To jakoo fakt?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7221
12.11.22 13:24
@Kristýnka526 píše:
@Atisia :roll:

Docela jsi mě zamrzla :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5171
12.11.22 13:25
@ugluk píše:
A mně přijde, že tvá diskuze zapadá do celkové úrovně obrazu emimina tak typicky, že už to o moc lepší být nemůže. Ať už kvalitou sdělení, tak úrovní psaného textu.
Ale nějak se za tebe nestydím, každý jsme holt nějaký, je mi to celkem buřt.
Tak vítej! Asi nebudeš z těch, komu se tady líbí, ale tipuju tě na tu skupinu, co je tu se vším nespokojená, jako jedna z mála na úrovni a nad věcí, ale furt sem leze, protože kde jinde už se dneska cítit morálně na výši. Užij si to!
@ugluk píše:
A mně přijde, že tvá diskuze zapadá do celkové úrovně obrazu emimina tak typicky, že už to o moc lepší být nemůže. Ať už kvalitou sdělení, tak úrovní psaného textu.
Ale nějak se za tebe nestydím, každý jsme holt nějaký, je mi to celkem buřt.
Tak vítej! Asi nebudeš z těch, komu se tady líbí, ale tipuju tě na tu skupinu, co je tu se vším nespokojená, jako jedna z mála na úrovni a nad věcí, ale furt sem leze, protože kde jinde už se dneska cítit morálně na výši. Užij si to!
:potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
12.11.22 13:27

Tobě klesnul cukr, že jsi protivná? Teď jsem vytáhla poslední plech ořechových šátečků. Tak dojdi. Uvařím kávu nebo čaj. Budeš mít lepší náladu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
12.11.22 13:28
@Kelsey píše:
Tobě klesnul cukr, že jsi protivná? Teď jsem vytáhla poslední plech ořechových šátečků. Tak dojdi. Uvařím kávu nebo čaj. Budeš mít lepší náladu.

Linecký by nebylo? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
12.11.22 13:30
@Atisia píše:
Linecký by nebylo? :D

Zvažovala jsem, že udělám linecký koláč o víkendu. Ale vyhrálo, že v lednici jsem měla listové těsta.
Linecké bude někdy příště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
12.11.22 13:34
@Kelsey píše:
Zvažovala jsem, že udělám linecký koláč o víkendu. Ale vyhrálo, že v lednici jsem měla listové těsta.

Z listového tady vede klasika, štrůdl. Pak ještě slany šátečky, klobása, kečup, okurka/paprika, sýr, kmín :P :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24765
12.11.22 13:37
@Bibianaaa píše:
Opravdu všechny ženy řeší takové blbostí? 8o ano, někdy se tady dočtu rady ohledně ditete a spol…Ale, poslední dobou mi přijde že některé jsou úplně bez ostychu, ptají ji se, jestli vlastně můžou jít i čůrat :nevim: Vetsikou se stydím za Vás :zed:

No a jiné zase zakládají úplně zbytečná debi. lní témata jako taková, že? :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65428
12.11.22 13:38
@Anonymní píše:
Všechny ne. Jen ty co chtějí :?. A ano, neberou si dost často servítky. Tak mají špatný den a potřebují se hádat. Jiní uživatelé se ptají na nesmysly, zakládají x stejných diskuzi a čekají kdo se chytne. Jiní se potřebují ujistit ve svém jednání, chování, řešení. Další nutně potřebují dat světu najevo, že jejich názor je ten nejlepší. Další si stěžují a vlastně pomoc nechtějí. Pak jsou tu ti co se prostě nudí a neví co s čase :nevim: :nevim: :nevim:

A pak jsou ti, ci pisi anonymně i takoveto prispevky o nicem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
12.11.22 13:39
@Atisia píše:
Z listového tady vede klasika, štrůdl. Pak ještě slany šátečky, klobása, kečup, okurka/paprika, sýr, kmín :P :jazyk:

To je u nás taky oblíbené. Ale dneska jsou mojí babi ořechové šátečky ✌️️. Sladká verze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
12.11.22 13:40

Co to je? Proč jste všechny tak protivný dneska? To nejde napsat nějak lip? ty vaše negativa? To je špatnej tlak, mlha, nestíháte balit dárky nebo proč jakoby jedy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
12.11.22 13:42
@Bibianaaa píše:
Opravdu všechny ženy řeší takové blbostí? 8o ano, někdy se tady dočtu rady ohledně ditete a spol…Ale, poslední dobou mi přijde že některé jsou úplně bez ostychu, ptají ji se, jestli vlastně můžou jít i čůrat :nevim: Vetsikou se stydím za Vás :zed:

Tak sem nechoď. :zed:
Nováček, který tu všechno zná a ví. :mrgreen:
Běž blábolit jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
12.11.22 13:48

Mě to tu přijde vtipný :mrgreen: :mrgreen: většina tu píše o tom jak je diskuze o ničem a přitom má dvě strany. kdyby byla o ničem tak tady nikdo předci nebude odpovídat. :mrgreen: :mrgreen: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
12.11.22 13:56
@Kelsey píše:

Prosim te mas nejaky osvedceny recept? Me se nikdy nepovede :roll: resp. nikdy mi pres to nepovede udelat mrizka..testo se hrozne trha a vypada to pak hrozne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
12.11.22 13:57

Je fajn se nad lidi kolem sebe nepovyšovat - zkus to někdy :) To co trápí tebe, může přijít zas někomu jinému úplně banální a naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
12.11.22 14:29
@Bibianaaa píše:

Jde o umění.
Vybrat si z diskusí to, co tě zajímá a zbytek nechat plynout.
Pokud to nedokážeš a zdejší prostředí tě irrituje či pohoršuje, není jednodušší sem nechodit?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak