léky, zachvili si to převezmou právníci a ještě se rodiče budou snažit něco vysoudit 🤣 určitě je lékařka o nutnosti očkování špatne edukovala… Felcari 😂
@lucenka píše:
Každý rodič by měl za své dítě rozhodovat sám a stát by mu neměl nařizovat, co má dítěti dát za očkování.
A co zakony o výživě deti? Skolni dochazce..? Ma rodic pravo dite zabit kdyz je jeho? Zkuste se zamyslet. Proc tady asi tyto zakony jsou.
Toto jsem našla na Sisyfosu, jsem zvědavá, jak se asi manžel tvářil na to, že mu jeho syn skončil na JIPce s rozříznutým krkem. Asi ted nemají mezi sebou manželé veselo.
Příspěvek upraven 26.09.19 v 14:40
Dítěte je mi líto. Ale mohlo by dopadnout špatně i po očkování.