Tloustnutí při kojení?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
20.2.21 09:11

@Modesta také jsem dříve pila caro ale od té doby co jsem zjistila ze v něm jsou karcinogenní látky, jsem ho raději nahradila kvalitní kávou…jojo ta závislost na sladkem je fakt peklo :lol: hlavne pak ty “absťáky” :lol: no ale už jednou jsem se ji zbavila (a taky pak zhubla 10kg), tak to dokážu znova, nastesti mám vůli silnou :D

• Citovat
  • Upravit
6059
20.2.21 09:29
@Anonymní píše:
@Modesta také jsem dříve pila caro ale od té doby co jsem zjistila ze v něm jsou karcinogenní látky, jsem ho raději nahradila kvalitní kávou…jojo ta závislost na sladkem je fakt peklo :lol: hlavne pak ty “absťáky” :lol: no ale už jednou jsem se ji zbavila (a taky pak zhubla 10kg), tak to dokážu znova, nastesti mám vůli silnou :D

Fakt? Tak to jsem o caru nevěděla… Jj kvalitní kávu taky miluju, mám mlýnek a denně si melu čerstvou…

Absťáky jsou peklo. To jsem zkoušela přebít tím, že jsem byla venku. Jenže jak ti mozek nahlodává kup si něco, teď máš pohyb, to vadit nebude… Mě fakt pomohla až ta káva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
20.2.21 11:07

Ja dokud kojim, tak nejake to kilo si porad drzim, jak prestanu, sleze to ani nevim jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pet p
20.2.21 16:24
@Anonymní píše:
@Modesta také jsem dříve pila caro ale od té doby co jsem zjistila ze v něm jsou karcinogenní látky, jsem ho raději nahradila kvalitní kávou…jojo ta závislost na sladkem je fakt peklo :lol: hlavne pak ty “absťáky” :lol: no ale už jednou jsem se ji zbavila (a taky pak zhubla 10kg), tak to dokážu znova, nastesti mám vůli silnou :D

A co je to za látky? Jestli akrylamid, tak ten je ale i v kávě.

• Citovat
  • Upravit
26583
20.2.21 16:38

V kave je ho takrka „homeopaticke“ mnozstvi, v nejakych substituentech je ho trochu vic. Jestli se nepletu, je to diky mnozstvi sacharidu.
Pokud nekdo chce resit akrylamid, mel by spis resit jezeni chipsu, maslovych susenek, krekru. toastu a pod. Tam jsou uplne jine cifry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
20.2.21 17:10

Tloustne se jidlem a nedostatkem pochybu. Pokud se cely den jenom vemenis a pritom jis jako slon tak se neni cemu divit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.21 21:22

@MartaLil89 :D :D tys musela mít hodně špatný den :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.2.21 21:23

@MartaLil89 nevím jestli máš děti, ale věř, že s dvěmi malými dětmi se “bohužel” opravdu celý den vemenit nelze ;) jsem ráda, že si v devět po celodenním kolotoči lehnu do postele :kytka:

• Citovat
  • Upravit
6059
20.2.21 21:53
@Anonymní píše:
@MartaLil89 nevím jestli máš děti, ale věř, že s dvěmi malými dětmi se “bohužel” opravdu celý den vemenit nelze ;) jsem ráda, že si v devět po celodenním kolotoči lehnu do postele :kytka:

Byla za urážky zablokovaná. Pokud se po 14 dnech omluví adminkám, tak ji pustí zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4596
20.2.21 22:14

Mam 7 mesicu po porodu stejnou vahu jako 3 tydny po porodu. Ze zacatku kojeni jsem mela porad hlad, rano jsem mirila primo k lednici, i kdybych si mela dat jen lzicku jogurtu nebo kousek syra. Ale cetla jsem skvelou teorii, ze telo se snazi ukladat, aby i v pripade vypadku prijmu potravy melo zasobu tuku a mohlo kojit, tak se tim utesuju. Navic, mne se treba strasne spatne hubne pri nedostatku spanku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
703
20.2.21 22:37

Já taky nabýrám na váze. Po porodu 80 kg.Nyni male je 5 měsíců a já 82 kg. Neodepřu si nic na co mám chuť. Oduvodnuji si to tím že kojim a nechci mimcu servírovat light Milk :lol: :jazyk: Už zavádíme příkrmy, takže nevím na co se budu vymlouvat dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.21 16:22

Já hubnu

Holky asi jíte vscehno koukám že?
Já mám pořád Strachh vše jist a vůbec vlastně nevím co mohu při kojení poradíte mi?
Mám 3 mesicniho chlapečka
 Dekuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna