Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@Anonymní píše:
@Modesta také jsem dříve pila caro ale od té doby co jsem zjistila ze v něm jsou karcinogenní látky, jsem ho raději nahradila kvalitní kávou…jojo ta závislost na sladkem je fakt peklohlavne pak ty “absťáky”
no ale už jednou jsem se ji zbavila (a taky pak zhubla 10kg), tak to dokážu znova, nastesti mám vůli silnou
Fakt? Tak to jsem o caru nevěděla… Jj kvalitní kávu taky miluju, mám mlýnek a denně si melu čerstvou…
Absťáky jsou peklo. To jsem zkoušela přebít tím, že jsem byla venku. Jenže jak ti mozek nahlodává kup si něco, teď máš pohyb, to vadit nebude… Mě fakt pomohla až ta káva.
Ja dokud kojim, tak nejake to kilo si porad drzim, jak prestanu, sleze to ani nevim jak.
@Anonymní píše:
@Modesta také jsem dříve pila caro ale od té doby co jsem zjistila ze v něm jsou karcinogenní látky, jsem ho raději nahradila kvalitní kávou…jojo ta závislost na sladkem je fakt peklohlavne pak ty “absťáky”
no ale už jednou jsem se ji zbavila (a taky pak zhubla 10kg), tak to dokážu znova, nastesti mám vůli silnou
A co je to za látky? Jestli akrylamid, tak ten je ale i v kávě.
V kave je ho takrka „homeopaticke“ mnozstvi, v nejakych substituentech je ho trochu vic. Jestli se nepletu, je to diky mnozstvi sacharidu.
Pokud nekdo chce resit akrylamid, mel by spis resit jezeni chipsu, maslovych susenek, krekru. toastu a pod. Tam jsou uplne jine cifry.
Tloustne se jidlem a nedostatkem pochybu. Pokud se cely den jenom vemenis a pritom jis jako slon tak se neni cemu divit
@MartaLil89 nevím jestli máš děti, ale věř, že s dvěmi malými dětmi se “bohužel” opravdu celý den vemenit nelze
jsem ráda, že si v devět po celodenním kolotoči lehnu do postele ![]()
@Anonymní píše:
@MartaLil89 nevím jestli máš děti, ale věř, že s dvěmi malými dětmi se “bohužel” opravdu celý den vemenit nelzejsem ráda, že si v devět po celodenním kolotoči lehnu do postele
Byla za urážky zablokovaná. Pokud se po 14 dnech omluví adminkám, tak ji pustí zpět.
Mam 7 mesicu po porodu stejnou vahu jako 3 tydny po porodu. Ze zacatku kojeni jsem mela porad hlad, rano jsem mirila primo k lednici, i kdybych si mela dat jen lzicku jogurtu nebo kousek syra. Ale cetla jsem skvelou teorii, ze telo se snazi ukladat, aby i v pripade vypadku prijmu potravy melo zasobu tuku a mohlo kojit, tak se tim utesuju. Navic, mne se treba strasne spatne hubne pri nedostatku spanku.
Já taky nabýrám na váze. Po porodu 80 kg.Nyni male je 5 měsíců a já 82 kg. Neodepřu si nic na co mám chuť. Oduvodnuji si to tím že kojim a nechci mimcu servírovat light Milk
Už zavádíme příkrmy, takže nevím na co se budu vymlouvat dál…
Holky asi jíte vscehno koukám že?
Já mám pořád Strachh vše jist a vůbec vlastně nevím co mohu při kojení poradíte mi?
Mám 3 mesicniho chlapečka
Dekuji
@Modesta také jsem dříve pila caro ale od té doby co jsem zjistila ze v něm jsou karcinogenní látky, jsem ho raději nahradila kvalitní kávou…jojo ta závislost na sladkem je fakt peklo
hlavne pak ty “absťáky”