Tetanus v ČR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ludmilaadamkova
26.9.19 14:29
@bartsch píše:
Vidíš, já mám obě děti očkované a vše se obešlo bez následků a problémů. A kolem sebe nemám jediné dítě, které by následky mělo. A není jich zase tak málo. Proděláním tetanu má dítě problémy zadělány již na celý život, navíc je to tak velký nápor na organismus, že se dají očekávat komplikace.Příspěvek upraven 26.09.19 v 14:26

Ona je otazka zda to dite prezije. Tetanus je dost desiva nemoc.

• Citovat
  • Upravit
SAJ
17073
26.9.19 14:30
@lucenka píše:
Dítěte je mi líto. Ale mohlo by dopadnout špatně i po očkování.
?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
26.9.19 14:31
@ludmilaadamkova píše:
Ona je otazka zda to dite prezije. Tetanus je dost desiva nemoc.

No, právě. Smrt mého dědy je pro nás v rodině dostatečným strašákem, aby se nezanedbávalo ani přeočkování :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
26.9.19 14:34

Ještě že existují důkazy o její hlouposti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
26.9.19 14:35

@bartsch Ono tim ze to ockovani plosne je a tyto nemoci se bezne nevyskytuji pro mnohe znamena ze doopravdy neexistuji a je to jen nejaky virtualni strasak. Za to se vsude mluvi o tom ze ockovani muze zpusobit to a to. Takze lide maji strach z ockovani.

• Citovat
  • Upravit
10028
26.9.19 14:37
@ludmilaadamkova píše:
@bartsch Ono tim ze to ockovani plosne je a tyto nemoci se bezne nevyskytuji pro mnohe znamena ze doopravdy neexistuji a je to jen nejaky virtualni strasak. Za to se vsude mluvi o tom ze ockovani muze zpusobit to a to. Takze lide maji strach z ockovani.

Lidé ale hlavně věří každé blbině napsané na netu. Hned jsem si vybavila tu holčičku, co ji matka před pár lety zavraždila, ale odpůrci očkování hned hlásali pár hodin po smrti holčičky, že zemřela na následky očkování (očkovaná byla předchozí den). :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
26.9.19 14:39

@ludmilaadamkova @Wani Ano, souhlas :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
26.9.19 14:40

@Wani s lidskou hlouposti se bojovat neda. Blbe je, ze tady jde o deti ty si to sami rozhodnout nemohou. Prave proto je ze zakona dano povinne ockovani aby lidi proste museli. S tim ze samozrejme ve specifickych případech se na neco neockuje nebo vubec neockuje.

Příspěvek upraven 26.09.19 v 14:41

• Citovat
  • Upravit
3594
26.9.19 14:40

Tetanus je pouhá spekulace. Kluk má nejspíš otravu lithiem. Nesmyslně mu podali globulin plus ho naočkovali, dostal křeče bezprostředně po vakcíně. A teď je na infekčním, aby se předešlo šíření nemoci. To nevymyslíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
26.9.19 14:41
@lucenka píše:
Dítěte je mi líto. Ale mohlo by dopadnout špatně i po očkování.

Mozna ano, ale rozhodne ne takto spatne :pocitac:

Osobne neznam ve svem okoli nikoho, kdo by mel nejake trvale nasledky zpusobene ockovanim :nevim: Tim nechci rict, ze se to nemuze stat, ale osobne nikoho takoveho neznam. A opravdu neziju v zadne socialni izolaci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10028
26.9.19 14:45
@vjerunqa píše:
Tetanus je pouhá spekulace. Kluk má nejspíš otravu lithiem. Nesmyslně mu podali globulin plus ho naočkovali, dostal křeče bezprostředně po vakcíně. A teď je na infekčním, aby se předešlo šíření nemoci. To nevymyslíš.

Lithiem? A to píšou kde? Nic proti, ale tys tu před pár lety šířila fake news o té zavražděné holčičce, kterou jsou zmiňovala pár příspěvků zpátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101575
26.9.19 14:47

Me se libi, jak se krici, ze by dite mohlo mit nasledky po očkování, ano mohlo, ale to je jen to A. Nikdo uz nedoda to B a to je ten fakt, ze kdyby se na danou nemoc neockovalo, tak tech pripadu bude daleko vic, neb ta nemoc bude víc rozsirena a odnesou to nejvíc přesně ti, kteri nějak reaguji i na očkování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
26.9.19 14:48
@vjerunqa píše:

To je vtip?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4156
26.9.19 14:49
@SAJ píše:
Dívala jsem do FB skupiny ALTERNA - alternativní léčba nemocí, onemocnění dítěte tam vnímají jako pochybení lékařů.
  1. Předpokládali, že je očkované - chyba
  2. Následně očkovali už nemocné dítě - opět chyba

:nevim: :nevim: Hlava mi to nebere, ale holt, někdo to tak má.

Jo, to nevymyslíš…
Mně se vždy na pohotovosti, ať jsme tam byli s čímkoli, ptali, zda je dcera očkovaná podle zákona. Tipuji, že když někdo neočkuje, tak už má dost problémů s pediatrem a nechce, aby ho nahlásila pohotovost, takže tuto informaci zatají. Ono, koho by napadla souvislost knoflíkové baterie v nose s tetanem, když se všude píše, že to musí být hluboká zahnisaná rána a ještě ke všemu způsobená předmětem, který se válel v hnoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4156
26.9.19 14:50
@vjerunqa píše:
:zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek