Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tohle úspěch/neúspěch určitě neovlivní. Jinak tipy na úspěšné IVF by mě také zajímaly, protože já třeba nedokážu pochopit, že poprvé to vyšlo a pak už tolikrát nic, měla jsem čerstvé, mražené v různých stádiích, teď dokonce minimální stimulace a prostě nic a nic, kdyby se podle mě měli řídit statistiky, tak to můžou centra rovnou zabalit
![]()
Různé ty Femibiony a Mamavity jsou akorát lákadlo na peníze. Samozřejmě že jsem to vyzkoušela a účinek žádnej. Takže jsem se poučila a aspoň občas si koupím syrovou zeleninu. Účinek stejnej a o cca 600 Kč měsíčně levnější. Místo vyhazování peněz je lepší šetřit na kočárek. ![]()
@ZZloba89 prosím tě mohu se tě zeptat, jsem před IVF a beru také Femibion 1 a vím že je více druhů, zjistili mi že mám vyšší hodnoty štítné žlázy, nevíte jaký tip je nejvhodnejší?
Jinak já Femibion kupuji za 230kč na netu ![]()
Ahoj na Et jsem byla vcera po zavedeni jsem tam dve hodky polezela a pak jela domu
Neschopenku mi daly mam odpocivat nic netahat prvni dny a druhy tyden je to pry na prirode tak je jedno ce delate krom tahani tezkych veci ![]()
Děvčátka, chtela bych se vas na neco zeptat, jelikoz uz to vetsina ma za sebou… v prosinci dostanu prvni injekce a v lednu pujdu na svuj prvni odber vajicek. Co to obnasi, jak dlouho to trva a boli to po procitnuti? Cim vas uspavali? Jsem z toho jak na jehlach nevim co me ceka. Dekuji moc za reakce ![]()
@Ligistia Ahojky, jsem tady nová, ale odběr vajíček mám za sebou v listopadu 2017, takže celkem čerstvě. Obvykle to není nic hrozného, napíchnou Ti kanylu, na sále Tě uspí - což trvá cca 15 minut a pak se probouzíš už na pokoji (nebo alespoň u mě to tak bylo). Po probuzení mi ještě dali kapačku a injekci do kapačky na bolest - takže vlastně břicho ani moc cítit nebylo. V mém případě mi tedy bylo děsně zle od žaludku, ale to je spíš výjimečně, protože mi tam anesteziolog přidal něco na uklidnění - nemohli mi totiž před zákrokem napíchnout žílu, tak jsem už byla totálně vystresovaná. Ostatní „holky/paní“ byly v pohodě. Po cca 2 hodinách propouštěli domů, já tam ležela ještě asi o hodku déle, protože mi bylo pořád šoufl. Jinak jsem si vzala na den odběru dovolenou a druhý den jsem šla do práce. Ale celkem dost mě ještě cca týden tlačilo břicho - bála jsem se toho hyperstimulačního syndromu, ale jestli byl, tak jen malý. Celkem jsem měla 17 folikulů a z toho 14 vajíček.
@Akulínek85
To je krasny vysledek 14 vajicek
no tak smad to preziju a budu mit aspon polovicni uspech jako ty, dekuji moc za osvetu ![]()
Ahojky můžu se přidat zitra si jedu pro injekce čeká mě první IVF. ![]()
Devcata tak zitra me ceka prvni dober jsem z toho na prasky
snad jich bude dost…bohuzel pred 3 dny na kontrole nejvetsi folik jen 16mm ostatni 9-12, tak snad z toho neco bude ![]()
@Nana 33 ahoj ja zitra jedu na ultrazvuk a jestli bude všechno ok, tak nějaké prášky, že mi dá. @Ligistia neboj to bude vpohodě, určitě z toho něco bude, budu držet pěsti.
@Nana 33 nene já taky začínám. řekl, že mi dá nostristeron, nebo jak se to jmenuje, aby mi mohl řídit cyklus..moc jsem to nepobrala, musím se zítra zeptat a injekce asi až dojde ms. zítra budu chytřejší, já se ho zapomněla zeptat na co ty prášky jsou ![]()
@Mao1 Aha no ja mam ms tet začala a mela jsem 1 den hned volat a domluvit se na 2 den na návštěvu a dostanu injekce a protokol jak si pichat. Ms mam pravidelnou a jinak je vše v pořádku ovu mam 18 den jen se nám nedaří a tez my to IVF doporučili pokud to nejde přirozeně.
@Nana 33 No já ty prášky taky moc nechápu, taky mám ms pravidelnou i ovulaci tak ti nevím. Zeptám se, já nemém vejcovody, proto jedině ivf..Ale cenově je to teda pálka