Tip na krásnou bílou crossbody kabelku, třeba i luxusnější

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18067
17.6.22 15:15
@Prosimklid píše:
Souhlasím, ze třeba taková ta tužší plátnová bavlna ve strihu třeba šatů s kolovou nebo áčkovou sukní na zavazováni v pase a délce po kolena je elegantni. Mě při pojmu “bavlnene saty” spis naskočí toC co je vidět na ulici spis - něco co vypada jako prodloužené triko bez tvaru nebo takové ty jakoze sportovní saty úplejsiho strihu s polo limeckem typu TH nebo Gant.

Třeba batist může být taky bavlněný, bavlna má mnoho úprav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
17.6.22 15:21
@ivašot. píše:
takže něco takového by s přimhouřenými oči prošlo jako elegantní?

Určitě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15435
17.6.22 15:31
@Prosimklid píše:
Určitě :palec:
@Prosimklid píše:
Ne nemusí, jsou samozřejmě další materialy, ale zároveň jsou materialy, které z podstaty veci nebudou elegantni nikdy - patří tam třeba bavlna, len, riflovina, nějaký upoceny řídký polyester apod. Materiál jde poznat dost často i z fotek, ne samozřejmě přesně na % složení, ale orientačně to bohate stačí - když vis, jaké mají látky vlastnosti, poznáš i z některých fotek, ze dana látka je shit.

No ale pak sama vidíš, že je nesmysl tvrdit, že bavlna nemůže být nikdy elegantní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
17.6.22 15:39
@ivašot. píše:
No ale pak sama vidíš, že je nesmysl tvrdit, že bavlna nemůže být nikdy elegantní…

Jo, moje chyba, vytanula mi na mysli hlavně ta klasika, až mnohem později jsem si uvedomila, ze mám platnove saty, u kterých by to zrovna neplatilo. Myslím, ze je ale pochopitelne, ze bavlna není primárně material na něco elegantiho, byt jsou tam nějaké výjimky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
17.6.22 15:50
@My Melody píše:
A dalsi stupen tvoji cestou modou bude, ze se prestanes ridit modnimi trendy, protoze ty budes tvurce tveho jedinecneho stylu, ty si budes udavat ton, ty budes rozhodovat, co je trendy, protoze tvuj styl vyjadruje tebe samotnou, nikoho jineho. Pokud bude neco z roku nasich babicek a konvenuje to tvemu stylu, klidne a rada se v tom nosit budes.

Modni trendy jsou pro konformni masy, styl je unikatnej.
Moda je pro adepty, styl je pro dirigenty.
Moda je propagovana, styl je impregnovanej.
Moda je kopie, styl je original, styl nezna hranice, nema omezeni casem, je nadcasovej.

Co se tyce barev, existuji nadcasove kombinace barev, ktere z nejakeho duvodu tvori to, cemu se rika harmonie, barvy maji svoji psychologii, to jak na nas pusobi, na nasi psychiku, jiste kombinace znervoznuji, neurotizuji, jiste kombinace uklidnuji a nasim ocim lahodi…bila a bleoducko modra je skvela, nadcasova kombinace.
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
22963
18.6.22 06:53
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat